bi sorum olucak peki bu kızlık zarı nerede ayıptır sorması egzersiLerde kanamam hiç olmadı rahim duvarıma kadar denk geliyorum dahamı ilerde yoksa genişleyincemi zarda ortada cıkıyor
kızlık zarı ile ilgili bir çok uzmanın yazısı var googledan aratıp okursan faydalı olucaktır, zaten ortası delik bir zar olduğu yazıyor ve normal şartlarda belli belirisiz yada hiç kanama olmaması gerektiği yazıyor baya uzun mesele interneten araştırabilirsin dediğim gibi ben uzman yazılarını okuduktan sonra kızlık zarı ile ilgili algım çok değişti açıkcası hiçte sandığımız gibi bişey değilmiş daha doğrusu bizlere toplum tarafından dayatıldığı gibi değilmiş okumanı öneririm, bende nacizane şunu ekliyim benimde ilk ilişkimde öyle kanlar filan beklentim varken hafif bir akıntı hissettim sadece sonra parmağımı sürdüm 2 3 damla sıvı vardı aynı gün iç çamaşırımda 2 damla kadar pembe sıvı vardı sonra iki üç gün birer damla kahverengi lekeler oldu çamaşırımda o kadar bidahada bişey görmedim, fazla büyütmeyin yani çoktan akan akmıştır farkına bile varmamışsındır büyük ihtimalle