Cinsellik sırasında acı hissedilmesi

Housewife22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
3
1
44
Arkadaşlar merhaba eşimle ilişki sırasında acı hissediyorum. Daha önce vajinismus için jinekologa gittim ama herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Eşim bu konuda çok anlayışlı ama onu tatmin edememek beni üzüyor. Yaklaşık 1 aydir da iliskiye girmiyoruz. Zaten o da zorlamıyor beni. Aramızda bu sorunu aşan var mı?🙁

Bu zamanla azalıp geçecek bir durum. Uzun süre ilişki yaşamayıp bir anda yaşayınca da aynı hissediliyor. Kendinizi kasmayın, kas gevşetici için hatta, ikinciye acı hissetmezsiniz. ilişki aralarını bir ay iki ay gibi uzun tutmayın. Belki acı kuruluktan oluyordur buna dikkat ettiniz mi?

Arkadaşlar merhaba eşimle ilişki sırasında acı hissediyorum. Daha önce vajinismus için jinekologa gittim ama herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Eşim bu konuda çok anlayışlı ama onu tatmin edememek beni üzüyor. Yaklaşık 1 aydir da iliskiye girmiyoruz. Zaten o da zorlamıyor beni. Aramızda bu sorunu aşan var mı?🙁
Parmak alıştırması yapmanızı öneririm Tabii Doktorlar daha iyi bilir ama buradan forumdan Okuduğuma göre bu tarz problem yaşayan arkadaşlar parmak alıştırması ile orayı Açmaya çalışıyor ya da o korku yenmeye çalışıyor ilişki terapistinden de destek olabilirsiniz bence
Foruma vajinimus yazılı binlerce konu çıkıyor hepsinden dörder beşer yorum okusanız zaten kafanızda şekillenecektir bir şeyler

Merhabalar :) Ben evde kendim yendim ve su an 4 aylık bir kızım var çok şükür. 9 ay boyunca bu belayı çektik ve kendi araştırmalarım sonucunda yendim. Ne doktora gerek var ne egzersize hiç birseye gerek yok canım. Hemen eczaneye git vemcaine %10 pump sprey var lokal anestezik bir sprey genelde diş doktorları kullanıyormuş. Aşırı etkili ben bunu bulduğumda şükrettim gerçekten. Onu al önce kolunda falan dene 2 sprey sık alerji var mı bak eğer yoksa onun zaten uzun bir başlığı var ucu çıkıntılı olan kısmı 1 2 cm kadar onu vajina ucuna getir aynayla 2 sprey sık ama içine gitmesine dikkat et işte bu kadar :) 5 dk sonra parmaklarına dokun tamamen uyuşmuş olacak Bi 10 dk etkisi sürüyor o sürede rahat bir şekilde kendini hiç kasmadan ilişkiye girebilirsin zaten his sıfır oluyor o yüzden çok rahat ol :) umarım başarıp bana dua edersin 😊 hoşçakal 🌸

eşinin penisi asırı kalın degılse anormallık yokdur dıye dusunuyorum bır mıktar acı zevkı percınler ama zamanla ıc dudaklar bıraz daha esneyınce sorun duzelebılır

X