hangi film bu çok merak ettim :) aklınıza gelirse veya bulursa yazarmı sınız teşekkür ederim.Anladım. Onun eşini tenzih ederek söylüyorum. Ülkede erkekler hanzo gibi olduğu için tüm bu yazdiklarinizdan bi haber takılıyorlar. Kaç erkek cinsel fantazi ürünü kullanmayı ya da parmak kullanmayı denemiştir? Pek sanmam.
Benim aklıma çok eskiden Tv'de gördüğüm bir arabesk film gelir hep. Başroldeki şarkıcı/oyuncu aktörün bir sevgilisi var. Kız düğün alışverişi için fantazi gecelik alıyor. Adam da ona diyor ki "benim anam hiç naylon gecelik giymezdi, pazen giyerdi" o sırada arabesk müzik devreye girer. Ahlaklı, namuslu çilekeş arabeskcimiz, ahlaksız kızdan ayrılır. Bu ahlaksız utanmaz kız gider, kendi gibi hayatin tadını çıkaran gayet de normal bir erkekle evlenir. Pardon kendisi gibi bir ahlaksız, gelenek görenek bilmez biriyle evlenir. Mutlu olurlar. Ama filmin mesajına göre başrol arabeskçi büyük haksızlığa uğramıştır.
Bu zihniyetlerin yetiştirdiği erkeklerden en fazla ne beklenir? Gelişmemiş ülke insanları hep aynı. Akıl yürütme, düşünme, iyi yaşama yok. Hep gördüklerini devam ettirme...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsellik yüzünden evlilik biter mi?
- Konu Sahibi heyleydi
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Hayatımda hic seks yapmadım ama vajinal ve klitoral orgazm hakkında 10 sayfalık paragraf döşüyorum… çünkü ne kadar cok döşersem g noktam o kadar duygulanır ve kasılıroyle oyle tabi dunyanin en cool insani seni ahjsahajha
ciddiye alip tek satir cevap vermem ama baska konularda ustu kapali ona sallarim, onu da kendi zeka seviyemde zannettigim icin anlamayacagini dusunurum mu demek istemistin? uzun uzun da yaziyorsun halbuki, daha acik konus asiri lowsun her seferinde suna cevap vermiyim diyorum ama haddini bilmedigin yerde araya girmek huyum iste ne yapacaksin.
- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
İnanın hatırlamıyorum. Nasıl aklımda yer etmişti o saçmalıklar. Şu sarkicilarin film yaptığı donemlerdeydihangi film bu çok merak ettim :) aklınıza gelirse veya bulursa yazarmı sınız teşekkür ederim.
Sizin için consellik her şey değil onu anladık. Ama kocanız için her şey. Kocanız artık ablamıza anlatacak kadar rahatsız olmuş durumdan. Aldatmadı diyorsunuz ama boşuna böyle aldatma lafını ağzından düşürmeyen adamın ben hiç başka bir kadına bakmadığını inanamıyorum açıkçası. Sorun şu siz cinsellik yaşamak istemiyorsunuz , Eşiniz istiyor . Peki siz bu konuda ne yapacaksınız.?Niye boşansın ya. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ben 4 yıl platonik sevdim. Bekledim onu. 2 yıl çıktık ve sonra evlendik. 2 tane aslan gibi oğlumuz var. Aldatmayacağına eminim çünkü bazen 3-4 ay ilişkimiz olmuyor, yapmadığımızda kötü durumda iken eski sevgililerinden ikisi 2012 ve 2016 yıllarında peşine düştü de onlara yüz vermedi. O zamanlarda tehdit ediyordu. Ben onunla bile konuşmaya utanıyorum. Doktora hiç konuşamam. Eylül ayından beri buraya yazmaya çekindim bırak doktora anlatmayı. Akrabalarım, arkadaşlarım öğrense rezil olurum. Bir sürü dedikodu falan olacak. Ama o ablama gitti herşeyi yanımda utanmadan anlattı. Birlikte yemek, bulaşık, temizlik işlerinde hep yardımcı oluyor mutlu olayım stressiz olayım diye. Önemli hergünümüzde küpe, saat, parfüm alıyor. Beni çok seviyor. İlk defa bu 14 şubatta hediyesiz kaldım. Daha önceleri 3 kere yatak ayırdı ama 2-3 ay sonra döndü yanıma. Ama ben yatakta iken orasına burasına dokunmaya utanıyorum. Diyorum ona sen erkeksin sen öp okşa. Ben yapamam diye. Ablamda dün dedi ya birini buldu seni aldatıyor aralık ayından beri yada boşanma öncesi yol yapıyor ki dedi. Mayıs ayına kadar süre verdi ablam. Olmazsa anneme söylerim dedi. O da yaktı beni. Ama ben sevgi ve saygının cinselliğe üstün geleceğine inanıyorum. Her şey cinsellik değil.
