Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Yalelil sen misin? Arada gelir sivri cikislar yaparsın. Siz Türkler derken de Sen kim

E tabi doğal olarak. Kaç insan dayanır el ele parkta gezmeye yıllarca?
dini sebeptense zaten aile buluyor eş adayları onlarla konuşuyorlar 2 3 aya nişan oluyor.öyle evlendi benim tanıdıklarım.20 yaşında 5 sene çıkarsın olur ama 30 larda 1 sene içinde karar verilmeli evlilik yoluna mı girilecek uyuşulamayacak mı?ben vaktimi boşa harcamadım otuzlarımda mesela.olmuyorsa hemen yol verdim 32 olmadan da evlendim.3 sene onla 4 sene bunla desem 40 olurdum kolayca

Cicişler paralı heriflere kanca takmıyor muydu 14 yaşındaki bebe ne alaka

Madde etkisinde yaptığı konuşuluyor (Son ne çıktı takip etmedim). Hatta savunmasında "Reşit sandım, 18 yaşında gösteriyor" vb dedi, çocuğun kemik yaşına da baktılar. Çırpındıkça battı. Çocuğa konuşmaları da ayrı iğrenç. "Seni milli yapam mı? Bu kadar güzel birini bulamazsın bak" tarzı bi saçmalıkla girişmiş gibi, kendince güzellik(!) yapmaya kalkmış . Nereden baksan zekasızlık, sapıklık işte.

şarj aletini unutmuş da ciciş.oda oda ararken otelde bu çocuğa rastlamış tesadüff.ciciş hapiste şu an .
Ben de seyi unutmam bak..
Aklima geldikce sinir eder..
Turkiye'nin kaynanasi Semra vardi bir zamanlar..
Gelinim olur musun ? gibi bir seydi programin adida..
Yahu bu cicisler,kaynana Semra'lar bir donem ne yormus bizi,nasil zehirlemis.. :)
Arto vardi misal..
Ne dedin sen dedikten sonra tokatlari saydiran Sevda Demirel'ler vardi..
Neler gordu bu gozler :)

On senede de insan kurur
biz bir buçuk yıl sonra evlendik yoksa zor yanı
Ama ben beş altı ayda evliliğe karşıyım ya dört yıldır tanıyordum mesela sevgili olmadan önce eşimi yine de yeni tanışan biri bir yıl bı beklemeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…