- 26 Ocak 2019
- 927
- 1.148
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bu birlikte oldugunuz kisiye baglı. O kisiyide siz tanıyorsunuz birde biseyi yapmak istiyorsaniz erkek arkadasiniza gore degilde kendiniz icin yapın veya yapmayın.
Yani canim dedigim gibi bu birlikte oldugunuz kisiye baglıEvet ama karsı tarafıda düşünmek zorundayım
Benden soğurmu falan vs vs
sevistiginiz icin senden soguyacak hödüklerden uzak durursan senin icin daha iyi olur. Ten uyumu olmamasindan degil, "kolay kadin" diye düsünüp uzaklasacak insanimsilardan bahsediyorum tabi.
Cinsellik olunca ilişki olduğu yerde sayar evlilik biraz zor olur malum evliliğin içinde cinsellik olması daha mantıklı birde birlikte olduğunuz erkek sadece sizi cinsellik için kullana bilir tabiki bunuda sorun etmeye bilirsiniz ha bide şu durum var ilşki yaşadığınız kişi belkide evleneceğiniz kişi olmaz bunun da vicdan azabını yaşayabilirsiniz tabiki seçim size aitSevişmek istiyorum artık sonucta hala evlenemedim ihtiyaçım cok fazla malesef
Erkek arkadaşım ciddi olurmu benimle ? Tam ilişki olmasada sevişme olmalımı ilişkilerde ?
Erkek arkadasım kötü düşünürmü hakkımda ?
Cidden dayanamıyorum yaş 30
Sevgilin zaten seninle birlikte olmak isteseydi bir yolunu bulup bunu yapardı..yani en azından bunu sana hissettirirdi
Öyleyse neden soğur mu diyorsunuz davet gelmiş çoktan ..söyledi ama istemedim
Yani sizin fikriniz tabi bence ama başlayınca bırakamazsınız cinsellige döner cinsellikte evlenmeden her iki tarafida sogutur. Evlenme düsünceniz varsa bulaşmayın