• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellikle ilgilo lütfen yargılamıcak olan soruma cevap versin

Bak eğer seviyorsan hayatını onla devam ettirmek seni mutlu edecekse doğru düzgün konuşun. Sizin olay oral yapmıyorsan şeyin kırılsın muhabbetine dönmüş. Yani eşimle evlenmeden oral yapacak mısın diye konuşmadık. Çünkü ten uyumuna güveniyorduk. Gerçekten evlilik öyle değil her sekste oral beklemek de normal değil açıkçası.

Kadını fazla istekli gördüğü için yapıyor ben bunu doyuramam korkusu.
e baska biseyi de düzgün yapamiyor ki genel on sevismesi kotu yani bende sey kafasina girdim iste o yüzden hani zaten on sevisme kotu bari bunlar olsun

Bak eğer seviyorsan hayatını onla devam ettirmek seni mutlu edecekse doğru düzgün konuşun. Sizin olay oral yapmıyorsan şeyin kırılsın muhabbetine dönmüş. Yani eşimle evlenmeden oral yapacak mısın diye konuşmadık. Çünkü ten uyumuna güveniyorduk. Gerçekten evlilik öyle değil her sekste oral beklemek de normal değil açıkçası.

Kadını fazla istekli gördüğü için yapıyor ben bunu doyuramam korkusu.
ay asla yani o bu konulari acmazsa asla acmam konusmam. Evlilikte onem
veririm ama oyle cok azgin biri de değilim

ay asla yani o bu konulari acmazsa asla acmam konusmam. Evlilikte onem
veririm ama oyle cok azgin biri de değilim
Canım azgın olmak kötü bir şey değil güzel bir şey.
Bence seni tatmin edemeyeceğini düşünüyor. Sen de zaten şöyle olamıyorum böyle olamıyorum deyince korktu.
Bir kadının orgazm olması için birçok yol var. Önemli olan onu denemeye gönüllü olması. Gönlü yoksa boşa uğraşma evlilik yürümez

Canım azgın olmak kötü bir şey değil güzel bir şey.
Bence seni tatmin edemeyeceğini düşünüyor. Sen de zaten şöyle olamıyorum böyle olamıyorum deyince korktu.
Bir kadının orgazm olması için birçok yol var. Önemli olan onu denemeye gönüllü olması. Gönlü yoksa boşa uğraşma evlilik yürümez
o boyle seylerle hic ugrasmaz ki ben ona dedim arastir et he he tamam diyip gecistirdi beni. biraz fazla yap desem kolum agridi der öyle yani

Zevkle anlatırım:) oral seks kadının penisi ağzına alıp emcüklemesi, yalaması diğer adıyla sakso çekmek. Bir de erkeklerin kadına yaptığı versiyonu var : vajinayı yalamak, klitoris ve dudakları emmek falan
Ayyy çok açıklayıcı oldu ya.Benim midem bulanır.Ne yaparım ne de bana yapılsın.

Oral seks yapmayanla da istemeyenle de bence olmaz. Yani olur tabi de, ne gerek var? Ya da alternatifi ne? (bunun alternatifi yok çok belli) İyi yapmışsın ayrılmakla.

Kızlar ikimizinde evlenmeyi düşündüğümüz bir ilişkim var. Cinsellik bir iki defa yaşadık kendisi namaz kilan biri ve kendini kotu hissedip tövbe etmisti. Bir senedir iliski yasamadik. Neyse bugün bana gelip dedi ki ben evlenince oral yapmak istemiyorum. Kizlar boyle demesi beni çok soğuttu çünkü resmen bu kendini düşünmek değil mi sadece? Bende dedim sen yapmiyorsan bende yapmam e zaten on sevismede cok bisey yok biz 60 yasinda dede nene miyiz sadece gir çık yasicaz dedim? Sende yapma diyor ama ben evleneceğim insanla bunlari yasamak istiyorum zaten biliyorsunuz ki cogumuz cinsel ilişkide orgazm olamiyoruz cogumuz klitoris oluyoruz e o da olmayinca ben bez bebek miyim sadece durucam cinsel ilişkide dedim ve ayrildim ve hic bisey söylemedi kendin bilirsin dedi. Ben mi yanlış düşünüyorum fikri olan dusuncesi olan yazabilir mi? cinsellik yasarken de kendisine yaptiriyordu bana gelince o kadar istemeyerek yapiyordu ki. ( bu arada temizdim yani titizlik hastasiyim zaten kendisi de genel sadece senin icin degil diyor bende dedim o zaman kendi kafana gore birini bul yani)
Olmadanda ilişki oluyor öyle nene dedeyle alakası yok. Biz eşimle 1 kere bile yapmadık ve ikimizde asla yapmak istemiyoruz. Bu yüzden ayrılmanızda çok tuhaf geldi. Demek ki yeterince sevgi yok aranızda. İyi yapmışsınız

Oral seks yapmayanla da istemeyenle de bence olmaz. Yani olur tabi de, ne gerek var? Ya da alternatifi ne? (bunun alternatifi yok çok belli) İyi yapmışsın ayrılmakla.
kendini ön sevisme icin gelistirse öyle de kabul ederim ama adam koltukta otursun ben onun ustunde olayim hep istiyor bak size anlattikca aklima yaptiklari geliyor ahahaha

Olmadanda ilişki oluyor öyle nene dedeyle alakası yok. Biz eşimle 1 kere bile yapmadık ve ikimizde asla yapmak istemiyoruz. Bu yüzden ayrılmanızda çok tuhaf geldi. Demek ki yeterince sevgi yok aranızda. İyi yapmışsınız
Oh be benim gibi düşünen biri varmış

Back
X