- Konu Sahibi petitefamille
Ne zaman gelecek bu yorum diyordum+Leoparlı tayt ve gırgır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman gelecek bu yorum diyordum+Leoparlı tayt ve gırgır
En üst seviye arkadaşım öyle yapacak olsam buraya sormazdım yaAksiyona ne gerek var giy geceliğini seviş yani.
Yalvarırım birisi açıklasın CİNSELLİĞİ ZEVKİN DORUKLARINA ÇIKARMAK ne demek? Ajajsj
Sırf bu soru için kaydoldum yaFarklı deneyim arayanlar da hep yeni üye oluyor nedense, söylemeden geçsem karnım ağrırdı
Sırf bu soru için kaydoldum ya
Doruklara çıkartmayı başaracak kişi eşin, umarım bu kadar uğraşıp hayal kurup 2 dakikaya çakılmazsınızEn üst seviye arkadaşım öyle yapacak olsam buraya sormazdım ya
Benim tüm bilgim ve yetkim yorumda belirttiğim kadardı.En üst seviye arkadaşım öyle yapacak olsam buraya sormazdım ya
2 dklık iş değil bizimki yalnız işin şakası tabi insan farklı şeyler arıyor bir zaman sonraDoruklara çıkartmayı başaracak kişi eşin, umarım bu kadar uğraşıp hayal kurup 2 dakikaya çakılmazsınız
Farkli şeyler nedir bizde bilgi sahibi olalim2 dklık iş değil bizimki yalnız işin şakası tabi insan farklı şeyler arıyor bir zaman sonra
merhabalar..aynı durum bende de var şuan eşim yurtdışında bir kaç güne gelecek cinselliğe düşkün buarada bana sürekli mesajlarda akıl gücünü kullan hep ben söylüyorum hep değişik şeyler yapmayı ben istiyorum diyo sende aklını kullan değişik pozisyonlar felan bul diyo gelince özlemimizin tadını çıkaralım diyo.ve eşimle okadar şeyler denedik yaptık ki artık bişey bulamıyorumacaba değişik neler bulabilirim onu mutlu edecek saşırtacak şeylerbilemedim4 yıllık evliyiz , 2 çocuğumuz var , eşim anne ve babasıyla kısa bir memleket ziyaretine gitti , birbirimizi 1 haftadır görmüyoruz ve birbirimizi çok arzuluyoruz ( çoook severek evlendik ) . Geldiğinde onu şaşırtacak neler yapabilirim ? Farklı güzel tüyolara ihtiyacım var
Bunu siz mi diyorsunuz hayret ayıplamadınız. Doğru nikahla kocası dimi. Karaizmirin tüm yorumlarını beğenmişsiniz, özellikle bana “başkasının altına yatmıyorum senin gibi” lafını. Doğru ben namussuzum zina haramdı. Siz evlisiniz giyin geceliklerinizi4 senede 2 çocuğu basardiginiza göre zevkin doruğuna ulasmisinuz bize tebrik etmek düşer
2 saniye cok kisa değilmiBiraz eşinizin zevkine bağlı bu olay. Mesela benim eşim asla giydigimle ilgilenmiyor. Dünyanın en seksi şeyini de giysem buna ne para verdin şimdi zaten 2 saniye sonra cikarcam diyo benimde çok içimde kaliyor
Bunu bazen söylüyorlar evet :)Biraz eşinizin zevkine bağlı bu olay. Mesela benim eşim asla giydigimle ilgilenmiyor. Dünyanın en seksi şeyini de giysem buna ne para verdin şimdi zaten 2 saniye sonra cikarcam diyo benimde çok içimde kaliyor
Google'da aradınız mı?Sırf bu soru için kaydoldum ya
4 senede 2 çocuk olağandışı birşey hemBunu siz mi diyorsunuz hayret ayıplamadınız. Doğru nikahla kocası dimi. Karaizmirin tüm yorumlarını beğenmişsiniz, özellikle bana “başkasının altına yatmıyorum senin gibi” lafını. Doğru ben namussuzum zina haramdı. Siz evlisiniz giyin geceliklerinizi
Olsun namussuz değil en azından yakında 3. De gelir anneci eşinden4 senede 2 çocuk olağandışı birşey hem