Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İBen çok tuhaf düşünüyorum insanlar o kadar iyi gizliyorki kendini bir evleniyorsun eşim bana 2 yıldır dokunmuyor u okuyorsun görüyorsun duyuyorsun.Simdi ben bu konuya ne güzel adam da diyemiyorum tü kaka da diyemiyorum.Yalniz bu sevgilinin yaşı biraz ileri ve aile izni bekliyorsa evlenmek için aman dikkat diyorum tabi istisna olabilir de genelde sıkıntılı olabiliyor o yaştan sonra erkek evliliğe alışamıyor kendi aile düzeninden kopamıyor sizide oraya eklenti yapmaya kalkıyor. .Aile istemiyor ve bekleniyor daki erkek yok hükmündedir kendi şahsi fikrim bu.İsteyerek evlilik bana göre değil diyerek evlenmeyen erkek bu konunun dışında.
Tam ben de aynısını yazacaktım.Bence de aynen öyle. Benim kaynimda Hollandali bi kızla takılıyodu .Bikere bile birlikte olmamışlar.Sadece oral yapıyorlarmış.Kiz aynı mahalleden gorumcelerimin arkadaşıydi.Gelip anlatıyordu ne yaptıysam bi kere bile istemedi beni diye.Ki kaynim da uçan kuşu affetmeyen çapkın biri yani.Ne yapcam içim almiyo bunu sadece işimi gördürüyorum çok istiyo diye anlatıyomus etrafta.Konu sahibinin de o hesap bence