Cinsellik ve özgüven?

Tatile gideceğiz mum olayını yapamayabilirim loş ışık olabilir ama
Birincisi ben tatile ledli mum taşıyorum:) kumsalda yuvarlak yapıp ortasında sarap vs içmek için. Tek olsam bile götürüyorum, kına malzemesi satan yerlerden toplu ve daha ucuz alabilirsin.
İkincisi LED'li lambalardan atabilirsin çantaya. Benim binbir ledim var,çadırda kullanmak için..hatta daha geçen bime bile geldi mandal sekillisi,ondan da aldım dayanamayıp.
Birkaç metrelik bir şey alıp yatak başını falan susleyebilirsin, ya da bir uçtan bir uca bantlarsin elektrik bandıyla , boyayı sökmeye ek şekilde.
Bak şunlardan bende de var, cook da tatli. Kalitesi de guzel,kalin telleri. Tavsiye ederim.

Ben çok severim led ve bende bir sürü var ama hiç aklıma gelmemişti garip kaçar mı sizce götürsem mi acaba nedense çok hoşuma gitti düşüncesi ve ben genelde led ışıkta rahatlarım ki şu an çok gerginim o gün için

Neden garip kaçsın ki? Ben hep götürüyorum. Hatta gittiğimiz otelde manzarali teras varsa terasta masamiza düzenek kuruyorum. Mekana gitmektense içkimizi orada içiyoruz. Bugüne kadar "tuhaf" gören bir insana bile rastlamadım, tam tersi oldukça romantik bir ambiyans oluyor. Sen de ortamı ona göre hazırla işte, tuhaf olan şey bence gözüne gözüne giren beyaz parlak ışıkta sevişmek
(Bu arada cildimle, bedenimle vs bir problemim, özgüven sorunum yok. Romantizm seviyorum yani Loş ışık kullanımı ve özgüven arasındaki bağ sıfır, hiç endişelenme. Kendine güven )
Bol şans diliyorum

Çok aklıma yattı ve hoşuma gitti deneyeceğim çok teşekkür ederim

merak etme seni çıplak gördüğü anda dünyanın en güzel kadını sen olacaksın onun için.

Aynı durumdan muzdariptim , önceki konularımdan bulup tavsiyeleri okuyabilirsin. Ben evlenene kadar aynı düşüncelere sahiptim , evlendikten 1 ay sonra aşmaya başladım bu durumu

Ben de zayıf evlenip evlendikten sonra 10 kg kadar aldım. Ama ne zaman diyete başlasam eşim köstek olur hep. Kilo verme gerek yok diye. Halbuki 10 kg fazlam var görüyor. Seven her türlü halini seviyor ve arzuluyor merak etme. Ki sen 30 kilo vermişsin. Bu azmin yarısı bende olsa da ben de 3-5 kilo versem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…