- 25 Aralık 2020
- 5.132
- 18.848
- 198
- 41
evli değilim ve bence de evliliğin %90 değilse bile büyük kısmıdır cinsellik...Bende bu yorumu yazarken linclenmeye hazirim ama KK'da ki cinsellik evlilikte her seydir soylemi benim cok aklima yatmiyor, bu yorumu yapan insanlarin bazilari evli bile degil. Yani buralarda ne konular okuyoruz, nasil oluyor da sevgi-saygi degil cinsellik iliskinin yuzde doksani omurgasi vs oluyor hic anlayamiyorum. Bu yorumlarin da insanlari kendi evlilikleriyle ilgili zaman zaman supheye bile dusurdugunu dusunuyorum. Bunun disinda durumunuza gercekten uzuldum, fakat bu surecte yasadiginiz hayal kirikliginin tek sebebi fizyolojik degil, yarim kalma duygusu psikolojik olarakta sizi oldukca etkilemistir. Bir cok arkadas gibi bende cinsel terapiye beraber gitmenizi onermeye geldim. Cunku orada siz de bir uzmanla o ofkenizi paylasip, onun altindaki duyguyu bulmak ve cozmek icin firsat bulursunuz. Gercekten sizin icin faydali olacagini dusunuyorum, ilk seansta mukemmel sonuc beklemek yerine, esinizi seviyorsaniz evliliginizi surdurmeye gonulluyseniz lutfen iyi bir uzmanla calisin.
ama
zatn dünya görüşünün uyduğu
sevgi saygının olduğu
anlaştığın
bütçe ve ortak zaman konusunda fikir birliği içinde olduğun
çocuk yetiştirmek istediğin
ailesiyle dünyayla işiyle sorunları olmayan....büyük sorunlar çıkarmayan, bir sorun olursa da çözüm yoluna giden.
....
insanla evleneceğini düşünerek diyoruz bunu
çünkü normalde de "arkadaş" olduğum insanlar benim anlaştığım, sevdiğim saydığım insanlar. hayatıma "sevgili" alıyorsam da az çok bu faktörler vardır. ama bir de tutup evleniyorsam bunlar yoksa zaten evlenmem. anlatabildim mi?
dünyadaki geri kalan kimseyle sevişmeyip kocamla sevişecem diye tutup imza atıyor söz veriyorum ya hani evlenirken...e bir zahmet cinsel hayatım iyi olmalı o zaman.
