- 12 Ocak 2021
- 4.455
- 18.679
- 30
Dönemsel olabilir mi hep mi böyleydiniz ?Jinekolog gittim hormonlarda sorun yok ama psikologa gidin diyor devlette randevu bulamadım bi türlü özellerde yada kliniklerde 800den başlıyor haftalıkta gitmek lazım onu çıkaramıyorum belki varsa başına gelen Allah rızası için yardımcı olur
Merhaba yaşım 32 cinselliğe hiç ilgim yok hiç yapmak istemiyorum eşimle sorun yaşıyoruz tabi. Yaparken zevkte alamıyorum. Çevremde de az çok anladığım kadarıyla bu şekilde hisseden yok.konuşamıyorum kimseyle. Aslında ilgim olsun istiyorum canım istesin ama yok. Böyle durumda olan var mı ? Benim dr dr gezip çözüm arama gibi bi imkanımda yok jinekologlardan destek alamadım pskolog dedi ona da tek seansta bi çözüm yok haftalık gitmek gerek ama başka tedavi olmamız gereken durumlar var ona bütçe çıkaramıyorum . Hani başına gelipte çözüm bulan varsa bi destek bekliyorum. Yoksa kaçınılmaz son olacak
Jinekolog gittim hormonlarda sorun yok ama psikologa gidin diyor devlette randevu bulamadım bi türlü özellerde yada kliniklerde 800den başlıyor haftalıkta gitmek lazım onu çıkaramıyorum belki varsa başına gelen Allah rızası için yardımcı olur
Asexuel olabilirsinizMerhaba yaşım 32 cinselliğe hiç ilgim yok hiç yapmak istemiyorum eşimle sorun yaşıyoruz tabi. Yaparken zevkte alamıyorum. Çevremde de az çok anladığım kadarıyla bu şekilde hisseden yok.konuşamıyorum kimseyle. Aslında ilgim olsun istiyorum canım istesin ama yok. Böyle durumda olan var mı ? Benim dr dr gezip çözüm arama gibi bi imkanımda yok jinekologlardan destek alamadım pskolog dedi ona da tek seansta bi çözüm yok haftalık gitmek gerek ama başka tedavi olmamız gereken durumlar var ona bütçe çıkaramıyorum . Hani başına gelipte çözüm bulan varsa bi destek bekliyorum. Yoksa kaçınılmaz son olacak
LGBTQA+ daki ‘A’ Aseksuelleri temsil eder. Yani bazi insanlar sekse karsilarinda kim olursa olsun asla ilgi duymazlar. Yani yaniniza kivanc tatlitug ya da kenan imitzalioglu gelse git ote sicak oldu diyecebilecek durumda olabilirsiniz. Bazilari ise bu aseksuelligin ‘demiseksuel’ bantindadir. Yani biriyle cinsellik yasamasi icin o kisiyle inanilmaz bir duygusal bag ve yakinlik kurmasi gerekir. Ve tedavisi olan durumlar degildir bildigim kadariyla. Eger durum boyleyse. Bence bi dusunun yani hayatinizda hic mi birine bisey hissetmiyorsunuz? Mesela ben esimle evli olmasam karsima cok yakisikli biri ciksa firsati kacirmam:) seks yapmaya baslamadan once de hissederdim mesela boyle seyler. Dokunsa opse ya da ben yapsam diye dusunurdum ya da hayallerimde daha ileri gittigim olurdu. ama belki siz hic boyle hissetmediniz hic kimseye? Eger durum boyleyse dedigim gibi olabilir ama eger degilse terapinin yardimi olabilir veya esinize karsi cekiminiz zayiftir. Onun cozumu cok daha baska. Orda erkegin yetenekleri devreye giriyor. Kimi erkek var oluyu diriltir:) oyle oynar partneriyle ki zaten istemeden duramazsiniz ama kimisi var ya ben isimi halledeyim partnerim naparsa yapsin diye takilir. Falan filan. Once bi kendinizi tartin ve dusunun derim. Sonra cozum esinizde ise ona bunu anlatmaniz lazim.Bende sorun tamamen ilgilidir ama ben hoşlanmıyorum rahatsız ediyo mesela vajina ile oynanması yada gögüslerime dokunulması bişey hissettirmiyo koluma dokunmuşsun gbi çok kötü