- 19 Aralık 2020
- 138
- 53
-
- Konu Sahibi Herseyolunda
Hamilelik cinselliğe engel değildir kiYargılamak değil ki bu durum,hamile olmasanız anlarım değişik tüyolar alırdınız buradan..
Hayır minyonum baya karnımda küçük engel olsa sormazdım abartmayın benceNasıl yargılanmaz ki diğer insanlar hamilelikte ayda yılda bir korkuyla yaparken siz heyecan katmak istiyorsunuz hemde 8.aydagöbeğinizde mi büyümedi bacım
keşke apar topar hamile kalmayıp biraz birbirine doyup hamile kalsaydınız :) hem çocuğunuzun hayatını tehlikeye atmadan fantezi yapardınız :) söylediğiniz şeyin de bununla ilgisi yok mayasında olan her şekilde aldatıyor emin olunTipik türk kadınları hamile kaldı cocuk oldu eş unutuluyor sonra aldatma neden oldu soru soruyorum nasıl karşılıklar alıyorum
Korunuyorduk canım nasip ksımet neden tehlike olsun ki cinsellik doktorum onaylamış artıkkeşke apar topar hamile kalmayıp biraz birbirine doyup hamile kalsaydınız :) hem çocuğunuzun hayatını tehlikeye atmadan fantezi yapardınız :) söylediğiniz şeyin de bununla ilgisi yok mayasında olan her şekilde aldatıyor emin olun
Siz yanlış anladınız beni,elbette hamilelik engel değildir sevişmeye.Hamilelik cinselliğe engel değildir ki
yani korunmamışsınız o zaman 24 saat yataktan çıkmadan yapın doya doya :)Korunuyorduk canım nasip ksımet neden tehlike olsun ki cinsellik doktorum onaylamış artık
Yahu evladımızı neden riske atalım canımız kanımızSiz yanlış anladınız beni,elbette hamilelik engel değildir sevişmeye.
Bakın az kalmış doğumunuza,sizi riske sokacak hareketlerden kaçmak lazım heyecan diyince...
Keşke biraz vakit geçirip öyle hamile kalsaydiniz fantazi olarak şuan sadece iç çamaşırı giyebilirsinizCanım 4ay vajinusmus atlattım sonra 1ayda hamilelik doktor yasaklamıştımşimdi kalktı karşılıklı olarak süpriz olsun istiyorum evlilik yıldönümümüzde yasak vardı telafı givi büyük süpriz fikirleri bekliyorum
Geri çekilme korunma yöntemi değil birde eski konularinizda gebelik istediğinizi yazmışsınızKorunuyorduk canım nasip ksımet neden tehlike olsun ki cinsellik doktorum onaylamış artık
Yanlış bilmiyorsam sperm rahim ağzı açılmasında yardımci oluyormuş o yüzden gebeliğin son dönemlerinde sık ilişki oneriliyormus sizinde az kaldığı için dikkat edin derim ani hareket falan yaparsınız fantazi yapacaz diyeYahu evladımızı neden riske atalım canımız kanımız
Vajinusmus uzun sürerse istedik ama sonra yenince beklemeye karar vermiştik ki prensesimiz süpriz yaptı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKeşke biraz vakit geçirip öyle hamile kalsaydiniz fantazi olarak şuan sadece iç çamaşırı giyebilirsiniz
Geri çekilme korunma yöntemi değil birde eski konularinizda gebelik istediğinizi yazmışsınız
Kızlar içiniz geçmişAmuda kalkacak halin yok ya bu halde
Düz dur işte
Amin. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimVajinusmus uzun sürerse istedik ama sonra yenince beklemeye karar vermiştik ki prensesimiz süpriz yaptı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Doktorum en baştan beri korun dedi gene aynısını tembihlediYanlış bilmiyorsam sperm rahim ağzı açılmasında yardımci oluyormuş o yüzden gebeliğin son dönemlerinde sık ilişki oneriliyormus sizinde az kaldığı için dikkat edin derim ani hareket falan yaparsınız fantazi yapacaz diye
Yani millet demek istiyor ki 8 aylık hamile göbekle ne gibi bi fantezi düşünüyorsunHamilelik cinselliğe engel değildir ki
Bu sıradan olması anlamına gelmez kiYani millet demek istiyor ki 8 aylık hamile göbekle ne gibi bi fantezi düşünüyorsunzaten eşimi tutamıyorum gibi bi cümle kurmuşsun, renge gerek yok adamı tutmaman yeterli olur
İçimiz geçmiş derken herkes sizi düşünüp yazmış. Yazanlar gebe değil seni düşünüyorKızlar içiniz geçmiş
Mantıklı cevaplara yargı diyorsunBu sıradan olması anlamına gelmez kineyse mantıklı fikri olanlardan cevap bekliyorum artık yargılamalar bittiyse