- 21 Temmuz 2021
- 276
- 260
- 18
- 38
Kimsenin yüksek sesle söyleyemedigi gercekCinsellik için evleniyoruz sonuçta. Diğer her şey evliliğin bonusu
Artırıyorum , tuşlu telefon kullanan, gene evden işe, işten eve adam. Karısı ne isterse alan , hiç bir şeyi esirgemeyen, başka kadına dahi bakmayan adamın , Rus bir kadından olan kızının, ben abi ve ablalarımla tanışmak istiyorum deyip bir arife günü babasının evinin kapısını çalmasıŞeye de hastayım " eşimin telefonu hep ortada beni aldatıyor olamaz"
Bırakın telefonu ortada koymayi hiç bir şekilde telefon kullanmayan bir adamdı komşumuz evden işe işten eve bir adamdı beş dakika geç kalmazdı iş yerinden bir kadınla tam on yıl aldatmış on yıl düşünün
- 25 Aralık 2020
- 5.132
- 18.848
- 198
- 41
telefon yokken insanlar aldatmıyordu zaar.Artırıyorum , tuşlu telefon kullanan, gene evden işe, işten eve adam. Karısı ne isterse alan , hiç bir şeyi esirgemeyen, başka kadına dahi bakmayan adamın , Rus bir kadından olan kızının, ben abi ve ablalarımla tanışmak istiyorum deyip bir arife günü babasının evinin kapısını çalması
ben hastayım buna gerçekten ya
yahu anadolunun köylerinde bile meşhur aldatma hikayeleri vardır 100 yıllık 150 yıllık (öncesi de vardır da sözlü tarih bilmeye yetmiyor)
"gocanılan geçincemen yoğusa ayrıl da gel helalimsin gız gibi" diye türkülerimiz var
ben çocukken bile cep telefonu yoktu ama gayet metres tutan ev açan abiler vardı
hangi kafada bu insanlar anlamıyorum.
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Ben mi buz dolabıyım
Herkes mi nirvana da yaşıyor anlamadım
Eşim tedaviyi reddediyor falan deseniz neyse
Adam tedavi de oluyormuş
İşe yaramıyorsa artık bu bir sağlık sorunudur.
Bu şekilde de eşimi asla bırakmazdım
Yani ağzım açık kaldı cidden
Tedavi olmasa neyse de...
Bence eşinizi sevmiyorsunuz
Herkes mi nirvana da yaşıyor anlamadım
Eşim tedaviyi reddediyor falan deseniz neyse
Adam tedavi de oluyormuş
İşe yaramıyorsa artık bu bir sağlık sorunudur.
Bu şekilde de eşimi asla bırakmazdım
Yani ağzım açık kaldı cidden
Tedavi olmasa neyse de...
Bence eşinizi sevmiyorsunuz
- 4 Ekim 2012
- 16.358
- 31.968
- 798
+10000… eşinin memleketine yerleşen, hasta eşi yorulmasın diye arabayla ilçedeki okula her gün götürüp getiren, ev süpürmeydi yemekti her işi yapan adamın eşini aldatıyor olması… biri duysa bak kıyamıyor karısına der. Bu bambaşka bir mevzu akıl ermez… bir erkek arkadaş öyle karısına çok ilgi gösteren adamlara güvenmeyin onlar arkadan arkadan iş çeviriyor derdi, inanasım geliyor yaniArtırıyorum , tuşlu telefon kullanan, gene evden işe, işten eve adam. Karısı ne isterse alan , hiç bir şeyi esirgemeyen, başka kadına dahi bakmayan adamın , Rus bir kadından olan kızının, ben abi ve ablalarımla tanışmak istiyorum deyip bir arife günü babasının evinin kapısını çalması
- 23 Temmuz 2015
- 270
- 428
- 103
- 37
Aynı sorun bizde de var. Evliliğimizin 5.senesi ve asla geçmeyen bir sorun bu. 5-6 doktora gitmişizdir. Aynı sizin gibi. 5-15 saniye. 2.si zaten olmuyor. Oşsa da sürede hiçbir fark yok. İlaçların hiçbir faydası yok. Bu sorunu yaşamayan asla bilemez,anlayamaz. Bu yüzden aslında bu sorunu yaşayan insanlar yorum yapmalı. Mesela diyorlar ki başka tatmin olma yolları da var. Asla yeterli değil ve bi saatten sonra bu artık acizlik oluyor. Karşındakini erkek olarak görememeye başlıyorsun. Yıllardır sırf bu yüzden çocuğu erteledim. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Bu yüzden nasıl boşanılır bilmiyorum. Yazık diyorum, kendine olan bütün güveni gider diyorum. Ama bizim de ömrümüz bu şekilde gidiyor.
