• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik yüzünden evlilik biter mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tercih meselesi. Herkes sizin kadar iyimser bakamaz olaya ben de dahil. Vajinal orgazm denen bir sey varken neden klitoral orgazma razi olayim ki?

Buna katılıyorum, beni de yıpratan bu oluyor. Evet başka yollarla da tatmin olabiliyorum fakat gerçek bir ilişki olmuyor hiçbir zaman. Zevkin zerresi olmuyor maksimum 1-2 dakika içinde. Erken olmasının yanı sıra boyutu da etkiler mi bilemiyorum. Ön sevişme hariç hiçbir şey hissetmedim bunca yıl çünkü.

başlıkta dolanırken şu yorum çok dikkatimi çekti, özellikle de şu üç cümle.
Ama ben yatakta iken orasına burasına dokunmaya utanıyorum.
eşinizden utanıyor olmanız problem. bunu farkındasınızdır umarım. sevgiliyken bile böyle doğal bir durumdan utanmamak gerekirken siz eşinizden utanıyorsunuz. bu konuda destek almayı düşündünüz mü?
Diyorum ona sen erkeksin sen öp okşa. Ben yapamam diye.
seksin kadını erkeği olmaz. siz de gayet rahat okşayıp öpebilirsiniz. kendinizi niye kastığınızla ilgili psikiyatrik bir yardım alabilirsiniz. eşinizle birlikte de alabilirsiniz.
Ama ben sevgi ve saygının cinselliğe üstün geleceğine inanıyorum. Her şey cinsellik değil.
sevgi ve saygı arkadaşlar arasında da olur, eş ile olan sevgi saygının içinde cinsellik de vardır, olmalıdır. sonra o kanka muhabbetine dönüyor ve evlilikler sağlıksızlaşıyor.

"cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?" demişsiniz. ettiremezsiniz. lütfen ya utanmayı bırakıp doktorla görüşün ya da boşanın ve adama daha fazla bunu yaşatmayın. tabii kendinize de. çünkü bu çok büyük bir bencillik ve normal bir durum değil.

başlık sahibine ise ne diyeceğimi bilemedim. karşısında hiç çabalamayan biri olsaydı boşver ayrıl gitsin derdim ama çabalıyor da eşi... biraz daha deneyip ona göre karar verebilirsiniz sanırım.

Eşinizin bu durumu artik psikolojik olmuş. Stresle aklında hep yine aynı hüsrana uğrayacağını düşünerek birlikte oluyordur ve bu nedenle hep aynı sonucu yaşıyor. Aşması lazım bu durumu. Siz yardımcı olun . Olsun yine daha iyi öncekine göre diyerek motive edin. Cesaret verin kötü de olsa her defasında iyi fln değişim var diye moral verin. . Denemissiniz belki ama tekrar edin. Böylece kendisi de inanır ve giderek duzelir.

Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Cinsellik olmadan evliliği anca +70seniz devam ettirebilirsiniz, gerçi o yaşta devam eden var mıdır bilemedim, bence yoktur.

Ben şeyi anlamadım onun özel bir durumu var benim bildiğimi bilmiyor eşim bir kadını aldatamaz. Bu ne demek acaba çözemedim
Muhtemelen babasi annesini aldatmistir, o da esinde travma olmustur. Sulalede bilen bi bosbogaz geline anlatmistir, o da assiri poncik assiri iyi bir insan oldugundan bildigini caktirmiyordur kocisine 😅

yoo saldirir sen de herkese saldiriyorsun. ayarsiz dilinle ona buna sallamayi cok seviyorsun. ciddi bir iliskinin icinde olmadigin icin sana “kocaya tekme vurmak” kolay geliyor. bu lafin bile yanlisligini anlayamiyorsun. her seyin bir soylenme sekli olur. oyle konusursan boyle cevap alirsin. ki yanlis bir tespit de degil, evli olan herkese bosan, bosa gitsin, vur tekmeyi gebersin diyip duruyorsun. komiksin.

