Benim travmalarım falan yok. Muhafazakar bir ailede yetiştim. 18 yaşımda ona aşık olana kadar dışarda gezmezdim. O ise hep Cafe, bar, içki vb içerdi. 3 sevgilisi oldu ben 4 yıl platonikken. En sonuncusu da çok seviyordu onu ama para İçin gitti broker biri ile ondan habersiz evlendi. Kadın para içinde ama mutsuz olduğunu biliyorum. 2 yıl sırf onun İçin bende gizli gizli kız akrabalarımla gittim cafe, bar vb. Ama ortamları sevmedim. Beni sevince oda bıraktı içki hariç hepsini. 2 yıl sonra evlendik. Birbirimizi seviyoruz. Ben hiç ilişkiye girmiyoruz demiyorum. Ayda bir kez oluyor. Ama o diyor ki sende bir tepki ver. Bir kere de ki sevişmek istiyorum, yok şu pozisyonda yapalım, ne seviyorsun vb hep cinsel muhabbetler. Ayda bari 3-4 kez olsun. Ben bu muhabbetleri yapmak istemiyorum. Sen frijitsin gideceksin psikoloğa diye çok baskı kuruyor. Birlikte gidelim de diyor ama o da biliyor benim konuşmayacağımı. Gidersek o kazanacak, çünkü ben susacağım. Beni tabi ki de aldatmadı hiç. Onun bir özel durumu var (benim bildiğimi bilmiyor) o yüzden asla bir kadını aldatmaz. Ama 2 çocuğumuza rağmen boşayabilir diye korkuyorum. Burada linç yiyorum biliyorum ama siz de benim dün gece ne kadar ağladığımı bilmiyorsunuz. Ağlamaktan cevap yazamadım. Beni anlayan da yokmuş onu da anladım.