cinsellik olmayan evliliği sürdürmek mantıklı mı

Esinizin bransi ne ?

Cinsellik olmayan bir evliligi yürütmek mantiksiz.

yatarken yavastan yaklasip opup koklasip sonra ileri boyuta goturmeyi deneyin . Hala isteksizse esinizle ciddi bir knusma yapin ..

Tedavi olup olmadığımı bile bilemiyorum,dediğim gibi tedaviden 3 sene sonra denedik ve beceremedik...Fakat yüzeysel olarak bile bir cinsel yakınlaşma olmuyor...Dediklerinizi bir nebze yaptım ama pek sonuç alamadım.

Sonuç alamayışınızın nedeni "bi nebze" yapmış olmanız olmasın? İyileşip iyileşmediğinizi bile bilmiyorsunuz deneyemediğinizden. Bu şekilde nereye kadar devam edebilirsiniz? Birşeyler yapmanız gerek.
Cinsellik bölümündeki "erotik hikayeler" başlığını okuyun bir. Oradaki ilk mesajdaki açıklamayı dikkate alın, bu yolla birkaç gün kendinizi uyarmaya çalışın, haz alıp almadığınızı test edin. Arzularınız yerinde mi, ne derece zevk alıyorsunuz, bunları o evde yokken bir test edin. Birkaç günlük denemenin ardından yine hikaye okuyarak veya onun gibi bir yöntemle kendinizi hazırlayıp adam geldiğinde gerçekten de üstüne atlayın, çekingen olmayın, ufak ufak utangaç hareketler yapmayın, bir kaplan misali atlayın adama.Hem kendiniz önceden haz almaya başlamış oldugunuzdan rahat olursunuz, hem de hırslı oldugunuzu görünce o da sizi reddetmez.
İşe yarayacağına neredeyse eminim.

Siz vajinismus olduğunuzu anlamadan önce örneğin nişanlıyken hiç yakınlaşmış mıydınız? Ön sevişme yaşamış mıydınız? Eğer evlenmeden önce bu konuda bir sorun yaşamadıysanız o zaman eşiniz siz hastalığınızı yenene kadar evliliğinizde cinsellikten soğumuş veya umudu kesmiş olabilir. Çıkabilecek sorunlarla muhatap olmadan kendini tatmin edebileceği bir yol bulmuş.

İyileştiğinizden emin misiniz? Tedavi sonrası hiç birlikte olmamışsınız. Bu gece soyunup üzerine atlamanız halinde rahatlıkla sevişebileceğinizden emin misiniz? Benim başımdan geçmediği için pratik bilgim yok ama parmak egzersizlerinden falan bahsediliyor. Siz önce kendiniz deneseniz ve eğer eminseniz o zaman artık sizi incitmekten korkmasına gerek kalmadığını, evliliğinizde cinselliği aradığınızı ve onunla birlikte olmayı, dokunmayı, sevişmeyi arzu ettiğinizi söyleyin.

"kirmizi gecelik giy" diyenler gelmeden yazayim yorumumu.. Bence bu evlilik evlilik degil.. Yani tamam ilk baslarda vajinusmus yuzunden olmamis adam sabretmis anlayisli davranmis ama simdi neden bisey yok? Onsevisme bile yok diyorsun yani esinin hic bir girisimi yok. 5,5 yilda bu kadar sabreden adam hic duymadim, esin anlayisi olmak levelini gecmis kardes kardes yatmaktan hoslaniyor belli ki..

Başlığa yorum yapıyorum; değil...

Konuyu okuduktan sonra gelen edit: eşinizin de bir problemi var belli ki. Sizin probleminizden ona odaklanılmamış onun da işine gelmiş bu durum.

İlk fikrimde devam edeceğim, cinsellik olmadan evlilik çok zor yürür hatta yürümez. Çiftleri paylaşılan cinsellik birbirine bağlar en çok. Karı koca olma duygusunu cinsellik getirir beraberinde. Diğer türlüsü ev arkadaşlığından öteye gitmez.

Kanımca tek başınıza çözemezsiniz bu durumu. Profesyonel bir yardım almak için eşinizi ikna etmelisiniz.

Bencede katiliyorum bu yorum a . Psikologa gitmelisiniz . Cok faydasi olacaktir . Evliligin %60 70 I cinsellik diyor doktorlar bile .

