- 5 Ağustos 2022
- 693
- 874
-
- Konu Sahibi nisanmayis
Valla böyle konulari gördükçe isyan etmemek elde değilBen nasıl oluyor onu da anlamıyorum ki.burada kaç tane konu açıldı ayda yılda bir defa ilişki yaşıyoruz 2 çocuk var. Yok bebek var falan.bu erkeklerin kadınları da daha doğurgan oluyor demek ki.öyle denk geliyor.dağına göre kar ya da.sözde doktorlar 2 günde bir ilişki derler hamilelik için.demek olacak olan oluyor.gelecek olan geliyor.
Benim de olmuyor valla.seneledir sadece 1 kere hamile kalabildim.ben de gıcık oluyorum valla.yok spiralle hamile kalmış.yok adetine 1 gün varmışmış.yok ayda sadece bir kere prezervatifle olmuş, nasıl oldu anlamamış, yok hapı bir saat geç almış, yok geri çekilme korunma yöntemi değilmiş falan filan.yok hapı bırakmış, ilk ilişkiden hamile kalmış.yok emziriyormuş, daha ayı dolmadan tekrar kalmiş falan filan.çok gıcık gerçekten.başka sistem olsa git tedavi ol.sağlığına kavuş.ama maalesef bu üreme sistemi denen şey bilime değil kadere, kısmete bakıyor.eee madem sıkıntın yok neden adam gibi görevini yapmayı beceremiyor bizim sistem.Valla böyle konulari gördükçe isyan etmemek elde değilkimisi çocuk için arı gibi çalışıyor olmuyor (ben) kimisine de Allah bir şekilde nasip ediyor
Sizde dertlisiniz benim gibi.. en azından siz bir kere hamile kalmışsınız bende o da yok. Yumurtaliklarim sanki vücuduma öylesine koyulmuşBenim de olmuyor valla.seneledir sadece 1 kere hamile kalabildim.ben de gıcık oluyorum valla.yok spiralle hamile kalmış.yok adetine 1 gün varmışmış.yok ayda sadece bir kere prezervatifle olmuş, nasıl oldu anlamamış, yok hapı bir saat geç almış, yok geri çekilme korunma yöntemi değilmiş falan filan.yok hapı bırakmış, ilk ilişkiden hamile kalmış.yok emziriyormuş, daha ayı dolmadan tekrar kalmiş falan filan.çok gıcık gerçekten.başka sistem olsa git tedavi ol.sağlığına kavuş.ama maalesef bu üreme sistemi denen şey bilime değil kadere, kısmete bakıyor.eee madem sıkıntın yok neden adam gibi görevini yapmayı beceremiyor bizim sistem.
Allah bir yerden veriyorsa bir yerden alıyor mu ne ? Bizim de cinselliğimiz çok iyidir.sıktır da.bunların da kocası dokunmuyorSizde dertlisiniz benim gibi.. en azından siz bir kere hamile kalmışsınız bende o da yok. Yumurtaliklarim sanki vücuduma öylesine koyulmuşişin kötüsü ilişki konusunda eşimle hiçbir problemimiz de yok ona rağmen olmuyor. Sanki ceza gibi..
Sanırım öyleAllah bir yerden veriyorsa bir yerden alıyor mu ne ? Bizim de cinselliğimiz çok iyidir.sıktır da.bunların da kocası dokunmuyor
Boşverin.biz de korunma derdi olmadan sabah akşam rahat rahat sevişiyoruz.millet çift kontrol yöntemi falan kullanmak zorunda kalıyor.Sanırım öyleaman maşallah deyin nazar değmesin bizim de öyle şükür demek herkesin sınavı farklı
Evet o avantajı da varBoşverin.biz de korunma derdi olmadan sabah akşam rahat rahat sevişiyoruz.
Nerede kalmayı düşünüyorsunuz? Maaşınız varmı yeterince?Ben davamı açtım
Çalışıyorum ev tutacamNerede kalmayı düşünüyorsunuz? Maaşınız varmı yeterince?
