Kafam o kadar karisikki kime ne yazdigimi bende karistiriyorumBenim yazdığımla cevabınızın alakası yok
Şimdi ben yazacaktım.cevaplarin boyutu değişiyor.neredeyse kocasını hakli çıkaracak.Bence siz erkeksiniz
Yorumlarında bir kısmını okudum.18 yıllık bir evlilik ve şu yaşadığınız özel durumu saymazsak genel olarak memnunsunuz evliliğinizden.Bir çift terapistine gitseniz sanki daha iyi olur.Buradaki önerilerin size yardımcı olacağını sanmıyorum.Bu davranışının temelini bir uzman değerlendirebilir.Slm arkadaslar kk medyayi takip ediyorum ama artik bende problemimi yazip sizden yorum isteyecegim.
Hatam olursa affola
Nerden baslasam bilemiyorum
Esimle severek evlendik.neredeyse 18 yillik evliyim
Sorunum su esim cinsellik sirasinda surekli yanina arkadas ister misin,ikinizi birlikte bilmem napayim,gibi sozler soyluyor
Onceleri cokk kizdim yapma filan
Oda fantazi yapmak istedigini soyledi
Neyse bende istedigi olsun diye bi kac kez sesimi cikarmadim.
Oyunu kuralina gore oynayalim madem dedim.
Bir iki kez tamam dedim.
Esim iyice abartti,iliski sirasinda instagrami acip eskort kizlar bakiyo, bu olsun mu diyo sinirlendigimde dahi durmuyo,taki bosalana kadar.
İlla sen onayla diyo ki artik cok cnm sıkılmaya basladi bu durumdan.
Bosalmiyorda biran once, saatlerce boyle beni de yoruyo
Hatta dun gece bi kadini ekledi iliski sirasinda.
Bende dur dedikce hem sevisip hem de baska kadinlari ekliyo.
İliski bitince hemen siliyo kimse kabul etmeden,ama iliski sirasinda hep boyle olmaya basladi.
Bigun birisi senden once davranip hemen sana yazasa bu evlilik biter dedim.
Kiziyo bana senden baskasi olamaz hayatimda seni seviyorum vs.vs.diye
Gundelik hayatta gayet iyi bir es surekli sevgisini hissettirir.
Asla adimla hitap etmez
Askim,canim,bitanem
İmkanlarini hep bizim icin kullanir.
Cocuklarina duskundur
Ama sevisirken cok fazla sacmaliyo
Bende fantazi ayagina icinden geleni mi soyluyorsun dedigimde.cok sert bi dille reddediyor
Sizce cinsellikte soylenen sozler gercekmidir
Fikrinize ihtiyacim var
AlemsinizO kadınlarda bu iş üzerinden para kazanıyor vs diyip durumu normalleştiriyorsunuz, eee evinize çağırın o zaman maddi destek olmuş olursunuz hem
Hayır eskort olayına tepki gösterince insanlar ama o bayanlar bu yolun yolcusu diyorKadınlara para mı vermişler anlamadım.
Sanki iki kişi yazıyor biri konu sahibi kadın diğeri de kocası. Konu sahibi kendisiyle çelişiyor. İlk konusunun da bu olduğunu düşünürsek biraz ilginç gelmeye başladı artıkŞimdi ben yazacaktım.cevaplarin boyutu değişiyor.neredeyse kocasını hakli çıkaracak.
Yolun yolcusu olabilir. Kadınların bu işten para kazandığını söylemiş ama ödeme yaptıkları da yok. Kemal Sunal gibi cama eppek banmakla kalmışlar kdkckfHayır eskort olayına tepki gösterince insanlar ama o bayanlar bu yolun yolcusu diyor
Saat sekizden beri dusunuyorumYorumlarında bir kısmını okudum.18 yıllık bir evlilik ve şu yaşadığınız özel durumu saymazsak genel olarak memnunsunuz evliliğinizden.Bir çift terapistine gitseniz sanki daha iyi olur.Buradaki önerilerin size yardımcı olacağını sanmıyorum.Bu davranışının temelini bir uzman değerlendirebilir.
AlemsinizHayır eskort olayına tepki gösterince insanlar ama o bayanlar bu yolun yolcusu diyor
Sanki iki kişi yazıyor biri konu sahibi kadın diğeri de kocası. Konu sahibi kendisiyle çelişiyor. İlk konusunun da bu olduğunu düşünürsek biraz ilginç gelmeye başladı artık
İlişki sırasında eklediği bayanlara seri iban at felan yazabilir konu sahibi dikkatli olmalıYolun yolcusu olabilir. Kadınların bu işten para kazandığını söylemiş ama ödeme yaptıkları da yok. Kemal Sunal gibi cama eppek banmakla kalmışlar kdkckf
Cok haklisiniz aradigim yorumErkekler Mastürbasyon yaparken birşeyleri hayal ederler genelde yada birşeyler izlerler o şekilde boşalırlar. Sizde eşiniz düşünüyor ve sizi kullanıyor yani çirkinleşmek istemem ama ha eliyle yapmış ha şişme bebeğe yapmış ha size yapmış aynı şey şuan. Eşiniz sizinle birlikte oluyor diye boşalmıyor aklındaki düşünce onu boşaltıyor. Eşiniz sizi kullanıyor malesef. Evet iyi bir babadır iyi bir kocadır vs. ama malesef cinsellik evliliğin yapı taşlarından birisi ve eşiniz cinsellikte çok kötü..
