Cinselliğe düşkün burçlar hangisi ?

Sadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
images.jpeg

Yok yani misal erkek arkadaşım yay bi haltı yok belki yükseleni başka burçdur🤔💩
tabii ki yükselen de çok etki ediyor daha oturaklı ağır bir burç varsa öyle olmaz bence.. yok zaten genelde öyle bir söz var diye illa sevgiliniz de çapkın olcak diye bişey yok.. tüm genellemeler gibi bu da doğru değil:KK28: yargısız infaz etmeyin adamcağızı şimdi:KK70:

tabii ki yükselen de çok etki ediyor daha oturaklı ağır bir burç varsa öyle olmaz bence.. yok zaten genelde öyle bir söz var diye illa sevgiliniz de çapkın olcak diye bişey yok.. tüm genellemeler gibi bu da doğru değil:KK28: yargısız infaz etmeyin adamcağızı şimdi:KK70:
Etmem etmemde bacım yaylarda gevşek oluyor başak olaydı iyiydi:63:

Yani hayatıma giren her erkek akrepti :KK53: akreplerin hepsi diyemem ama düşkün ve genetik faktörler dahilinde baha iyiler. 😁 Ben yay burcuyum kadınım ama bendeol seviyorum ama dediğim gibi bu kadın erkek tamamen iç güdüsel ve cinsel güce bağlı. Kimisi hergün 2 3 kere seks yapabilecek güce ve isteğe sahiptir. :KK15::KK49::21::KK30:

X