AnlaşmalıÇekişmeli mi ?
Bir erkeğin en temel görevidir cinsellik, Karısına bunu yasatmak ve mutlu etmek. Bu temel görevi yerine getiremeyen bir adama nasıl saygı duyuyorsunuz? Yani tamam tedavi alır destek olursunuz falan filen. Ömrünüz bitti, kadınların hic sanırım kırmızı cizgileri yok! Hic kendi bedenlerine saygı sevgisi yok. Ben su örneklemelerden bunu anlamadım. Yasayamadıgınız cinsellikle beraber mutsuz evliliğinizden birde cocuk dünyaya getirdiniz bu toplumda artık mutsuz evliliklerden doğan cocukların bir kısmının nelere maal oldugunu bize 40 kez gösterdi. Artık lütfen cocugu bir kurtulus olarak görmeyin cocuk mutlu evliliğin pekistirecidir… konu sahibi size gelecek olursak; hem kendinizin hem cocugunuzun hayatını olumsuz etkileyecek tüm yanlıs kararları almıssınız bari simdi bosanında en azından cocuk kArsısında saglıklı ve mutlu ruh halinde bir anne görsün…9 yıllık evliyiz. 10 kere ancak sertleşme problemi olmadan birlikte olabildik. Evliliğimiz nerdeyse tamamında ben istemeden hiç o istemedi. Seni istiyorum özledim arzuluyorum laflarını hiç duymadım.yanıma oturmaz sarılmaz öpmez duygusal hiç bir anımız olmadı. Karakteridir dedim belki kabullendim ama cinsellik boyutunu kabul edemiyorum. Bazen test etmek için 2 ay 3 aya kadar sabrettim hala teklif etmiyordu en sonunda ben patlak veriyordum da birlikte oluyorduk. Çok kez belki de senede 2 defa karşıma alıp konuşuyordum. Böyle olmaz sıkıntıyı çözmen lazım. Niye istemiyorsun veya sertleşme problemine çözüm bul diye. Sen erkek olarak hiç mi ihtiyaç duymuyorsun hadi arzulamayı geçtim. Benim bedenim istiyor senin istemiyor mu kendini nasıl rahatlatıyorrsun diye. Hep sessiz kaldı. Rahatlamıyorum inanki bişey yapmıyorum dedi.Son konuşmamızda rest çektim ya bu işe çözüm bulursun yada benden bu kadar. Ve yine hiç bişey yapmadı. Bende artık boşanma kararı aldım. Ailemle konuştum okeylediler. Baktı ben ciddiyim bana süre ver dedi. Son kez süre verdim yine ne doktora gitti nede psikoloğa nede gidelim dedi. Bende boşanma kararımı uygulamaya koydum. Şimdi aile terapistine gidelim şans ver çocuğumuz için diyor. Ben çırpınırken neden bişey yapmadın diyorum. Sessiz. Adamı çözemedim gitti.
siz Ferhans değil miydiniz? hani şu kocası olmayan?Allah bir yerden veriyorsa bir yerden alıyor mu ne ? Bizim de cinselliğimiz çok iyidir.sıktır da.bunların da kocası dokunmuyor
Gıcık olunacak ne var yahu, aksine insan sevinir ne güzel sağlıklı kadınlar var diye. Üreyememek , çocuğunun olmaması sizi sevindirirdi herhalde …Benim de olmuyor valla.seneledir sadece 1 kere hamile kalabildim.ben de gıcık oluyorum valla.yok spiralle hamile kalmış.yok adetine 1 gün varmışmış.yok ayda sadece bir kere prezervatifle olmuş, nasıl oldu anlamamış, yok hapı bir saat geç almış, yok geri çekilme korunma yöntemi değilmiş falan filan.yok hapı bırakmış, ilk ilişkiden hamile kalmış.yok emziriyormuş, daha ayı dolmadan tekrar kalmiş falan filan.çok gıcık gerçekten.başka sistem olsa git tedavi ol.sağlığına kavuş.ama maalesef bu üreme sistemi denen şey bilime değil kadere, kısmete bakıyor.eee madem sıkıntın yok neden adam gibi görevini yapmayı beceremiyor bizim sistem.
