• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cinsellik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok haklısın böyle olmalı en doğru olanı yapmışsınız benm eşim biraz rahattır her konuda ...
Sen ikna et onu canım benim. Sen bilinçli öğrenmeye açık bir kadınsın onun bencilliği yüzünden kendini üzüp strese giriyorsun. Aslında varya böyle adamları bir güzel sopayla öğüteceksin. Dediğim gibi tavrını koy.

Kafası rahat olması için zaten tüm testleri yapacak sonra da herşeyi kenara koyup düşünmeyecek. Yani önce tedbir sonra tevekkül. Konu sahibinin eşi 2 yıl olmuş daha tek test yaptırmamış. Benim bahsettiğim kafa rahatlığı bunu kapsamıyor. Elinden geleni yap sonra kafan rahat olsun. Zaten yukarıda da yazdım biz 2 ay olmayınca 3. Ay gidip tüm testlerimizi yaptık. Gerçekten çok enteresan

Bende 2 senedir korunmadıklarını sanıyordum ama öyle değilmiş 2 senelik evli 6 aydır korunmuyorlarmış ve evet kadın hormon testi yaptırmasına rağmen eşi muayene olmamış.. Yani bu durumda benim içim rahat olmazdı şahsen hep bi aceba olurdu. Haklısınız bu konuda karı koca tüm testleri yapar ve sorun yoksa kafasından atar ama sen muayene olma zaman boşu boşuna geçsin olacak iş değil. Hemfikiriz bu konuda 👍🏻

Kızlar bi baktım sonradan. Böyle nasıl oluyor kuruma çizgisi mi bu ?

Sen ikna et onu canım benim. Sen bilinçli öğrenmeye açık bir kadınsın onun bencilliği yüzünden kendini üzüp strese giriyorsun. Aslında varya böyle adamları bir güzel sopayla öğüteceksin. Dediğim gibi tavrını koy.
Haklısın canım ne diyim

Eklentiler

• C8FB2775-7978-48D6-BDF4-A8D42DB4D1C7.webp
    C8FB2775-7978-48D6-BDF4-A8D42DB4D1C7.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 4FB59E40-5037-47AA-8B60-21E3D6F3BC71.webp
    4FB59E40-5037-47AA-8B60-21E3D6F3BC71.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 33
Bende 2 senedir korunmadıklarını sanıyordum ama öyle değilmiş 2 senelik evli 6 aydır korunmuyorlarmış ve evet kadın hormon testi yaptırmasına rağmen eşi muayene olmamış.. Yani bu durumda benim içim rahat olmazdı şahsen hep bi aceba olurdu. Haklısınız bu konuda karı koca tüm testleri yapar ve sorun yoksa kafasından atar ama sen muayene olma zaman boşu boşuna geçsin olacak iş değil. Hemfikiriz bu konuda 👍🏻
Konusacsgım eşimle bakalkm

Eklentiler

• 06ACEE67-70D4-4F4A-A158-14F62C607270.webp
    06ACEE67-70D4-4F4A-A158-14F62C607270.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 28
Back
X