Sorun boşan demesi değil zaten ama boşan diyen diğer üyelerle kendi cümleleri arasındaki üslup farkının farkında bile değil.
Ben de burada birçok kişiye "boşan, çekme" diyorum mesela -ki cinsel hayattaki sorunlar da boşanmak için en geçerli sebeplerden biri. Ama şöyle bir konuda boşanılacaksa bile çaba gösteren bir adam için "vur tekmeyi gitsin" denmez. Çok çirkin bence.
Bunu, hayatında hiç gerçek bir ikili ilişkisi olmamış, bir çift arasında cinsellik dışında yaşanan diğer paylaşımları hiç bilmeyen bir insan böyle ifade eder ancak.
O yüzden çok da şeapmamak lazım :KK51:

cinsellik sorunu olmayan evlilikler icin cinsellik evliligin kucuk bir parcasi. ama cinsellik sorunu olanlar icin, cinsellik evliligin buyuk bir sorunu oluyor. Varligi normal gorunurken, yoklugu cok koyuyor insana.

Kocaniz surekli bu konuda tedavi gorup, gelismeye calisiyormus. hic degilse bu guzel. Benim anlam veremedigim neden bu erkekler baska kollar denemeye cok kapali. ne bileyim, cinsel oyuncaklarla veya farkli yontemlerle de sizi tatmin edebilecekken, hic yanasmiyorlar.

Ve bence cinsellik yoksa evlilik bitebilir. hayat uzun. gencliginizi ve hevesinizi kursaginizda birakarak yaslanmaktansa, risk alip, ama daha uygun biriyle beraber olabilmek bana daha cazip geliyor. benim icin cinsellik onemli.

Benim travmalarım falan yok. Muhafazakar bir ailede yetiştim. 18 yaşımda ona aşık olana kadar dışarda gezmezdim. O ise hep Cafe, bar, içki vb içerdi. 3 sevgilisi oldu ben 4 yıl platonikken. En sonuncusu da çok seviyordu onu ama para İçin gitti broker biri ile ondan habersiz evlendi. Kadın para içinde ama mutsuz olduğunu biliyorum. 2 yıl sırf onun İçin bende gizli gizli kız akrabalarımla gittim cafe, bar vb. Ama ortamları sevmedim. Beni sevince oda bıraktı içki hariç hepsini. 2 yıl sonra evlendik. Birbirimizi seviyoruz. Ben hiç ilişkiye girmiyoruz demiyorum. Ayda bir kez oluyor. Ama o diyor ki sende bir tepki ver. Bir kere de ki sevişmek istiyorum, yok şu pozisyonda yapalım, ne seviyorsun vb hep cinsel muhabbetler. Ayda bari 3-4 kez olsun. Ben bu muhabbetleri yapmak istemiyorum. Sen frijitsin gideceksin psikoloğa diye çok baskı kuruyor. Birlikte gidelim de diyor ama o da biliyor benim konuşmayacağımı. Gidersek o kazanacak, çünkü ben susacağım. Beni tabi ki de aldatmadı hiç. Onun bir özel durumu var (benim bildiğimi bilmiyor) o yüzden asla bir kadını aldatmaz. Ama 2 çocuğumuza rağmen boşayabilir diye korkuyorum. Burada linç yiyorum biliyorum ama siz de benim dün gece ne kadar ağladığımı bilmiyorsunuz. Ağlamaktan cevap yazamadım. Beni anlayan da yokmuş onu da anladım.
Hiç biri bahane değil.
Adam derhal boşanmali

Bende bu yorumu yazarken linclenmeye hazirim ama KK'da ki cinsellik evlilikte her seydir soylemi benim cok aklima yatmiyor, bu yorumu yapan insanlarin bazilari evli bile degil. Yani buralarda ne konular okuyoruz, nasil oluyor da sevgi-saygi degil cinsellik iliskinin yuzde doksani omurgasi vs oluyor hic anlayamiyorum. Bu yorumlarin da insanlari kendi evlilikleriyle ilgili zaman zaman supheye bile dusurdugunu dusunuyorum. Bunun disinda durumunuza gercekten uzuldum, fakat bu surecte yasadiginiz hayal kirikliginin tek sebebi fizyolojik degil, yarim kalma duygusu psikolojik olarakta sizi oldukca etkilemistir. Bir cok arkadas gibi bende cinsel terapiye beraber gitmenizi onermeye geldim. Cunku orada siz de bir uzmanla o ofkenizi paylasip, onun altindaki duyguyu bulmak ve cozmek icin firsat bulursunuz. Gercekten sizin icin faydali olacagini dusunuyorum, ilk seansta mukemmel sonuc beklemek yerine, esinizi seviyorsaniz evliliginizi surdurmeye gonulluyseniz lutfen iyi bir uzmanla calisin.

Adama : sana şarkı yaptım , dedikten sonra konserde söylememiştir umarım.

