Cinsellik

Söylediğiniz gibi acilen tedaviye başlayın. Eşiniz iyi mi ne demek bir çok çift aynı sorunu yaşıyor. Diğer çiftlerin yaşadığı sorunun size ne faydası var. Benim evliliğimde de bu sorun var. Düzgün ilişki yaşamadan çocuk istemiyordum. Eşim istedi diye yaptık şimdi boşanıyoruz

Boşanmak için gayet yeterli bir neden.eee evlenmeden önce test sürüşü yapmadınız mı bu devirde ?

9 ay içinde birkaç defa mı . Bence bu adamın sorunları iateksizlikten çok daha büyük.gay olduğunu düşündürecek kadar ileri.ben 2 gün olsa arası açıldı diyorum.bu tedavilik falan değil.bildiğin tercih meselesi.kwndi ne halt olduğunu biliyor ve tedaviye gitmiyor.neden gitain ki. Eee heteri değil.o yüzden sorun da değil bu durum onun için.

Gay kesinlikle değil bundan eminim dun eşimle konuştum. Tedaviye başlayacak bakalim nasil sonuç verecek

ben de ondan şüphelendim ya bana da 2 gün bile fazla geliyor umarım öyle bi şey çıkmaz ama... yönelimini gizlemek için böyle paravan evlilik yapan erkekler var bi erkek hiç mi istemez ya doğru düzgün birlikte olmak içgüdüsüne engel olamaz bi kere

Tabi büyükler çocuk beklentisine girmeden önce malafatın beklentiyi karşılayamadığını tahmin edememişler.

Cinselliği beceremediği için bu kadar iyi zaten.normal cinsellik olsa bu kadar iyiliği de abartmaz.dengeli değil.iyi bir şey gibi ama aslında değil
.

İşiniz zor kolaylıklar dilerim

Aynı sorun bizim ilişkinizde de vardı sertleşir ama çok çabuk iniyordu cinsel ürünler satan mağazadan kamagra 100 ml yazan Bi ilac almış ve inanın mükemmel Bi şey deneyebilirsiniz

Şaşkınlıkla okuyorum böyle şeyleri, sorununu bilmemesi mümkün değil . Niye evlenmiş o zaman. Hadi evlenmiş niye tedavi olmuyor, normalde kendisi koşa koşa gitmesi gerekir doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…