- 23 Temmuz 2015
- 270
- 428
- 103
- 37
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Bende bu sekilde dusundum aslinda konuyu okuyunca.. oyuncak falan filan el dil bunlar ayni sey degil.. insan cinselligw duskun olmayabilir ok, ama penis baska el baskaAynı sorun bizde de var. Evliliğimizin 5.senesi ve asla geçmeyen bir sorun bu. 5-6 doktora gitmişizdir. Aynı sizin gibi. 5-15 saniye. 2.si zaten olmuyor. Oşsa da sürede hiçbir fark yok. İlaçların hiçbir faydası yok. Bu sorunu yaşamayan asla bilemez,anlayamaz. Bu yüzden aslında bu sorunu yaşayan insanlar yorum yapmalı. Mesela diyorlar ki başka tatmin olma yolları da var. Asla yeterli değil ve bi saatten sonra bu artık acizlik oluyor. Karşındakini erkek olarak görememeye başlıyorsun. Yıllardır sırf bu yüzden çocuğu erteledim. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Bu yüzden nasıl boşanılır bilmiyorum. Yazık diyorum, kendine olan bütün güveni gider diyorum. Ama bizim de ömrümüz bu şekilde gidiyor.
- 23 Temmuz 2015
- 270
- 428
- 103
- 37
Aynı şey tabi ki değil. Eşler arasındaki bağı da güçlendiren bir şey. Çocuk emziren annelerin çocuklarıyla kurdukları bağı, eşler seks esnasında sağlıyormuş. Bu bilimsel ve ben de hep böyle düşünmüşümdür.Bende bu sekilde dusundum aslinda konuyu okuyunca.. oyuncak falan filan el dil bunlar ayni sey degil.. insan cinselligw duskun olmayabilir ok, ama penis baska el baska
- 28 Mart 2022
- 27
- 170
- 8
Aynı sorun bizde de var. Evliliğimizin 5.senesi ve asla geçmeyen bir sorun bu. 5-6 doktora gitmişizdir. Aynı sizin gibi. 5-15 saniye. 2.si zaten olmuyor. Oşsa da sürede hiçbir fark yok. İlaçların hiçbir faydası yok. Bu sorunu yaşamayan asla bilemez,anlayamaz. Bu yüzden aslında bu sorunu yaşayan insanlar yorum yapmalı. Mesela diyorlar ki başka tatmin olma yolları da var. Asla yeterli değil ve bi saatten sonra bu artık acizlik oluyor. Karşındakini erkek olarak görememeye başlıyorsun. Yıllardır sırf bu yüzden çocuğu erteledim. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Bu yüzden nasıl boşanılır bilmiyorum. Yazık diyorum, kendine olan bütün güveni gider diyorum. Ama bizim de ömrümüz bu şekilde gidiyor.
Gerçekten o kadar haklısın ki. Benimde demek istediğim bu, yoksa eşime sevgimde bir eksiklik yok. Fakat bir süre sonra o başka tatmin olma yolları bile insanı gıcık eder hale geliyor. Bende çocuk düşünmüyorum bu sorun aşılana kadar. Peki siz terapileri denediniz mi? Psikolojik olabilir mi diye düşündük.
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Önemli tabi ama tedavilerinin olumsuz olması kötü olmuş başka bi yerelere gitseniz araştırıp3 yıllık evliyim. Eşimle cinsel anlamda bu zamana kadar hep sorun yaşadık, yaşıyoruz. Başından beri kendisi bu konuda çok öz güvensiz, hem boyutu nedeniyle hem de erken boşalma sorunu nedeniyle. İlk yıllar alışır daha yeniyiz diye düşündük açıkçası ama düzelmedi. Hiçbir şey hissetmiyorum ön sevişme hariç taş çatlasın 2 dakika sürüyor.