Şarkının "O ses" te söylendiğini düşündüm bir an ; sözlere dikkat etmeyenler müziğe eşlik etmek için ayağa kalkmış , nakarata eşlik ediyorlar falan :olamaz:
Adama şarkıdan bahsedince üstüne alınmamış, şarkıda kimden bahsediyorsun demiş:kızgın:

Benim sorunumda buna benzer evliliğimiz bitecek diye korkuyorum. 16 yıllık evliyim ve frijitim. İçimde hiç istek yok. Hiç olmadı. Doktora git diye zorluyor ama anlatmaya çekiniyor ve utanıyorum. Cinsellik yüzünden ayrılma diyorum ama son 7 aydır niyeti bozdu gibi. İkimizde birbirimizi seviyoruz, ilk aşkım benim. Ama bırakın ön sevişmeyi ona sarılmadığım ve öpmediğim için yatakları ayırdı. Artık dayanamıyorum diyor ve hep seni aldatırım diye tehdit ediyor. Şimdiye kadar hiç aldatmadı eminim çünkü 18 yaşımdan beri tanıyor her hareketini ezbere biliyorum. Telefon vb hep ortada ve iş dışında hep evde. Ama artık bana güvenme diyor. Sevdiğinden boşanmak istemiyor ama bazen şaka yollu bana izin ver üç beş ay ölmeden bari sevişeyim diyor son zamanlar. Cinsel sorunumuzu ablama anlattı geçen ay ve aldatırsam ileride sebep budur dedi. Bizim sırrımızdı. Ama ileride kötü adam ben olmak istemiyorum deyip benim yanımda whatsup tan görüntülü arayıp anlattı herşeyi. Suçluymuşum gibi ablam da bana kızdı. Sonra niye psikoloğa gitmiyorsun dedi. Eşim beni çok üzüyor artık. Lütfen akıl verin cinsellik olmadan evliliğimi nasıl devam ettirebilirim?
Kac yasindasiniz😐 adam haksiz mi sence? Neler yaptin mesela duzelmek icin? Ortada yillardir bir sorun var ve sen utaniyorum diyorsun.. bi erkek gitmese doktora burda linc yer.. caresi olmayan bir derde ok yapacak birsey yok dersin ama sen herife eziyet ediyorsun ve evet aldatsa yeridir.. ilk defa aldatmayida normal bulurum.

Birde konu sahibi..herif boyutunu dert ediyormus kendine guvensiz ok, ama muhim olan senin dert edip etmemen..haricinde konuda hem konu sahibine hemde esine hak verdim. Sadece tek tavsiyem bu isi cozmeden cocuk dusunmeyin.

Benim travmalarım falan yok. Muhafazakar bir ailede yetiştim. 18 yaşımda ona aşık olana kadar dışarda gezmezdim. O ise hep Cafe, bar, içki vb içerdi. 3 sevgilisi oldu ben 4 yıl platonikken. En sonuncusu da çok seviyordu onu ama para İçin gitti broker biri ile ondan habersiz evlendi. Kadın para içinde ama mutsuz olduğunu biliyorum. 2 yıl sırf onun İçin bende gizli gizli kız akrabalarımla gittim cafe, bar vb. Ama ortamları sevmedim. Beni sevince oda bıraktı içki hariç hepsini. 2 yıl sonra evlendik. Birbirimizi seviyoruz. Ben hiç ilişkiye girmiyoruz demiyorum. Ayda bir kez oluyor. Ama o diyor ki sende bir tepki ver. Bir kere de ki sevişmek istiyorum, yok şu pozisyonda yapalım, ne seviyorsun vb hep cinsel muhabbetler. Ayda bari 3-4 kez olsun. Ben bu muhabbetleri yapmak istemiyorum. Sen frijitsin gideceksin psikoloğa diye çok baskı kuruyor. Birlikte gidelim de diyor ama o da biliyor benim konuşmayacağımı. Gidersek o kazanacak, çünkü ben susacağım. Beni tabi ki de aldatmadı hiç. Onun bir özel durumu var (benim bildiğimi bilmiyor) o yüzden asla bir kadını aldatmaz. Ama 2 çocuğumuza rağmen boşayabilir diye korkuyorum. Burada linç yiyorum biliyorum ama siz de benim dün gece ne kadar ağladığımı bilmiyorsunuz. Ağlamaktan cevap yazamadım. Beni anlayan da yokmuş onu da anladım.

ne özel bir durumu var ki aldatmıyor gerçekten çok merak ettim ?

her konuda bir "özel durum" var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back