Çocuk dusunmuyor musunuz? Yani istemiosaniz belki sürdürülebilir ama. Bence esinize bebek istediginizi soyleyin. Istemiyorsaniz bile. Hem sevisme meraklisi olmazsiniz, hem konunun ciddiyetini idrak eder;yapamazsam ne olur diye dusunmeye baslar (Adam düşünmüyor bile), hem de suclancak biri varsa o da o olur.

Canim ben bu yapilan yorumlari tek tek okudum bnm gibi dusunen varmi acaba diye bende esinin bi problemi var die dusundun cunku az buz degil 5,5 seneden bahsediyorz bencede bebek istediginden bahset o zman nasil tepki vericek bakalim

Lafa nasıl gireceğim, nereyi nasıl anlatacağım bilemiyorum...Çok detaya girmek istemiyorum ki çok uzun olmasın,ama bu şekildede eksik anlaşılmalar olabilir...Herneyse...Eşimle 5,5 senelik evliyiz. Evliliğimin ilk yıllarında vajinusmus durumum yüzünden ilişkiye girememiştik. Eşim son derece anlayışlı ve sevecen davrandı bu süreç içersinde,bunda bir sıkıntı yok..Fakat sıkıntı şu ki, bu illetle hep kendim tek başıma uğraşmaya çalıştım üstelik eşim hekim olduğu halde.Tabiki branşı farklı ama demek istediğim kendisi tıpın içinde olmasına rağmen bu konuyla ilgili herhangi bir girişimi olmadı…benim bulduğum (yine bu forum sayesinde) iyi bir hekime gittik bu sorunu çözmek için; oldukça yıpratıcı bir süreç yaşadık fakat sorun şu ki tedaviden sonra benimle ilişki girişimi bile olmadı. Deneyemedik bile.Anca 3 yıl sonra…onda da olmadı zaten.
Benim merak ettiğim şu, neticede vajili olanlar bile mutlaka bir yakınlaşma,en azından ön sevişme yaşıyordur.Bizim evliliğimizde o da olmadı ,senelerdir. Kendimi çok kötü hissediyorum.Tamam cinsellik meraklısı değilim ama insan eşiyle bir takım şeyler artık yaşamak istiyor. Kadın gibi hissetmiyorum kendimi. Gerçi aynı durumu o da kendi içinde yaşıyordur. Ama bu kadar mı bir insan pasifize eder kendini ilişki konusunda…Bir erkek hiç mi yakınlaşmak istemez, hiç mi istemez eşini…Yani afedersiniz boşalmayı geçtim, bir kadın olarak bile dokunulmuyorum. Zaten dokunulsada ileri gidilmiyor. Şimdi " bir kadın olarak yapılması gerekenler" başlığı altında şöyle giyin böyle giyin gibi önerileri rica ediyorum söylemeyin,çünkü hepsini denedim.
Önceden hep kendimi suçluyordum,ama seneler geçtikçe daha rahat görebiliyorum ki eşiminde bu konuda aktif bir rol almamış iyice koparmış kendini. Ayrıca bence bizim temel sorunumuz yakınlaşamamak....Bunu onunla konuştuğumda "evliliğimizde başka hiçbir sorun yok, neden bunu büyütüyorsun" diyor. Ayrıca benim acı çekmemi istemediğini, beni o kötü ruh halimle görmek istemediği için bu konunun üstüne gitmediğini söylüyor. Sizce bu ne kadar gerçek/mantıklı ? Eşim normalde evine bağlı, işinde gücünde olan biri ama bilemiyorum...kafam çok karışık ..Bilemiyorum.Şu an bile karmakarışığım, kendimi iyi ifade edemiyorum farkındayım. Kafamın içi uğulduyor sanki. İşin kötüsü benimde ona karşı artık ilgim bitmek üzere...Bir yandan ayrılmak istemiyorum çünkü cinsellik olmasada seviyeli,saygılı bir evliliğimiz var.(yoksa bize mi öyle geliyor (!) ) Aslında ortak paydalarımızda çok yok..Ama en azından büyük kavgalar,çekişmeler olmayan bir ilişkimiz var...Yoksa kendimizi mi kandırıyoruz emin değilim...
Biraz içimi dökmeye ihtiyacım var...
Cnm bende vajılıydm Ağlayarak ilişkiye giriyordum. Çok zor süreç ancak şunu diyeyim esin ihtiyaçlarını galiba başka biriyle gideriyor olabilir. Senin Eğitim'in nedir peki cnm

