• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellikle ilgilo lütfen yargılamıcak olan soruma cevap versin

Topu topu iki defa beraber olmusunuz nerden biliyorsunuz adamın ön sevişmede iyi olmadığını, ayrıca anladığım kadarıyla öyle tecrübeli falan da degil. Bu konu bana biraz fake geldi 🤔
Ay yok delirmeyin yoksa yazmakla uğraşır mıyım. Cinsellik bir iki defa olduk yoksa sevişme öpüşme oldu tabiiki. Laflarıyla da belli edıyordu bir ayrılık lafı gecsın hemen derdi benden kilolusunu daha iyisini bulursun diye

Ön sevişmeyi yapamıyor mu siz mi etkilenmiyorsunuz ? Eğer gerçek bi ten uyumu bar ise öpüşmek bile insanı coşturur ten uyumunuz olmayabilir

canım bu saçmalık deneyimsiz olabilirsin ama erkekliğime zeval gelmesin diye düşünürsen üstünde tepinir inersin bu kötü bi şey ya bilemiyorum konuşarak atlatılabilir mi
konuşarak atlatılmaz canım ben sadece kendimi avutuyorum ama insanlar değişmez umudu kesmeliyım

haklisiniz ama onu özlüyorum iki senemi verdim iliskiye kafam cok karisik geri yazsam konusup halletsek desem degismez büyük ihtimalle
Geriye kalan ömrün o 2 yılla ölçülemeyecek kadar uzun, ders çıkarıp yoluna devam etmeye bak. Böyle pasif bir adamla ancak kadınlığından soğurdun.
tek suclamakla kalmadi ki üstüne cok bilgi sahibisin sen kesin benden önce de sevismissindir ikiden fazla kişiyle dedi boyle bisey yapmadigim halde
İnanmıyorsan ittir git diyemedin mi 🤬

Her insanın fantazi dünyası ve alışkanlıkları farklı. Oral dediğiniz oldukça geniş alanı kapsıyor aslında. Ama anladığım kadarı, iki cinsin de cinsel organlarının ağız - dil teması. Bunu bazı insanlar istemeyebiliyor. Erkek için çok sorun olmasa da kadının ilişkiye hazırlık süreci için önemli. Bir orta yol bulunur karşılıklı dialog ile. Olmazsa gerisi size kalmış artık..

Kızlar ikimizinde evlenmeyi düşündüğümüz bir ilişkim var. Cinsellik bir iki defa yaşadık .Bir senedir iliski yasamadik. Neyse bugün bana gelip dedi ki ben evlenince oral yapmak istemiyorum. Kizlar boyle demesi beni çok soğuttu çünkü resmen bu kendini düşünmek değil mi sadece? Bende dedim sen yapmiyorsan bende yapmam e zaten on sevismede cok bisey yok biz 60 yasinda dede nene miyiz sadece gir çık yasicaz dedim? Sende yapma diyor ama ben evleneceğim insanla bunlari yasamak istiyorum zaten biliyorsunuz ki cogumuz cinsel ilişkide orgazm olamiyoruz cogumuz klitoris oluyoruz e o da olmayinca ben bez bebek miyim sadece durucam cinsel ilişkide dedim ve ayrildim ve hic bisey söylemedi kendin bilirsin dedi. Ben mi yanlış düşünüyorum fikri olan dusuncesi olan yazabilir mi? cinsellik yasarken de kendisine yaptiriyordu bana gelince o kadar istemeyerek yapiyordu ki. ( bu arada temizdim yani titizlik hastasiyim zaten kendisi de genel sadece senin icin degil diyor bende dedim o zaman kendi kafana gore birini bul yani)
Hemen kendin bilirsin dediğine göre yeterince sevmiyormuş.sorun cinsel meseleden öte sevgi meselesi bence.bu adamın hâli tavrı hiç hoşuma gitmedi.ayrıldığın iyi olmuş.

Bana da hiç sevmeyen denk gelmedi oralı bayılıyorlar hep. Ben yapmicam desen de yapan da var koşula bağlanan ilişki sevmiyorum zorlanmamalı insan yapmak istemediği birşeye. Zaten ben hiç yapmazdım, bir ara orala karşıydım hatta yorumlarıma denk gelebilirsiniz eski hahaha. Şuan öyle bakmıyorum ve cinselliği çok renklendiren birşey olarak görüyorum. Kesinlikle ten uyumu ve sevdiğiniz insana bunu yapmak istiyorsunuz. Benim kıstasım da hijyen - ten uyumu ve aşk. Yani evleneceğin insana da yaparsın bence.
Tabi herkesin görüşü farklı saygı duymak gerek. Sen ne kadar hijyenik olsanda onu tik eden durum vardır ortada fazla takıntılıdır ya da başka sebebleri vardır. Karşılıklı dinamiklerinizi oluşturuyorsunuz cinsel hayatınızı zaten. Ayrılmışsin ortada bir sorun kalmamış. Oda istediği birini bulur.

