- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Karşınızdaki erkek sizi zaten bu halinizle beğenmiş. Fazla kilonuz varsa farkındadır o da zaten bunun. Kıyafet çıkınca bir şey fark edeceğini sanmıyorum.Yakında ilk cinsel deneyimimi yaşayacağım ama bedenimi beğenmiyorum. Nasıl özgüvenli oluyor benim gibi etine dolgun kadınlar ya da kendinde beğenmediği bir yeri olan kadınlar hayran oluyorum. yaklaşık 30 kilo verdim ama veröeö gereken 13 kilom daha kaldı ama hala kendimi hiç beğenmiyorum. Özgüvenli olmak istiyorum birliktelik esnasında. Bir kere yakınlaştık ama çok utandım sürekli bacaklarımı ve göbeğimi saklama ihtiyacı hissettim ama ona bu izlenimi de vermek istemiyorum kendime güvenmediği beğenmediğim izlenimini. Ben böyle yaparsam karşımdaki nasıl beğensin. Tavsiyeye çok ihtiyacım var ne yapsam. psikoloğa mı gitsem acaba ya
Kıyafetsiz de gördü zaten ama ben yine de aşırı taktım buna beğensin istiyrum beniKarşınızdaki erkek sizi zaten bu halinizle beğenmiş. Fazla kilonuz varsa farkındadır o da zaten bunun. Kıyafet çıkınca bir şey fark edeceğini sanmıyorum.
Sizi zaten beğeniyor. Beğenmese niye birlikte olsun?Kıyafetsiz de gördü zaten ama ben yine de aşırı taktım buna beğensin istiyrum beni
Şöyle iğneleyici yorumların da hastasıyım. Noldu madalya mı alacaksınız? Bir insanları rahat bırakın lütfen ya. Mesela ayrı şehirlerde yaşıyor olabileceğimiz aklınıza gelmiyor mu? Ya d randevu da almış olsam size ne? Ben size bunu mu soruyorum. Bir salın bizi ya.Randevumu aldiniz ilk deneyim icin?
Evet bende böyle düşünmek istiyorum işte. Erkek arkadaşımda aslında bana sürekli güzel şeyler söyler ama bu benimle ilgili sanırı. kompleksliyim bilmiyorum eski obez hallerim dolayısıyla olabilirMerhaba Bende kiloluyum ve bide boyumda kısa göbek kısmımda catlaklarim da var ilk başlarda Bende sizin gibiydim sürekli Bi yerlerimi gizleme çabası vardı gece ışığı kapatmak faln istiyordum ama eşim defalarca beni böyle sevdiğini dile getirdi benim ozguvenimi o bana geri verdi inanın ilişki esnasında olsun başka zaman olsun bana kendimi çok güzel özel değerli hissettiriyor aklıma kilom kötü yerlerim gelmiyor zaten sizi biliyor ona göre bir yola girmiş ne farkeder ki kilonuz herkes aynı beden olmak zorunda değil ayrıca her erkek zayifta seviyor diye bisi yok evet dolgunum eşimde bu halimden memnun lütfen sizde kendinize gelin hepimiz her bedende çok güzeliz değerliyiz güzeliz
Evet de işte aşağılık kompleksinden kurtulamıyorum obez hallerimden kalma travma sanırımSizi zaten beğeniyor. Beğenmese niye birlikte olsun?
Ayri sehirlerde yaşıyorsaniz, şu gün buluşup ilk deneyimimizi yasayalim diye ayarlastiniz o halde?Şöyle iğneleyici yorumların da hastasıyım. Noldu madalya mı alacaksınız? Bir insanları rahat bırakın lütfen ya. Mesela ayrı şehirlerde yaşıyor olabileceğimiz aklınıza gelmiyor mu? Ya d randevu da almış olsam size ne? Ben size bunu mu soruyorum. Bir salın bizi ya.
Aynen sizde katılın istersenizAyri sehirlerde yaşıyorsaniz, şu gün buluşup ilk deneyimimizi yasayalim diye ayarlastiniz o halde?
Buna niye takıldınız ki? Randevulaşmış olsalar ne olacak?Ayri sehirlerde yaşıyorsaniz, şu gün buluşup ilk deneyimimizi yasayalim diye ayarlastiniz o halde?
Bende sevgiliyken nisanliyken falan cinsellukten hep kaçardım canım sanirdim ki beni çıplak görürse beğenmez oram kötü buram kötü ama inan bak seni rahatlatmak için demiyorum kiloyla Bi alakası yok erkek karsisindakini seviyorsa her haliyle seviyor dediğim gibi halada kiloluyum ama eşim ilişki de olsun başka zaman olsun hep beğendiğini belli ediyor ki benim göbek kısmım aynı hamile çatlağı gibi derin derin çatlaklar var hastalığımdan dolayı kortizon kullaniyorum ondan dolayiEvet bende böyle düşünmek istiyorum işte. Erkek arkadaşımda aslında bana sürekli güzel şeyler söyler ama bu benimle ilgili sanırı. kompleksliyim bilmiyorum eski obez hallerim dolayısıyla olabilir
Erkek arkdşımda öyle aslında sürekli bana öyle olmadığım halde taş gibisin falan diyor ama ben eski obez hallerimin etkisindeyim sanırım kurtulamıyorumBende sevgiliyken nisanliyken falan cinsellukten hep kaçardım canım sanirdim ki beni çıplak görürse beğenmez oram kötü buram kötü ama inan bak seni rahatlatmak için demiyorum kiloyla Bi alakası yok erkek karsisindakini seviyorsa her haliyle seviyor dediğim gibi halada kiloluyum ama eşim ilişki de olsun başka zaman olsun hep beğendiğini belli ediyor ki benim göbek kısmım aynı hamile çatlağı gibi derin derin çatlaklar var hastalığımdan dolayı kortizon kullaniyorum ondan dolayi
Böyle soruya böyle cevap olur ancaAynen sizde katılın isterseniz
Seninki psikolojik biraz sanırım ama kendini ilk önce kendin beğenErkek arkdşımda öyle aslında sürekli bana öyle olmadığım halde taş gibisin falan diyor ama ben eski obez hallerimin etkisindeyim sanırım kurtulamıyorum
o da doğru sanki kıyafetten de olsa anlamıyorlar mı farkındalar ama benim sorunum kendimle kendimi önce sevmem beğenmem gerek.Söyle de bisi var her erkek zayıf sevmiyor hafif kilolu toplu sevenler de var zaten öyle sevmeseler bizi neden secsinler zayıf seven zayıf biriyle sevgili olur
Gerçekten bazen zorluyor insanlar tutuyorum kendimi ama bir yere kadarBöyle soruya böyle cevap olur anca
Fazla zorlama sal gitsinGerçekten bazen zorluyor insanlar tutuyorum kendimi ama bir yere kadar