Cinsellik

Rain90

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
54
21
29
Merhaba 1 aylik evliyim eşimle ikimizinde 2. Evliliği. Evlilikten öncede cinsel hayatımız vardı. Gayet iyiydi. Şimdide iyi ama ben hergün istiyorum hergun istediğimi bildiği içinmi yapıyor bilmiyorum ama bazen boşalamıyor bir anda iniyor ereksiyon olamiyor. Aramizda 10 yaş var bundan da kaynakli olabilir mi? Belkide saglikli olan haftada 1 yada 2 gun ilişkiye girmek ama benim libido çok yüksek

Peki biz nasıl yardımcı olalım size ?

durumu biraz eksik anlattim aşırı erken boşalma yada hiç boşalamama var. Sanki o 5 dakika içerisinde boşalamadığı zaman birdaha boşalamıyor

Yeni evli için haftada bir iki az bence . O ne ya.
Ayrica evlenmeden önce bu sorunlar yok muydu? Nikahta mi keramet var adam değişti bir anda? Üzüldüm sizin adınıza

Yeni evli için haftada bir iki az bence . O ne ya.
Ayrica evlenmeden önce bu sorunlar yok muydu? Nikahta mi keramet var adam değişti bir anda? Üzüldüm sizin adınıza
Evlenmeden önce haftada 2 3 kez iliskiye giriyorduk ozamanlarda erken boşalma vardi ama seni ozledim düzene girince oda düzelir diyordu

Merhaba.Yaş ne alaka ister 10 20 yaş arası olsun.Her gün yapmayın.Gün aşırı bal ceviz karışımı yap cinsel gücü artsın.Faydasindan çok zararı var her gün yaşamanın.Hamile kalmaya da yardımcı olur.

Normal ilişki haftada 1 2 diye sınırlanacak bir şey değil. Enerjinize bağlı bir durum ama eşinizin erken boşalma sorunu ciddi sıkıntı sanki. 3 4 gün ara verince erken boşalıp gün aşırı olunca erekte olamıyorsa üstü örtülmeyecek bir mesele var demektir. Aynı zamanda beden enerjiniz eşinizle çok farklı. Onun bedeni gün aşırıyı bile kaldıracak durumda değil. Eşiniz 50 üstü değilse yaşlanmakla ilgisi yok.

Haklisiniz galiba

Yardima mi gelelim?

Libidonuz belki de surenin kisaligindandir. Haftada iki kez yaptiginda da aynisi oluyorsa bir problem vardir. Once hormonlarina baktirmasi lazim. Sureyi uzattikca sizin libidonuzda azalir.

durumu biraz eksik anlattim aşırı erken boşalma yada hiç boşalamama var. Sanki o 5 dakika içerisinde boşalamadığı zaman birdaha boşalamıyor
Kendinizden 10 yas buyuk adamla evlenmissiniz ne bekliyordunuz sizinle ayni istekte olacagini mi

Eşiniz d vitamini ve folik asit seviyesine baktırsın. Erkeklerde böyle problemler olduğunda ilk bakılması gerekenler bu ikisi

Ya bu libidonun sırrı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…