Valla arkadasım, oral benım ıcın önemlı. Sınırları olmayan bı kadınım, akrep kadınıyım😂 oralı yapmayı da nedense sevıyorum😂😂 yaptırmayıda. Ama dil ile başarılı olamadıgı ıcın genelde elıyle başarılı oluyor ordan yönlendiriyorum. Belkı bunu deneyıp oyle ayrılabılırdın🤣Ön sevısme sadece oral ile olmuyor, genel takılmakta ıyı🤣 sımdı burda onemlı olan bencil olması bence. Benı tatmın et ve bıtsın dıye bı adamla ömur mu gecer? Senı dusunmelı kesfetmek ıstemelı, her noktanı bilmeli. Bunlar yoksa ve sen bılırsın dıyorsa gule gule zaten. Evlılıkte cınsellık yoksa bence o evlılık olmuyor. Arada mesafe oluyor, ev arkadaslıgı oluyor. Bılmıyorum gercekten onemlı. Oyuzden doğru bı karar vermıs gıbısın..🌺

ya sevgililikte onemli degil ama evlilikte tabi onemli. İlla ön sevismede oral
olcak diye bisey yok ama ön sevismesi o kadar kotu ki onlar da olmayinca hic bisey kalmamis gibi hissettim ona da düzgünce dedim ki bak ben vajinal orgazm yasayamiyorum o yüzden klitorisimden zevk aliyorum bu çok normal bir sey her kadinda olabilir dedim.Bana diyor ki hayir vajinal orgazm yasayamaman senin sucun diyor bunlari diyince şok oldum
Kendi beceriksizliği.. beceriksiz. İyi ki ayrılmıssın 🌺

Valla arkadasım, oral benım ıcın önemlı. Sınırları olmayan bı kadınım, akrep kadınıyım😂 oralı yapmayı da nedense sevıyorum😂😂 yaptırmayıda. Ama dil ile başarılı olamadıgı ıcın genelde elıyle başarılı oluyor ordan yönlendiriyorum. Belkı bunu deneyıp oyle ayrılabılırdın🤣Ön sevısme sadece oral ile olmuyor, genel takılmakta ıyı🤣 sımdı burda onemlı olan bencil olması bence. Benı tatmın et ve bıtsın dıye bı adamla ömur mu gecer? Senı dusunmelı kesfetmek ıstemelı, her noktanı bilmeli. Bunlar yoksa ve sen bılırsın dıyorsa gule gule zaten. Evlılıkte cınsellık yoksa bence o evlılık olmuyor. Arada mesafe oluyor, ev arkadaslıgı oluyor. Bılmıyorum gercekten onemlı. Oyuzden doğru bı karar vermıs gıbısın..🌺
Valla bende katılıyorum çünkü ön sevişme olmazsa kadın da ilişkiye hazırlanamaz ve sakıncalı durum ön sevişmeyi bilmeyen erkekten nefret ..... Elimle koymuş gibi iyi olanları bulurum şükür yoksa hemen ayrılırım benim için çok önemliii çünkü yeterli ıslanmayan kadından hayır mı bekleniyor hayırdır? Hahah

tek suclamakla kalmadi ki üstüne cok bilgi sahibisin sen kesin benden önce de sevismissindir ikiden fazla kişiyle dedi boyle bisey yapmadigim halde
pardon da bu adamin
haklisiniz ama onu özlüyorum iki senemi verdim iliskiye kafam cok karisik geri yazsam konusup halletsek desem degismez büyük ihtimalle
neyini seviyorsunuz? keske vasat cinselligini görünce dehleseydiniz, iki seneniz gitmezdi yarim senenizi vermis olurdunuz.
o da evlenmeden olmaz diyen bir kizi bulur zaten, kiz "ne guzel sevgilim ahlakli, beni zorlamiyor. bu devirde böyle erkek 🧿🧿🧿" diye sevinip alir, evlenince de kocayi bosamak kolay değil - atamaz

Back
X