- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
Maden olan yerde ot çıkmaz adghjkHiç saçı olmayanlar için ne diyorlar peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maden olan yerde ot çıkmaz adghjkHiç saçı olmayanlar için ne diyorlar peki
yay çapkınlığıyla ün salmış bir burç bekleniiirrryay burcu kadın içinde erkek içinde
ama koç erkeği için sekse düşkün demeyin bence
Yükselen etkıler mi bu çapkınlığı acepyay çapkınlığıyla ün salmış bir burç bekleniiirrr
yok yükselen yay çapkın diye bişey okumadım ve duymadım hiç,Yükselen etkıler mi bu çapkınlığı acep
Sadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
Yok yani misal erkek arkadaşım yay bi haltı yok belki yükseleni başka burçduryok yükselen yay çapkın diye bişey okumadım ve duymadım hiç,
güneş burcu yay olanlara özgü bence bu durum
tabii ki yükselen de çok etki ediyor daha oturaklı ağır bir burç varsa öyle olmaz bence.. yok zaten genelde öyle bir söz var diye illa sevgiliniz de çapkın olcak diye bişey yok.. tüm genellemeler gibi bu da doğru değil yargısız infaz etmeyin adamcağızı şimdiYok yani misal erkek arkadaşım yay bi haltı yok belki yükseleni başka burçdur
Etmem etmemde bacım yaylarda gevşek oluyor başak olaydı iyiyditabii ki yükselen de çok etki ediyor daha oturaklı ağır bir burç varsa öyle olmaz bence.. yok zaten genelde öyle bir söz var diye illa sevgiliniz de çapkın olcak diye bişey yok.. tüm genellemeler gibi bu da doğru değil yargısız infaz etmeyin adamcağızı şimdi
Ben de eşim de terazi burcuyuz ve eşim baya düşkün hemde performans iyi bence burçtan değil aile genetiği önemli babası kardeşi hepsi öyle
Yahu nerden biliyosunuz babasini kardesiniBence de aile genetiği önemli benm eşimde terazi hiç düşkğn degil ama babası kardeşi de öyle
kız yayla ömrün uzar gülmekten,Etmem etmemde bacım yaylarda gevşek oluyor başak olaydı iyiydi
Benim uzarda onun kısalır aslanım bende adam sürekli pervane olması lazımkız yayla ömrün uzar gülmekten,
başakla kısalır her bişeyini eleştirirdi boşver
aslan ve yay ooouuuu oralar alev alırBenim uzarda onun kısalır aslanım bende adam sürekli pervane olması lazım
İnsallahaslan ve yay ooouuuu oralar alev alır
ve fazla tuzlu yemek libido fazlalığının göstergesiymiş...
haydar dümen'le cinsellik vol 1 burda sonlandı efenim yarın görüşmek üseree hggjj
Kaynanamla eltim de dert yanıyor da ordan biliyorum hele kaynanam 42. Sinde 7. Ciyi doğurdu 3 yaşında kaynım var benimYahu nerden biliyosunuz babasini kardesini
Demek ki aynı yoldan geçiyoruzBence de aile genetiği önemli benm eşimde terazi hiç düşkğn degil ama babası kardeşi de öyle
Aaaaa 26 sında kör oldum tuz yüzünden... Bundan mış zaaar kızlar haksız değil söylim jajsjsjajave fazla tuzlu yemek libido fazlalığının göstergesiymiş...
haydar dümen'le cinsellik vol 1 burda sonlandı efenim yarın görüşmek üseree hggjj