Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Bence eski magazin daha iyiymiş

Süphanallah kardeş Türkiyenin tüm değerlerini aynı anda sıralamışsın
Favorilerim Ajdar - Arto - Damat Caner - Sevda Demirel

Bence eski magazin daha iyiymiş

Eski magazin anlayışı o kadar leşti ki... Şimdi açıp sıkıntımı atmak için arada izlediğimde bazılarında eğleniyorum, ya da doğru "Dil" kullanılıp, magazinin sunuluş şekli de eleştirilince kabul edebiliyorum (Mesela Şokopop) ancak, eski magazin programlarına bir bak ya, kadını nasıl aşağılayıcı şeyler var, nasıl kabullerle yıpratmaya çalışmışlar hemcinsimizi, neler yapmışlar, ne hadsizlikler ve üstelik sesleri bu kadar çıkamıyormuş da erkekler ve slut shaming yapan diğer kadınlar yüzünden... Bunları görmeye başladığında eğlenemiyorsun.

Mesela o Semra kaynana, o kadar toksik bir örnek ki. O programda genç bir kadını aleni .... olmakla suçlamadığı kaldı.
Şokopop izle, o daha eğlenceli, hakkını vererek yapıyor.

Doğru, 90'lar magazini ve devamı olan milenyum magazini kadını fiziği, namusu ile yargılamayı pek severdi.
Mankenler selülitli yakalanırdı ya da gizli aşkları falan ortaya saçılırdı. Erkekler? Onlara hiçbir halt olmazdı.

Aa ben 26 yaşındayım zaten magazini Sokopop tan izliyorum ondan demiştim çok güzelmiş diye RTÜK yokmuş ya
Bu arada bence Sokopop sadece bir magazin programı değil resmen o dönemin siyasi toplumsal olaylarına ışık tutuyor adam ben böyle belgesel gibi magazincilik görmedim .Şimdi sanırım paralı platforma daha çok yapıyor G..n diye bir yer o da bende yok you t.. a artık daha az atıyor üzücü

Yürür neden yurumesin.

Ya o kadar berbat şeyler ki, televole kültürü ile büyümüş bir kız çocuğu düşünsene; o zamanlar zaten analarımız ne kadar pedagoji biliyor? Sıfır bedenin nasıl övüldüğünü ve mankenlerin zayıf kalma tekniği olarak bir parça pamuk yuttuklarına kadar açık açık anlatılırdı. Bunu -erkeğe kendini beğendir- propagandasının had safhada olduğu dönemde, "Manken gibi olmalıyım, erkekler öyle seviyoo" diye denemeye kalkacak ergenlik çağındaki kız çocukları düşünebiliyor musun?

Biz çok tehlikeli bi yerden geçtik, o dönemki magazin anlayışı yüzünden toplumca.

kaynana semra en sonunda kendi oğlunun başını yedi.oğluna kimseleri beğenmezdi.evlenecek kızlara duyurulur kaynana semra tarzı eş adayının annesi varsa koşarak uzaklaşınnnn.

28+ yaşta olanlardan çoğumuz hatırlarız, pamuğu portakal suyuna banıp yiyerek zayıflayan mankenleri.
Benim algım bozuktu mesela, çılgın bir kilo verme serüveni yaşamış biri olarak söylüyorum.

kaynana semra en sonunda kendi oğlunun başını yedi.oğluna kimseleri beğenmezdi.evlenecek kızlara duyurulur kaynana semra tarzı eş adayının annesi varsa koşarak uzaklaşınnnn.

Yaf bu ne edepsiz, ne çaçaron ne bet bir kadındır.. Neydi gelin kızın adı o da yürek yemiş sanırsam Semra Kaynananın oğluna talip olunur mu arkadaş

28+ yaşta olanlardan çoğumuz hatırlarız, pamuğu portakal suyuna banıp yiyerek zayıflayan mankenleri.
Benim algım bozuktu mesela, çılgın bir kilo verme serüveni yaşamış biri olarak söylüyorum.
O yıllarda zayıflık moda mıydı ki… ben çocukken güzellik eşittir sibel can’dı. Beyaz, renkli gözlü, basenli tombul olmak makbuldü. Ben de tam tersine o kadar zayıftım ki popom pantolonları doldurmazdı bırak taşmayı. Liseye başlayana kadar yadırgandım, insanlar neden yemediğime anlam veremiyordu iştahsızlık henüz yaratılmamıştı sanki

Mesela o Semra kaynana, o kadar toksik bir örnek ki. O programda genç bir kadını aleni .... olmakla suçlamadığı kaldı.
Aslinda bu insanlari tuketen cehaletleri ve medyatik olma cabalariydi..
Semra Hatun,"bu kizlardan gelin namzeti cikmaz" demek suretiyle insanlari huzursuz edip durmustu..
Belki yapimci sirketin ellerine tutusturmus oldugu repliklerdir,belki de icinden gelenlerdi soyedikleri.
Bu kadar ince eleyip sik dokuyan Semra Kaynana'nin oglu Ata ise asiri dozdan hayatini kaybetti..
Milletin kizina dilinin uzadiginca konusan Semra Kaynana soz konusu oglu olunca kotu huylarini asla goremedi..
Asiri dozdan olen oglu icinde Sehit yakistirmasini yapmakta hicbir sakinca gormedi..
Haydan gelen huya gitti..

Acun Firarda programında kendini miami’de orda burda gösterdiğini , aslında bölümleri hep istanbul’da çektiğini itiraf etti Acun. Bence ekrandaki birçok şey kurgu zaten. gördüklerinin yarısına, duyduklarının hiçbirine inanma sözü günümüzde gerçekliğini kanıtlıyor

İste boyle kazaniyor..
Ve ben sizi kandirdim diyen Acun'u daha cok seviyor insanlar..
Cok garip bir algi var artik..
Yalan soyluyorum diyeni ayakta alkislar olduk :)

Yürür ama ortak beklentilere sahip olmanız lazım. Birçok sevgilim oldu ama su ana kadar 2 kişiyle beraber oldum uzun bir ilişkim olursa cinsellik olmadan yurutemem bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…