• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cinsellik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafa rahatlığı kimisi için işe yarayabilir ama şu da bir gerçek ki biyolojik bir sorun olunca kadinda veya da erkekte hamile kalmaya engel olabiliyor.

Tedavi görmüyorsanız eşinizle ilişkileri planlamaya gerek yok canınızın istediği vakitte olsun çünkü tedavi boyunca hersey monotonlaşıyor ve sadece bebek için iliskiye giriliyor 🙄
tedavi görmüyoruz cunku eşim gitmedi yanşbelki sorun var bilmiyoruz

tedavi görmüyoruz cunku eşim gitmedi yanşbelki sorun var bilmiyoruz

Kusura bakmayın ama bu biraz bencilce hep kadın'dan mı biliniyor sorunlar 🙄 biz ikimizde kontrol olmuştuk doktora, çocuk nasıl karı kocanın istemesiyle oluyorsa tedavide öyle olmalı. Belki çok basit takviyelerle halledilecek bi durum ama zaman boşuna geçiyor hakkınızda hayırlısı.

Kusura bakmayın ama bu biraz bencilce hep kadın'dan mı biliniyor sorunlar 🙄 biz ikimizde kontrol olmuştuk doktora, çocuk nasıl karı kocanın istemesiyle oluyorsa tedavide öyle olmalı. Belki çok basit takviyelerle halledilecek bi durum ama zaman boşuna geçiyor hakkınızda hayırlısı.
Aslında söyle canım üç ay deneyince ben acele ettim gideceğim dedim eşim çok erken biraz sakin ol acele etme dedi o yüzden gitmedi yoksa sorunun bende olduğunu düşündüğünden değil ama çok haklısın tabi ki onda da olabilir sorun

Aslında söyle canım üç ay deneyince ben acele ettim gideceğim dedim eşim çok erken biraz sakin ol acele etme dedi o yüzden gitmedi yoksa sorunun bende olduğunu düşündüğünden değil ama çok haklısın tabi ki onda da olabilir sorun

Anladım daha üst mesajlarda 2 sene oldu korunmayı bırakalı dediğin için öyle dedim bende, umarım Rabbim daha fazla aratmaz 🤲🏻

Sonuclarım

Eklentiler

• 18F8050B-EDC3-4DDE-9C34-87C9DE8E6475.webp
    18F8050B-EDC3-4DDE-9C34-87C9DE8E6475.webp
    17 KB · Görüntüleme: 27
  • 00234164-9ACB-4704-8B81-F89D26614C71.webp
    00234164-9ACB-4704-8B81-F89D26614C71.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 24
  • FDB6D4EA-C61E-4083-A05B-BD9B5999CD70.webp
    FDB6D4EA-C61E-4083-A05B-BD9B5999CD70.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 26
  • FEC075F1-33F0-4018-B8BE-6990968D24BE.webp
    FEC075F1-33F0-4018-B8BE-6990968D24BE.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 22486845-E1C2-4D3C-96E8-E2CB162CC213.webp
    22486845-E1C2-4D3C-96E8-E2CB162CC213.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 26
Estaradiol adetken artıyormuş sanırım adetli gittim iyi dedi bilmiyorum rahmime baktı yumurtalıklarıma baktı gayet normal çok büyük ihtimal tüpler de açık dedi

Canım doktor hiç bisey yapmadı bir sene dene dedi ben kendi hormonlarıma baktırdım muayene etti hereeuin normal dedi eşim baktırmadım
Niye peki? 2 yılı geçmiş hiç mi acaba sorun ondadır diye merak etmediniz. Açıkçası bu biraz bana garip geldi

Canm 2 yıllkk evliyim daha altı ay oldu biz korunmayalım ben su aralar dusunuyorm sorun onda olabilir cunku ben testler de falan görüyorum yumurtlamayı bide muayenede oldum artık o da test yaptırır

Kafa rahatlığı kimisi için işe yarayabilir ama şu da bir gerçek ki biyolojik bir sorun olunca kadinda veya da erkekte hamile kalmaya engel olabiliyor.

Tedavi görmüyorsanız eşinizle ilişkileri planlamaya gerek yok canınızın istediği vakitte olsun çünkü tedavi boyunca hersey monotonlaşıyor ve sadece bebek için iliskiye giriliyor 🙄
Kafası rahat olması için zaten tüm testleri yapacak sonra da herşeyi kenara koyup düşünmeyecek. Yani önce tedbir sonra tevekkül. Konu sahibinin eşi 2 yıl olmuş daha tek test yaptırmamış. Benim bahsettiğim kafa rahatlığı bunu kapsamıyor. Elinden geleni yap sonra kafan rahat olsun. Zaten yukarıda da yazdım biz 2 ay olmayınca 3. Ay gidip tüm testlerimizi yaptık. Gerçekten çok enteresan

Canm 2 yıllkk evliyim daha altı ay oldu biz korunmayalım ben su aralar dusunuyorm sorun onda olabilir cunku ben testler de falan görüyorum yumurtlamayı bide muayenede oldum artık o da test yaptırır
2 sene altı aydır korunmuyoruz
Siz iki sene 6 ay yazmışsınız. Ben söylediğinizden yola çıkıyorum.

Evet bence de size katılıyorm gerçekten sizin gibi dusunuyorm malesef ...

• Beğen
Reactions: JES
Kafası rahat olması için zaten tüm testleri yapacak sonra da herşeyi kenara koyup düşünmeyecek. Yani önce tedbir sonra tevekkül. Konu sahibinin eşi 2 yıl olmuş daha tek test yaptırmamış. Benim bahsettiğim kafa rahatlığı bunu kapsamıyor. Elinden geleni yap sonra kafan rahat olsun. Zaten yukarıda da yazdım biz 2 ay olmayınca 3. Ay gidip tüm testlerimizi yaptık. Gerçekten çok enteresan
Çok çok haklısın böyle olmalı en doğru olanı yapmışsınız benm eşim biraz rahattır her konuda ...

Yeni sayılır o da o yüzden kızıyor bana valla acele etme diyo
Bence yine cahillik ediyor. Biz gebelik düşünmeden 7 ay önce doktora gidip tüm testleri yaptık. Hatta doktor bile takdir etti. Ben ilk defa çocuk denemesi yapmadan ilerde sorun çıkmasın diye düşünerek gelen erkek gördüm dedi. Sen akıllı kadınsın onu da yola getir bence zaman kaybetmeden gidin

Bence yine cahillik ediyor. Biz gebelik düşünmeden 7 ay önce doktora gidip tüm testleri yaptık. Hatta doktor bile takdir etti. Ben ilk defa çocuk denemesi yapmadan ilerde sorun çıkmasın diye düşünerek gelen erkek gördüm dedi. Sen akıllı kadınsın onu da yola getir bence zaman kaybetmeden gidin
insallah canım bakalım bu ay da tutmazsa söylerim yani gidelim birlikte olmuyor cunku bi sorun olabilir geç kalmak istememiyorum hiç Artık

• Muhteşem
Reactions: JES
Back
X