- 28 Şubat 2021
- 911
- 693
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Aynen öyle kendine olan guvensizliginide ona belli etme sakın ilk önce sen beğen değer ver kendine Bi yerini beğenmiyorsan başka yerin güzel dir güzeli göro da doğru sanki kıyafetten de olsa anlamıyorlar mı farkındalar ama benim sorunum kendimle kendimi önce sevmem beğenmem gerek.
Kesinlikle. Çevremden en çok bunu duyuyorum kendinle gurur duy 30 kilo verdin çok güzelsin diyorlar ama ben hala başaramadığım kısımdayımEğer erkek arkadaşınız size yeterli değeri veriyorsa, sevgisini hissettiriyorsa zamanla özgüvensizliğinizi aşarsınız. Akışa bırakın.
Kilolarınızı kusur olarak görmenize üzüldüm doğrusu.. aslında vermeye çalışıyosunuz. Kendinizi taktir etmelisiniz.
Harika yol katetmişsiniz. Lütfen kendinize haksızlık etmeyin.Kesinlikle. Çevremden en çok bunu duyuyorum kendinle gurur duy 30 kilo verdin çok güzelsin diyorlar ama ben hala başaramadığım kısımdayım
1.60 boy 70 civarı bir kiloyla evlendim, göğüslerim de büyüklüğünden dolayı hep aşağı meğilli oldu. 78 kiloya kadar çıktığım zamanlar oldu. Eşim asla şişmansın demedi. Şimdi 63 65 kil civarıyı eşim böyle daha güzelsin de demiyor. Sevgide beden şekli değil dokunuştur güzel olan, sevdiğin insanın bedenindeki kusurlar güzelliğidir. Düşünme böyle saçma şeyler, çok mutsuzsan destek al ama sen ne düşünürsen karşındakine o yansır, 30 kilo verdim diyorsun, kendinle övünmen gerekirken hala kusurlarına takılman hata bence, ayrıca loş ışık, gece lambası gibi şeyler tercih edersen kusur olduğunu düşndüğün şeyler de kamufle olur. Aynaya bak ve kendini sev 30 kilo gitmiş kalan 13 nazar boncuğu olsun boşverseneYakında ilk cinsel deneyimimi yaşayacağım ama bedenimi beğenmiyorum. Nasıl özgüvenli oluyor benim gibi etine dolgun kadınlar ya da kendinde beğenmediği bir yeri olan kadınlar hayran oluyorum. yaklaşık 30 kilo verdim ama veröeö gereken 13 kilom daha kaldı ama hala kendimi hiç beğenmiyorum. Özgüvenli olmak istiyorum birliktelik esnasında. Bir kere yakınlaştık ama çok utandım sürekli bacaklarımı ve göbeğimi saklama ihtiyacı hissettim ama ona bu izlenimi de vermek istemiyorum kendime güvenmediği beğenmediğim izlenimini. Ben böyle yaparsam karşımdaki nasıl beğensin. Tavsiyeye çok ihtiyacım var ne yapsam. psikoloğa mı gitsem acaba ya
Çok haklısınız görmem gerekenleri görmeyip haksızlık ediyorum kendime ah bir aşabilsem bu durumu1.60 boy 70 civarı bir kiloyla evlendim, göğüslerim de büyüklüğünden dolayı hep aşağı meğilli oldu. 78 kiloya kadar çıktığım zamanlar oldu. Eşim asla şişmansın demedi. Şimdi 63 65 kil civarıyı eşim böyle daha güzelsin de demiyor. Sevgide beden şekli değil dokunuştur güzel olan, sevdiğin insanın bedenindeki kusurlar güzelliğidir. Düşünme böyle saçma şeyler, çok mutsuzsan destek al ama sen ne düşünürsen karşındakine o yansır, 30 kilo verdim diyorsun, kendinle övünmen gerekirken hala kusurlarına takılman hata bence, ayrıca loş ışık, gece lambası gibi şeyler tercih edersen kusur olduğunu düşndüğün şeyler de kamufle olur. Aynaya bak ve kendini sev 30 kilo gitmiş kalan 13 nazar boncuğu olsun boşversene
Aşamayacağına inanıyorsan destek al, bu gerçekten iyi gelecektir. Ama düzelmen çok zaman alacak.Çok haklısınız görmem gerekenleri görmeyip haksızlık ediyorum kendime ah bir aşabilsem bu durumu
Kaç kilosunuz ki merak ettim.Yakında ilk cinsel deneyimimi yaşayacağım ama bedenimi beğenmiyorum. Nasıl özgüvenli oluyor benim gibi etine dolgun kadınlar ya da kendinde beğenmediği bir yeri olan kadınlar hayran oluyorum. yaklaşık 30 kilo verdim ama veröeö gereken 13 kilom daha kaldı ama hala kendimi hiç beğenmiyorum. Özgüvenli olmak istiyorum birliktelik esnasında. Bir kere yakınlaştık ama çok utandım sürekli bacaklarımı ve göbeğimi saklama ihtiyacı hissettim ama ona bu izlenimi de vermek istemiyorum kendime güvenmediği beğenmediğim izlenimini. Ben böyle yaparsam karşımdaki nasıl beğensin. Tavsiyeye çok ihtiyacım var ne yapsam. psikoloğa mı gitsem acaba ya
ya çok güzel pozitif şeyler yazacaktım, bende kiloluyum çok olmasa bile 10 kilo fazlam var göbek möbek aldı başını gitti diyecektim şu yorumu görünce kahkaha attımAynen sizde katılın isterseniz
Boşver cok bakip da ilgilenmiyorlar zaten o esnada :) tığ gibi de olsan fark etmezKıyafetsiz de gördü zaten ama ben yine de aşırı taktım buna beğensin istiyrum beni
Cok sarkma olmadi mi bu kadar çok kilo verince?Çok haklısınız görmem gerekenleri görmeyip haksızlık ediyorum kendime ah bir aşabilsem bu durumu
175 boyum kilom 82Kaç kilosunuz ki merak ettim.
Düşünüyorum bunu aslında ama özgüvensiz izlenimi veririm diye korkuyorum her ne kadar özgüvensiz de olsam aslındaLoş ışıkta, Los ışık yoksa mum ışığında sevişin. Loş ışık tüm kusurları gizler..
Aslında öyle yakınlaştığımızda da bana kendimi hiç kötü hissettirmedi ama sorun bende zaten sonra ona bunu yansıtırım diye korkuyorumBoşver cok bakip da ilgilenmiyorlar zaten o esnada :) tığ gibi de olsan fark etmez
'ay ışıkları kapaaaat' diye bağırsan evet, etrafa mumlar dizip sevişmeye başlarsan hayırDüşünüyorum bunu aslında ama özgüvensiz izlenimi veririm diye korkuyorum her ne kadar özgüvensiz de olsam aslında
Aşırı spor yaptım ona rağmen olan yerlerim vardı ama daha da arttırınca sporu insan üstü bir spor yaptım gerçekten hemen hemen kalmadı hatta herkes aşırı fit duruyorsun bu kiloda diyor ama benim psikolojik sorunlarım var bu konudaCok sarkma olmadi mi bu kadar çok kilo verince?
Tatile gideceğiz mum olayını yapamayabilirim loş ışık olabilir ama'ay ışıkları kapaaaat' diye bağırsan evet, etrafa mumlar dizip sevişmeye başlarsan hayır