cinsellikle ilgilo lütfen yargılamıcak olan soruma cevap versin

Topu topu iki defa beraber olmusunuz nerden biliyorsunuz adamın ön sevişmede iyi olmadığını, ayrıca anladığım kadarıyla öyle tecrübeli falan da degil. Bu konu bana biraz fake geldi
Ay yok delirmeyin yoksa yazmakla uğraşır mıyım. Cinsellik bir iki defa olduk yoksa sevişme öpüşme oldu tabiiki. Laflarıyla da belli edıyordu bir ayrılık lafı gecsın hemen derdi benden kilolusunu daha iyisini bulursun diye

konuşarak atlatılmaz canım ben sadece kendimi avutuyorum ama insanlar değişmez umudu kesmeliyım

haklisiniz ama onu özlüyorum iki senemi verdim iliskiye kafam cok karisik geri yazsam konusup halletsek desem degismez büyük ihtimalle
Geriye kalan ömrün o 2 yılla ölçülemeyecek kadar uzun, ders çıkarıp yoluna devam etmeye bak. Böyle pasif bir adamla ancak kadınlığından soğurdun.
tek suclamakla kalmadi ki üstüne cok bilgi sahibisin sen kesin benden önce de sevismissindir ikiden fazla kişiyle dedi boyle bisey yapmadigim halde
İnanmıyorsan ittir git diyemedin mi

Her insanın fantazi dünyası ve alışkanlıkları farklı. Oral dediğiniz oldukça geniş alanı kapsıyor aslında. Ama anladığım kadarı, iki cinsin de cinsel organlarının ağız - dil teması. Bunu bazı insanlar istemeyebiliyor. Erkek için çok sorun olmasa da kadının ilişkiye hazırlık süreci için önemli. Bir orta yol bulunur karşılıklı dialog ile. Olmazsa gerisi size kalmış artık..

Hemen kendin bilirsin dediğine göre yeterince sevmiyormuş.sorun cinsel meseleden öte sevgi meselesi bence.bu adamın hâli tavrı hiç hoşuma gitmedi.ayrıldığın iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…