Cinsellik ve özgüven?

Eğer erkek arkadaşınız size yeterli değeri veriyorsa, sevgisini hissettiriyorsa zamanla özgüvensizliğinizi aşarsınız. Akışa bırakın.

Kilolarınızı kusur olarak görmenize üzüldüm doğrusu.. aslında vermeye çalışıyosunuz. Kendinizi taktir etmelisiniz.

Kesinlikle. Çevremden en çok bunu duyuyorum kendinle gurur duy 30 kilo verdin çok güzelsin diyorlar ama ben hala başaramadığım kısımdayım

1.60 boy 70 civarı bir kiloyla evlendim, göğüslerim de büyüklüğünden dolayı hep aşağı meğilli oldu. 78 kiloya kadar çıktığım zamanlar oldu. Eşim asla şişmansın demedi. Şimdi 63 65 kil civarıyı eşim böyle daha güzelsin de demiyor. Sevgide beden şekli değil dokunuştur güzel olan, sevdiğin insanın bedenindeki kusurlar güzelliğidir. Düşünme böyle saçma şeyler, çok mutsuzsan destek al ama sen ne düşünürsen karşındakine o yansır, 30 kilo verdim diyorsun, kendinle övünmen gerekirken hala kusurlarına takılman hata bence, ayrıca loş ışık, gece lambası gibi şeyler tercih edersen kusur olduğunu düşndüğün şeyler de kamufle olur. Aynaya bak ve kendini sev 30 kilo gitmiş kalan 13 nazar boncuğu olsun boşversene

Çok haklısınız görmem gerekenleri görmeyip haksızlık ediyorum kendime ah bir aşabilsem bu durumu

Evde ayna karşısına geçip böyle çalışıyorsunuz
Süslenip kendinizi seyredin ara ara ve telkin cümleleri kullanın. İlişkide kendini beğenmek çok önemli. İnsana kendini çok iyi hissettiriyor

Kaç kilosunuz ki merak ettim.

Loş ışıkta, Los ışık yoksa mum ışığında sevişin. Loş ışık tüm kusurları gizler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…