- 10 Temmuz 2024
- 85
- 26
- 3
- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
-
Kendi kendine işini görüyordur sana zarar vermek istemiyorum derken gelirsem dayanamam manasinda söylemiş yani sizi arzuluyo demek buda siz yaklaşmadıginiz icin isteyemiyo sizdenArkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Bilmiyorum ya da başkası mı var diye düşünüyorum çünkü çok sık buluşamayız buluştuğumuzda da en fazla oral yaparım2 senedir beraberlikte istemeyen erkek ? Direk gay mi diye düşünürüm .
Daha öncesinden başkalarıyla birlikte olmuş ama sanırımSana zarar veririm ne be.
Dini hassasiyetlerim var evlenmeden uygun bulmuyorum dese hadi tamam. Ki bunda bile en azından istediklerini ifade ediyorlar ama icraate dökmüyorlar.
27Siz kaç yaşındasınız?
Gelince ne olacak Nuri Alcoya mı dönüsecekmis..Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşım 35 yaşında ve cinsellik yaşamıyoruz bu normal mi. Onu eve çağırdığım da gelmedi sana zarar vermek istemiyorum dedi peki ihtiyacı yok mu bunun iki yıldır ne yapıyor anlamadım
Olabilir doğru ailesi izin vermiyor çünkü evlenmemizeBazı erkekler cinsellik yaşadığı kadınlara karşı sorumluluk hisseder bu yüzden ciddi düşünmediği bir kadınlarla birlikte olmayabilirler. Zaten 'sana zarar vermek istemiyorum' demesi her şeyi açıklıyor gibi.
Yaşamış ama başkalarıylaGelince ne olacak Nuri Alcoya mı dönüsecekmis..
Değerlerine göre evlilik öncesi cinsellik istemiyor anlaşılan ama bunu ima ederken söylemi tuhaf olmus yasına göre.
Neden ki?Olabilir doğru ailesi izin vermiyor çünkü evlenmemize
Bilmem çeşitli bahaneleri var mesela biri başım açıkNeden ki?
35 yaşında evlenmek için aile izni bekleyen adamla ne işiniz var?Bilmem çeşitli bahaneleri var mesela biri başım açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?