Cinsellik

Lilolisa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
12
-2
26
Merhaba ben yeni evliyim.Esim sürekli istekli birlikte olmak istiyor.Fakat gec bosalma sorunu var ve bu durum beni bir süre sonra cok yoruyor.Sizce neden olabilir

Merhaba ben yeni evliyim.Esim sürekli istekli birlikte olmak istiyor.Fakat gec bosalma sorunu var ve bu durum beni bir süre sonra cok yoruyor.Sizce neden olabilir
Yeni evli olduğun için dur bi bi kaç sene geçsin bi de hamile kal, sen yalvarırsın merak etme. ben hep aynı performansta kalıyorlar sanıyordum, şikayet etme değerlendir

İki ihtimal var.
1- yeni evli olduğunuz için
2 - yeni üye olduğunuz için
İkisi de yeni olmanızla alakalı.

Cnm yeni evli olduğun için zamanla alışırsın ve hamile kaldığında sen daha çok istekli olursun hormonlardan

Acaba bende mi sorun var diye düsünüyorum beni begenmiyor mu diye.Ama davranısları falan hic öyle degil cok begendigini hep hissettirir.Ama bir zaman sonra asırı yoruluyorum

Valla 10 sene sonrada aynı olabiliyor...
Açıkçası cinselliğin csini duymak istemeyen bir ben var

Acaba bende mi sorun var diye düsünüyorum beni begenmiyor mu diye.Ama davranısları falan hic öyle degil cok begendigini hep hissettirir.Ama bir zaman sonra asırı yoruluyorum
Herkes bir değil belkide zevk al diye bilerek otokontrollü gidiyordur.
Yada kimisi böyle geç oluyor. Yani seneler geçse de dinamik tutmak o cinsrllikten ne denli zevk aldığına bağlı. Çikolata yerken miden bulanır yada ağzın yanarsa bir daha yemek istemezsin onun gibi mutlu olduğun için yeniden yiyorsun çikolatayı. Kendin için zevkli hale getir o zamanı kendini keşfet.
Ve ayrıca her seferinde bitirmek zorunda değilsin yoruldum bacaklarım ağırdı vs diyip mola verebilirsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…