Kadin bile bu kadar sabredemez. Esinizin durumu normal degil! Sizin zorlayip problemi ortaya cikarmaniz gerekiyor. Baktiniz her yolu denediniz ama cozum yok, ona gore davranirsiniz.

ben anlamadım sizin işi
mesela gün içinde sarılıp öpüşüyor musunuz?
geceleri uyurken sarılarak mı uyuyorsunuz?
adam mastürbasyon yapıyorum demiş en azından sizin handjob yapmanızı bile mi talep etmiyor?
kusura bakmayın biraz açık oldu ama

totomun ustunden teşhis koymuş gıbı olmayayım ama mind bence sende vaji falan yok.
ilkinde kim korkmaz ki en azından bir şaşkınlık olur bu normal bence. eşinin bahanesi olmuş sadece.
evlenmeden öncekı durumlar nasıldı peki?

Bence siz degil esiniz vajinusmus
Tovbeeeeee

Guzelim sen nasil tahammul ediyorsun bu adama

Cinsellik evliligin temeli
Oysa siz su ustunde sallanan bi kayik gibisiniz
Ne yone gideceginiz ne yapacaginiz belli degil

Cinsellik yasadikca yasayasin gelir
Yasamadikca da cinsellikten de esinden de sogursun.

Esinin cinsel bir problemi olabilir.
Ancakkkkkk yine de seni seven bir adamsa opusup koklasiyor olmaniz gerekir. Sana sarilip yatmak istemeli. Vucudunun uyarilan noktalarina dokunmak istemeli. Bence seviyorsa hasta degilse istekli olur. Tedaviden sonra uc sene birlesme olmamis.

Sizin tedavi oldugunuzu soyleyemeyiz bence. ..

Esin urolojiye gidip sperm tahlilleri hormon tahlilleri yaptirsin.

Gul gibi karisi varken mast idare etmek de neymis. Seven adam fedakarlik yapar adim atar. Boyle olmaz.

Siz tabi tartismazsiniz. Cunku aranizda bir yakinlik yok. Sadece seviyeli iki ev arkadasi. Herkes kendi sinirlarinda yasiyor.

Siz calisiyor musunuz?

Çok garip geldi bana..
Adam hiç mi yakınlaşmak istemedi koskoca 5 yılda
Taş olsa çatlar.
bogurtlenkusu bogurtlenkusu nun dediğini uygula kesinlikle.
Kararlı bir şekilde hareket et. Eğer o zaman bir şeyleri bahane ediyorsa ciddi bir sıkıntı olduğunu anlarız.
Düşünüyorum da ne var ki bu adam yaklasmamis senelerdir ?
İktidarsızlık olsa ne bileyim ereksiyon olamasa dahi gelir bir opusur koklasir ya.
Başka biri olsa dahi evde karın var senin en azından ufak girişimler olur diye düşünüyorum.
Aklıma farklı düşünceler geliyor ama...

Ne olursa olsun ilk başlarda canınız yanacak diye yaklaşmamış olabilir ki 3 sene diyorsunuz çok uzun bir süre ama sonrasında neden yakınlaşmıyor sizi seviyorsa o anlamda arzulaması istemesi gerekir ki sizde ancak böyle aşabilirsiniz sorununuzu o kaçtıkça siz daha çok soğuyacaksınız ve istemeyeceksiniz. Ya ilk senelerde olmadığı için soğudu ki aşkı devam ediyorsa olmaması lazım; ya da onun da bir sorunu var açıkça konuşun bunu onunla.

bence eşiniz sizi incitmek istemiyor yani yanaşırsa sizin yine aynı sorunları yaşayacağınızı düşünüyor olabilir bence ilk adımı sen ya da direkt açık açık konuş eşinle sonuçta o senin eşin ben bu sorunu aştım artık bunu birlikte deneyelim denemezsek çözüm bulamayız gibi gibi şeyler diyebilirsinz

Cinsellik evlilik için çok önemli. .
Tedavi görüp, eşinizde tuhaf geldi bana. .

X