Cinselliği zevkin doruklarına çıkarmak için neler yapabiliriz ?

4 yıllık evliyiz , 2 çocuğumuz var , eşim anne ve babasıyla kısa bir memleket ziyaretine gitti , birbirimizi 1 haftadır görmüyoruz ve birbirimizi çok arzuluyoruz ( çoook severek evlendik ) . Geldiğinde onu şaşırtacak neler yapabilirim ? Farklı güzel tüyolara ihtiyacım var 😁
merhabalar..aynı durum bende de var şuan eşim yurtdışında bir kaç güne gelecek cinselliğe düşkün buarada bana sürekli mesajlarda akıl gücünü kullan hep ben söylüyorum hep değişik şeyler yapmayı ben istiyorum diyo sende aklını kullan değişik pozisyonlar felan bul diyo gelince özlemimizin tadını çıkaralım diyo.ve eşimle okadar şeyler denedik yaptık ki artık bişey bulamıyorum🙈😊acaba değişik neler bulabilirim onu mutlu edecek saşırtacak şeyler😊bilemedim

Böyle şeyler tavsiye ile olmaz. İnsanın hayal gücüne, içinden gelen şeylere bağlı. O an kendiliğinden gelişir herşey, planla olmuyor yani..

Biraz eşinizin zevkine bağlı bu olay. Mesela benim eşim asla giydigimle ilgilenmiyor. Dünyanın en seksi şeyini de giysem buna ne para verdin şimdi zaten 2 saniye sonra cikarcam diyo benimde çok içimde kaliyor 🤣🤣

4 senede 2 çocuğu basardiginiza göre zevkin doruğuna ulasmisinuz bize tebrik etmek düşer 🤣🥳
Bunu siz mi diyorsunuz hayret ayıplamadınız. Doğru nikahla kocası dimi. Karaizmirin tüm yorumlarını beğenmişsiniz, özellikle bana “başkasının altına yatmıyorum senin gibi” lafını. Doğru ben namussuzum zina haramdı. Siz evlisiniz giyin geceliklerinizi

Biraz eşinizin zevkine bağlı bu olay. Mesela benim eşim asla giydigimle ilgilenmiyor. Dünyanın en seksi şeyini de giysem buna ne para verdin şimdi zaten 2 saniye sonra cikarcam diyo benimde çok içimde kaliyor 🤣🤣
2 saniye cok kisa değilmi😆

Bunu bazen söylüyorlar evet :)

Ama üstümüzde saniye de olsa görmeleri tahrik edici oluyor, onu da inkar etmiyorlar 👍🏻

Bunu siz mi diyorsunuz hayret ayıplamadınız. Doğru nikahla kocası dimi. Karaizmirin tüm yorumlarını beğenmişsiniz, özellikle bana “başkasının altına yatmıyorum senin gibi” lafını. Doğru ben namussuzum zina haramdı. Siz evlisiniz giyin geceliklerinizi
4 senede 2 çocuk olağandışı birşey hem

X