Bence eşinizin sizi sevdiğinden eminseniz (hayatında başka birinin olmadığından ) eşinizi seviyorsanız eşinize destek olmalısınız. Doktoru siz bulmalısınız görüşmelisiniz nasıl yol izleyeceğinize karar vermelisiniz. Hayatım sen harikasın ama ben cinsel hayatımızında kaliteli olmasını istiyorum bunu birlikte aşabiliriz demelisiniz. Başarabilirsiniz9 yıllık evliyiz. 10 kere ancak sertleşme problemi olmadan birlikte olabildik. Evliliğimiz nerdeyse tamamında ben istemeden hiç o istemedi. Seni istiyorum özledim arzuluyorum laflarını hiç duymadım.yanıma oturmaz sarılmaz öpmez duygusal hiç bir anımız olmadı. Karakteridir dedim belki kabullendim ama cinsellik boyutunu kabul edemiyorum. Bazen test etmek için 2 ay 3 aya kadar sabrettim hala teklif etmiyordu en sonunda ben patlak veriyordum da birlikte oluyorduk. Çok kez belki de senede 2 defa karşıma alıp konuşuyordum. Böyle olmaz sıkıntıyı çözmen lazım. Niye istemiyorsun veya sertleşme problemine çözüm bul diye. Sen erkek olarak hiç mi ihtiyaç duymuyorsun hadi arzulamayı geçtim. Benim bedenim istiyor senin istemiyor mu kendini nasıl rahatlatıyorrsun diye. Hep sessiz kaldı. Rahatlamıyorum inanki bişey yapmıyorum dedi.Son konuşmamızda rest çektim ya bu işe çözüm bulursun yada benden bu kadar. Ve yine hiç bişey yapmadı. Bende artık boşanma kararı aldım. Ailemle konuştum okeylediler. Baktı ben ciddiyim bana süre ver dedi. Son kez süre verdim yine ne doktora gitti nede psikoloğa nede gidelim dedi. Bende boşanma kararımı uygulamaya koydum. Şimdi aile terapistine gidelim şans ver çocuğumuz için diyor. Ben çırpınırken neden bişey yapmadın diyorum. Sessiz. Adamı çözemedim gitti.
Benim olacaksa herkesin olsun, benim olmayacaksa kimsenin olmasın mantık basitGıcık olunacak ne var yahu, aksine insan sevinir ne güzel sağlıklı kadınlar var diye. Üreyememek , çocuğunun olmaması sizi sevindirirdi herhalde …
zaten kendisi evli değil. bildiğim kadarıyla korunmuyor, her kadının korunmaya ihtiyacı yokmuş, kişi kendini bilmeliymiş ifadesine göre. fazla sevişeni de, doğurgan olanı da sevmez. birisi doğurgansa ayda yılda bir seviştiğine ikna olmayı tercih eder, çok sevişiyorsa oh bebeği olmuyor diye teselli eder kendini.Gıcık olunacak ne var yahu, aksine insan sevinir ne güzel sağlıklı kadınlar var diye. Üreyememek , çocuğunun olmaması sizi sevindirirdi herhalde …
Çok kötü kalplisiniz , mantık basit …Benim olacaksa herkesin olsun, benim olmayacaksa kimsenin olmasın mantık basit
Allahtan böyle insanlardan kendimi ve sevdiklerimi koruyorumzaten kendisi evli değil. bildiğim kadarıyla korunmuyor, her kadının korunmaya ihtiyacı yokmuş, kişi kendini bilmeliymiş ifadesine göre. fazla sevişeni de, doğurgan olanı da sevmez. birisi doğurgansa ayda yılda bir seviştiğine ikna olmayı tercih eder, çok sevişiyorsa oh bebeği olmuyor diye teselli eder kendini.