Cinsellik sirasinda soylenen sozler gercekmidir

sapıklıktan başka bir şey değil,
normalde eşini seven beğenen bir kişi o esnada iltifatlar yağdırması lazım, başlığı okuyunca da direk iltifat ettiği aklıma geldi

Yorumlarında bir kısmını okudum.18 yıllık bir evlilik ve şu yaşadığınız özel durumu saymazsak genel olarak memnunsunuz evliliğinizden.Bir çift terapistine gitseniz sanki daha iyi olur.Buradaki önerilerin size yardımcı olacağını sanmıyorum.Bu davranışının temelini bir uzman değerlendirebilir.

O kadınlarda bu iş üzerinden para kazanıyor vs diyip durumu normalleştiriyorsunuz, eee evinize çağırın o zaman maddi destek olmuş olursunuz hem
Alemsiniz suan bile guldurebiliyorsunuz beni

Kadınlara para mı vermişler anlamadım.
Hayır eskort olayına tepki gösterince insanlar ama o bayanlar bu yolun yolcusu diyor
Şimdi ben yazacaktım.cevaplarin boyutu değişiyor.neredeyse kocasını hakli çıkaracak.
Sanki iki kişi yazıyor biri konu sahibi kadın diğeri de kocası. Konu sahibi kendisiyle çelişiyor. İlk konusunun da bu olduğunu düşünürsek biraz ilginç gelmeye başladı artık

Hayır eskort olayına tepki gösterince insanlar ama o bayanlar bu yolun yolcusu diyor
Yolun yolcusu olabilir. Kadınların bu işten para kazandığını söylemiş ama ödeme yaptıkları da yok. Kemal Sunal gibi cama eppek banmakla kalmışlar kdkckf

Saat sekizden beri dusunuyorum
Bu konu disinda tabiki ufak tefek kavgalar oluyordu
Lakin bu farkli bisey
Esim dun gece cok yalvardi sozler verdi kendini durduramadiginiiliskiden sonra pisman oldugunu soyledi
Bi ark var be arada gidiyordum ona biraz bahsettim
Bana erkek kafasi cok darkli calisir
Bizden cok farklilar yaptigi yanlis ama
Senin yorumladigin seyler olmayabilir dedi
Ama tatmin olmadim bu konusmadan

Erkekler Mastürbasyon yaparken birşeyleri hayal ederler genelde yada birşeyler izlerler o şekilde boşalırlar. Sizde eşiniz düşünüyor ve sizi kullanıyor yani çirkinleşmek istemem ama ha eliyle yapmış ha şişme bebeğe yapmış ha size yapmış aynı şey şuan. Eşiniz sizinle birlikte oluyor diye boşalmıyor aklındaki düşünce onu boşaltıyor. Eşiniz sizi kullanıyor malesef. Evet iyi bir babadır iyi bir kocadır vs. ama malesef cinsellik evliliğin yapı taşlarından birisi ve eşiniz cinsellikte çok kötü..

Alemsiniz
Mantik aradigim icin arada celisebilirim
K. Bakmayin
Spontane yaziyorum
Yazarken kizip yaziyorum arada sakinlesiyorum
Kafam cok karisik

Yolun yolcusu olabilir. Kadınların bu işten para kazandığını söylemiş ama ödeme yaptıkları da yok. Kemal Sunal gibi cama eppek banmakla kalmışlar kdkckf
İlişki sırasında eklediği bayanlara seri iban at felan yazabilir konu sahibi dikkatli olmalı

Cok haklisiniz aradigim yorum
Cok guzel ifade etmissiniz
Madem beni seviyo baska kadinlari dusunerek niye iliski istiyo
Cok kizginim ve cok kirgin
Kucukte bebegim var
Ona bosanirsak cocuklarim etkilenirse sorumlusi sensin dedim
Artik istesede eskisi gibi olamam
O mutlu olsun diye onu mutlu etmek icin elimden geleni yapiyorum
Keske yapmasaymisim

Kimse oneride bulunmuyo ki zaten
Kimi yorum gulduruyo kimiside dusunduruyo hakli elestiri yersiz elestiri var yorumlarda

Bir sapıkla evlisiniz..

Agladim bagirdim cagirdim
Keske evi terketmek dediginiz gibi kolay olsaydi
Ah cocuklar olmasa
Normallestirmedim
Oyle olsa buraya yazmam
Hala konusmuyorum kendisiyle
Ama biranda kalkip gidemem sorumluluklarim var ama bosanmayi dusunuyorum

İçinde bulunduğunuz durum dümdüz aldatılmaktan daha çok canımı yakardı ciddi konuşmak gerekirse. Eşinizin şu yaptığı kalitesizlik . Ben yalana yalana eskort hesabı bakan ekleyen adamla sevişemezdim ya, benim aklıma Facebookta Adrina Lima fotosu kullanan sahte hesabın altına "Yavrum çok güzelsin qalp qalp qalp " yazan emmiler geldi böyle.

Aldatsa en azindan muallakta olmam boyle direk hic dusunmeden bosanirim
Ama simdi acaba gercekten pisman mi
Cocuklara bunu yapmalimiyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…