Durum böyle olunca 7 ay önce bir ürologa gitti. Doktor kegel egzersizi önerip iki tane jel verdi. Bunlar da işe yaramayınca tekrar başka bir doktora gitti, bu seferde bir ilaç tedavisine başlandı. Düzenli kullanıyor ama yan etkileri sebebiyle de hiç hoşnut değil. Sürekli bir halsizlik uyku hali oluştu. Süre hala aynı. Geciktiricili prezervatifler zaten zerre işe yaramadı. Kısacası bu 3 yılda o kadar çok şey denedik ki artık ümidim kalmadı. Bende bir şeyler yaşamak hissetmek istiyorum artık. O yüzden sinirlenip kendisini de kırabiliyorum. Kendisini gerçekten çok seviyorum ama tahammülüm kalmadı gibi hissediyorum. Ve bu yüzden de kendime kızıyorum, her şey cinsellik mi olmadan da olur mu ben kötü biri miyim diye düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Objektif yorumlara çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim..
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Dogrudur, cunku ikisindede en yakin olabilecegin sekildesin ve goz temasida var.. yani ruhen ve fiziken tatmin.Aynı şey tabi ki değil. Eşler arasındaki bağı da güçlendiren bir şey. Çocuk emziren annelerin çocuklarıyla kurdukları bağı, eşler seks esnasında sağlıyormuş. Bu bilimsel ve ben de hep böyle düşünmüşümdür.
Cocuk hem doyuyor
Hem anneyle goz temasi duygusal
Olarak bagi guclendiriyor. Cocugunla belkide olabilecegin en fazla yakinlikta oluyorsun.
Cinselliktede oyle hem ruhen hem fiziken tatmin soz konusudur.
- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.145
- 348
- 28
Vajina da uyarıldığında uzar. 8-9 normal hali, ilişki esnasında 11-12cm’e ulaşır. Ortalamanın yani 12 cmin altındaki penisin de tam penetrasyon sağlaması pek mümkün değil. Konu sahibi de doktorun küçük olarak onayladığı bir boyut demiş, 6-8 cm veya daha küçük olması muhtemel.şöyle, aslında orada işlevden kasıt sadece penis değil. vajina zaten 8-9 cm falan derinlikte diye biliyorum yani aslında 8-9 cm'lik bişey tabii ereksiyon sorunu olmaması kaydıyla iş görebilir. (bu bilgi yanlışsa biri düzeltsin beni) ama hani cinsellikte tek tatmin ille de vajinal orgazm olacak, adamın şeyi hem kalın hem kocaman olacak anlamına gelmiyor. seks oyuncakları denenebilir, klitoralden yürüyebilir, ön sevişme ile arzuları körükleyebilir. ben de şöyle düşündüm, madem penis küçük o zaman bu adam kendini başka yönlerden geliştirmeliydi. penis büyütme ameliyatı zaten maksimum 2 cm etki eder demiş doktor. ama adamda bir de aşırı erken boşalma sorunu da var. erkenden boşalınca sertlik de gidiyor ve kadın kesinlikle tatmin olamıyor. yani bunun dediğim gibi klitoral tatmini var, oral tatmini var, ellerini kullanabilir yani insan o açığı kapamak için her yolu denemeli. operasyonel şeylerin dışında cinsel terapiler de var ki konu sahibi yazmış yorumlarının birinde, cinsel terapi alacağız falan diye. bu iyi bişey. yani bir yerdeki açığı başka bir şekilde kapamak gibi düşünün. kapatabilmiş olsa bu kadıncağız buraya tahammülüm kalmadı falan yazmazdı yani. aslında sorun dönüyor dolaşıyor kendini cinsel anlamda evlenmeden önce bilmeme ve keşfetmeme meselesine dayanıyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.