Öncesinde normaldi de sonra mı böyle oldu ? Onu merak ettim.Oda ayri bi konu anlatsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncesinde normaldi de sonra mı böyle oldu ? Onu merak ettim.Oda ayri bi konu anlatsam
Içinden geldiğini söylüyor tabi ki. Nesini reddediyor ve siz neden onay almayı bekliyorsunuz anlayamadım. Dervişin fikri ne ise zikride odur; adam açık açık ne istedigini söylüyor. Seviştiğiniz anda gerçek hayattan kopmuş olmuyorsunuz. O sözler, adamın beklentisi ne istediği tabi ki gerçek.Slm arkadaslar kk medyayi takip ediyorum ama artik bende problemimi yazip sizden yorum isteyecegim.
Hatam olursa affola
Nerden baslasam bilemiyorum
Esimle severek evlendik.neredeyse 18 yillik evliyim
Sorunum su esim cinsellik sirasinda surekli yanina arkadas ister misin,ikinizi birlikte bilmem napayim,gibi sozler soyluyor
Onceleri cokk kizdim yapma filan
Oda fantazi yapmak istedigini soyledi
Neyse bende istedigi olsun diye bi kac kez sesimi cikarmadim.
Oyunu kuralina gore oynayalim madem dedim.
Bir iki kez tamam dedim.
Esim iyice abartti,iliski sirasinda instagrami acip eskort kizlar bakiyo, bu olsun mu diyo sinirlendigimde dahi durmuyo,taki bosalana kadar.
İlla sen onayla diyo ki artik cok cnm sıkılmaya basladi bu durumdan.
Bosalmiyorda biran once, saatlerce boyle beni de yoruyo
Hatta dun gece bi kadini ekledi iliski sirasinda.
Bende dur dedikce hem sevisip hem de baska kadinlari ekliyo.
İliski bitince hemen siliyo kimse kabul etmeden,ama iliski sirasinda hep boyle olmaya basladi.
Bigun birisi senden once davranip hemen sana yazasa bu evlilik biter dedim.
Kiziyo bana senden baskasi olamaz hayatimda seni seviyorum vs.vs.diye
Gundelik hayatta gayet iyi bir es surekli sevgisini hissettirir.
Asla adimla hitap etmez
Askim,canim,bitanem
İmkanlarini hep bizim icin kullanir.
Cocuklarina duskundur
Ama sevisirken cok fazla sacmaliyo
Bende fantazi ayagina icinden geleni mi soyluyorsun dedigimde.cok sert bi dille reddediyor
Sizce cinsellikte soylenen sozler gercekmidir
Fikrinize ihtiyacim var
Yani konusurdu ama boylesi ikinci kez oldu onceleri erotik konusmalar yapardiÖncesinde normaldi de sonra mı böyle oldu ? Onu merak ettim.
YaniIçinden geldiğini söylüyor tabi ki. Nesini reddediyor ve siz neden onay almayı bekliyorsunuz anlayamadım. Dervişin fikri ne ise zikride odur; adam açık açık ne istedigini söylüyor. Seviştiğiniz anda gerçek hayattan kopmuş olmuyorsunuz. O sözler, adamın beklentisi ne istediği tabi ki gerçek.
Onceleri oyleydi zaten iki seferdir boylesapıklıktan başka bir şey değil,
normalde eşini seven beğenen bir kişi o esnada iltifatlar yağdırması lazım, başlığı okuyunca da direk iltifat ettiği aklıma geldi
Sanırım yeni heyecanlar arıyor.Yani konusurdu ama boylesi ikinci kez oldu onceleri erotik konusmalar yapardi
Böyle şeylerden boşanmak kolay değil, çoluk çocuğa, ailelere, çevreye anlatmak bile başlı başına eziyet, anlıyorum. Ama hayalini kuran, direten, laf edilince sert davranan biri gerçeğine de ikna edeceğini zamanla düşünecektir. Onun istekleri var yatakta hep lakin, siz çok edilgensiniz. Sizin istekleriniz neden yok? Neden bu kadar hoşgörüyorsunuz, çkü mü düşer beyefendinin?Aldatsa en azindan muallakta olmam boyle direk hic dusunmeden bosanirim
Ama simdi acaba gercekten pisman mi
Cocuklara bunu yapmalimiyim diyorum
Yani derken?
Daha da dozunu arttırarak devam edecek emin olun. Birgun bir kadinla gelirse de şaşırmamak lazimYani
Onceleri oyleydi zaten iki seferdir boyle
Sanırım yeni heyecanlar arıyor.
Sizden artık tatmin olmuyor, başka kadınlara bakıp sizinle birlikte olurken aslında baktığı kişilerle birlikte olduğunu hayal ediyor. Yani sizi araç olarak kullanıyor. Çok kötü bir şey, izin vermeyin asla
İnanin kendimi oyle duruma sokmak benim icin cok assalayici biseyBöyle şeylerden boşanmak kolay değil, çoluk çocuğa, ailelere, çevreye anlatmak bile başlı başına eziyet, anlıyorum. Ama hayalini kuran, direten, laf edilince sert davranan biri gerçeğine de ikna edeceğini zamanla düşünecektir. Onun istekleri var yatakta hep lakin, siz çok edilgensiniz. Sizin istekleriniz neden yok? Neden bu kadar hoşgörüyorsunuz, çkü mü düşer beyefendinin?
Yok artik.
Daha da dozunu arttırarak devam edecek emin olun. Birgun bir kadinla gelirse de şaşırmamak lazim
Kismen katıldım sizeYani derken?
Daha once eşinizin başka kadınlarla konuşarak sizn üzerinizden tatmin olacağını söyleseler de yok artık derdiniz bence.Yok artik
Sonrasında pişman olursa problem olmaz bence..
Daha da dozunu arttırarak devam edecek emin olun. Birgun bir kadinla gelirse de şaşırmamak lazim
Mademm deyip acsaydınız ya siz de söyle eve kapatılası hey yavrum hey adamlardan?Oyunu kuralina gore oynayalim madem dedim.