- 19 Aralık 2020
- 138
- 53
-
- Konu Sahibi Herseyolunda
8 aylık hamilelik heyecan katacak şeyler için pek uygun değil gibi dogum sonrası için mi düşünseniz acabaHanımlar 1senedir evliyim 8aylık hamileyim yatak odama nasıl heyecan katarım her türlü fikire açığımdan
Şurda kalmış doğuma 1 ay neyin heyecanını yaşamak istiyorsunuz ...Hanımlar 1senedir evliyim 8aylık hamileyim yatak odama nasıl heyecan katarım her türlü fikire açığımdan
Vedalaşmaya adım adım canım 40gün eşim çok istekli tutamıyorumAman diyim ben o aya gelsem korkudan ilişki yaşamazdım sen heyecan diyorsun helal olsun
Son haftalara girmişsiniz heyecanın hiç zamanı değil şu aralarHanımlar 1senedir evliyim 8aylık hamileyim yatak odama nasıl heyecan katarım her türlü fikire açığımdan
bazı erkekler gerçekten tiksinç.....
Yargılamanıza gerek yokŞurda kalmış doğuma 1 ay neyin heyecanını yaşamak istiyorsunuz ...
iyi de 8 aylık hamile kadına bunu hissettirmesi bile kabalık zaten kadın kendi kendine tribe girmiş olsa bile eşim çok istekli nasıl memnun edebilirim benden soğumasın moduna girmiş.... heyecandan çocuğundan başka bir şey düşünmemesini isterdim mesela :)Adam istekliymis sadece hemen gomdunuz adami belki konu sahibi kendi kendine sıkıntı yapiyordur
Tipik türk kadınları hamile kaldı cocuk oldu eş unutuluyor sonra aldatma neden oldu soru soruyorum nasıl karşılıklar alıyorumAdam istekliymis sadece hemen gomdunuz adami belki konu sahibi kendi kendine sıkıntı yapiyordur
Aman onların istekleri bitmez hiç yine de dikkat et sen 1 ay da az bir süre değil inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini fanteziyi bence sonraya erteleyin ama ilişkiye giriyorsaniz zararsiz bir fikir vereyim eğer müsaitse durum seksi bir kıyafet giyip akşam öyle karsilayabilirsin. Ya da gelmesine yakın saatlerde konuşup akşam için mesaj verebilirsin yapilmamistir umarımVedalaşmaya adım adım canım 40gün eşim çok istekli tutamıyorumhemde doğum kolaylaştırmak için
Yargılamak değil ki bu durum,hamile olmasanız anlarım değişik tüyolar alırdınız buradan..Yargılamanıza gerek yok
Karşılıklı tabikide ne gibi yardımcı şeylerSadece esiniz mi istekli yoksa sizde de istek var mi yani istek tek taraflıysa esinize yardimci olacak seyler alin onlari kullansin bi muddet
8aylık gebelikte biraz zor olmaz mıAman diyim ben o aya gelsem korkudan ilişki yaşamazdım sen heyecan diyorsun helal olsun
Canım 4ay vajinusmus atlattım sonra 1ayda hamilelik doktor yasaklamıştımşimdi kalktı karşılıklı olarak süpriz olsun istiyorum evlilik yıldönümümüzde yasak vardı telafı givi büyük süpriz fikirleri bekliyorumÖnceki konunuzda istekli olduğunuzu yazmışsınız . Siz mi eşiniz mu tutamiyor ?
Nasıl yargılanmaz ki diğer insanlar hamilelikte ayda yılda bir korkuyla yaparken siz heyecan katmak istiyorsunuz hemde 8.aydaYargılamanıza gerek yok