Cinsellikle ilgili bilinçlenme...

Uzun süreli bir ilişkim var evlilik istiyorum ama o maddi anlamda bunu sağlayamiyor ben de desteğim ama olmuyor ve ben uzun süreli ilişkim de o kadar saçma cinsellik yaşadım ki sınırlarım yüzünden kaygi dolu bir insan oldum çıktım en güzel yaşlarım böyle geçiyor gibi hissediyorum ve bu beni daha çok yıpratıyor

Aynı şeyleri yaşıyoruz. Bunun için evlenmeyi beklemek zorundayız şeklinde kodlandık, halbuki sağlıklı cinsel ilişki nasıl yaşanır bu konuda bilinçlenseydik küçüklükten itibaren. Evlilik bu devirde o kadar zor ki, ben de maalesef evliliği rafa kaldırdım, çocuk zaten hak getire, düşünmüyorum. Evlilikler artık sade bir nikah + yurt dışı balayı oldu. İnsanlarda bütçe yok, kredi yok, fiyatlar fena.

Ay bir de en önemlisi şu, hiç bahsetmemişim, evlenince eşinin cinsel isteğini kaybetmesi ya da her şeyin monotonlaşması. Ne acı. Zaten belli bir yaşa kadar cinselliği yaşamamışsın ve ondan sonrada zor yaşıyorsun ya da belki en iyisini yaşıyorsun. O da sürpriz yumurta gibi. Ne çıkarsa şansına.

PCOS denilen kişilerin çok büyük çoğunluğu PCOS değil bu arada.kadın doğum doktorlarının sürekli herkese yapıştırmaya çalıştığı bir tanı bu.neden bu kadar seviliyor doktorlar arasında derseniz, nedenini bulamadıkları her soruna sırf açıklama olsun da rezil olmayayım diyerekten yapıştırıyorlar gitsin.benim de kullandığım bir psikiyatri ilacı reglimi kesmişti de bana da yapıştırmışlardı.yanii iyice araştırmadan ve teyit etmeden PCOS um demeyin bence.bütün belirtiler var mı? Tüylenmeniz gerçekten anormal derecede mi? Kendiniz de değerlendirin derim.PCOS olmayıp adeti düzensiz olan kadın da çok çünkü.kaç tane kadın pcos olduğumu sanıyordum, korunmaya dikkate etmedim, ilk ilişkiden hamile kaldım diyen.

Kod mu kalmış allah aşkına.gelmişsiniz 30 yaşına.hâlâ yok toplum yok aile yok bilinçaltı yok bilmem ne.bu forumdaki herkes ispanyada yetişti sanki.bir siz kodlu kaldınız herkes de çok daha genç yaşlarda çatır çatır sevişmiş.

Evet oldu, erkek tipi göbeklenme de. Karın bölgemde çok oluştu. Erkeklerin bira göbeği gibi.

Ayy tamam tamam. Ben yazmışım mesajıma kod diye Uykum geldiği için idrak edemedim.

Vallaha bilemiyorum ya, çok zor yani. Doğru zamanda doğru bir yaşta bilinçlenerek bunun kararını vermek çok önemli bunu anladım.

Evlenince denemeniz daha uygun olur. Bu yaşta merak edecek birşey kalmadı mı ya

Cinsellik konuşamayacak kadar muhafazakar ailen var ama sen evlenmeden seks yapmak istiyorsun
Sonrasında pişmanlık ağlamalar psikolog tedavileri..

Evlenmeden hiç bir erkekle ileri gitmeni önermem senin sorununla benimki benzer aslında kilomda yok ama oldu bitti vücudumu hiç beğenmem evlendim çokuk çocuğa karıştım ama karanlıkta yaparım sürekli bacaklarımı kapatırım eşime karşı zamanla hamilelilik doğum felan derken bu anlattıkların daha çok artıyor bekarsan ve paran varsa genital bölge beyazlatmaya felan gidip kendine zaman ayırmanı öneririm ilerde pişman olursun bende param olsun hemen beyazlatmaya gidicem sırf vücudun öyle diye kendini kasıyorsun hiçbir yerime dokunmasın görmesin istiyorsun ama inan çok zor bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…