Yolun yolcusu olabilir. Kadınların bu işten para kazandığını söylemiş ama ödeme yaptıkları da yok. Kemal Sunal gibi cama eppek banmakla kalmışlar kdkckf
Kimse oneride bulunmuyo ki zatenYorumlarında bir kısmını okudum.18 yıllık bir evlilik ve şu yaşadığınız özel durumu saymazsak genel olarak memnunsunuz evliliğinizden.Bir çift terapistine gitseniz sanki daha iyi olur.Buradaki önerilerin size yardımcı olacağını sanmıyorum.Bu davranışının temelini bir uzman değerlendirebilir.
Bir sapıkla evlisiniz..Slm arkadaslar kk medyayi takip ediyorum ama artik bende problemimi yazip sizden yorum isteyecegim.
Hatam olursa affola
Nerden baslasam bilemiyorum
Esimle severek evlendik.neredeyse 18 yillik evliyim
Sorunum su esim cinsellik sirasinda surekli yanina arkadas ister misin,ikinizi birlikte bilmem napayim,gibi sozler soyluyor
Onceleri cokk kizdim yapma filan
Oda fantazi yapmak istedigini soyledi
Neyse bende istedigi olsun diye bi kac kez sesimi cikarmadim.
Oyunu kuralina gore oynayalim madem dedim.
Bir iki kez tamam dedim.
Esim iyice abartti,iliski sirasinda instagrami acip eskort kizlar bakiyo, bu olsun mu diyo sinirlendigimde dahi durmuyo,taki bosalana kadar.
İlla sen onayla diyo ki artik cok cnm sıkılmaya basladi bu durumdan.
Bosalmiyorda biran once, saatlerce boyle beni de yoruyo
Hatta dun gece bi kadini ekledi iliski sirasinda.
Bende dur dedikce hem sevisip hem de baska kadinlari ekliyo.
İliski bitince hemen siliyo kimse kabul etmeden,ama iliski sirasinda hep boyle olmaya basladi.
Bigun birisi senden once davranip hemen sana yazasa bu evlilik biter dedim.
Kiziyo bana senden baskasi olamaz hayatimda seni seviyorum vs.vs.diye
Gundelik hayatta gayet iyi bir es surekli sevgisini hissettirir.
Asla adimla hitap etmez
Askim,canim,bitanem
İmkanlarini hep bizim icin kullanir.
Cocuklarina duskundur
Ama sevisirken cok fazla sacmaliyo
Bende fantazi ayagina icinden geleni mi soyluyorsun dedigimde.cok sert bi dille reddediyor
Sizce cinsellikte soylenen sozler gercekmidir
Fikrinize ihtiyacim var
Agladim bagirdim cagirdimMaalesef. Ve kadın bunun farkında değil ya da farkında olmak istemiyor. Çünkü şu durumu bir defa yaşayınca insan oturur ağlar sonrasında ve kalkıp evi terkeder. Konu sahibi pişman oluyor, gözlerinde görüyorum diye diye normallestirmis.
İçinde bulunduğunuz durum dümdüz aldatılmaktan daha çok canımı yakardı ciddi konuşmak gerekirse. Eşinizin şu yaptığı kalitesizlik . Ben yalana yalana eskort hesabı bakan ekleyen adamla sevişemezdim ya, benim aklıma Facebookta Adrina Lima fotosu kullanan sahte hesabın altına "Yavrum çok güzelsin qalp qalp qalp " yazan emmiler geldi böyle.Alemsiniz
Aldatsa en azindan muallakta olmam boyle direk hic dusunmeden bosanirimİçinde bulunduğunuz durum dümdüz aldatılmaktan daha çok canımı yakardı ciddi konuşmak gerekirse. Eşinizin şu yaptığı kalitesizlik . Ben yalana yalana eskort hesabı bakan ekleyen adamla sevişemezdim ya, benim aklıma Facebookta Adrina Lima fotosu kullanan sahte hesabın altına "Yavrum çok güzelsin qalp qalp qalp " yazan emmiler geldi böyle.
Oda ayri bi konu anlatsamDaha önceleri cinsel hayatınız nasıldı?