Cinselliğe düşkün burçlar hangisi ?

Sadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
boğa burçları cinselliğe düşkün burçlardır 😊

bi yerde de şey duymuştum; erkeklerde saç seyrelmesi (erkenden 25-30 yaşlarında başlarken vs) cinsel istek ve performans yüksekliği demekmiş. alnın iki tarafından açılması o_O

Bence hiç ilgisi yok, 42 yaşında saçlarının da maşallahı var performans ve isteğinin de, isteğine cevap verebileyim diye takviye alıyorum 😂😂😂 burcunu da yazayım aklınız kalmasın boğa burcu olur kendileri.

Genetik miras bence, eltiyle dedikodu yaparken konu oraya geldi de ondan biliyorum, babalarının ne olduğunu zaten biliyoruz kv ölünce yenisini bulmak için yapmadığımı bırakmadı 😂😂😂😂

5.ev burcu da önemli
Çünkü Aşk hayatı, romantizm, eğlence ve zevk beşinci evle ilgilidir. Çocuklar, hamilelik ve doğumu da yönetir. Bu ev aynı zamanda yaratıcılık, yeni fikirler, hobi ve sporu yönetir. Sosyal olaylar, boş zamanlarda yapılan tüm işleri kapsar.
Ayrıca ;
Astrolojde Mars tutkularımızı ve cinsel gücümüzü temsil eder. Bu yüzden Mars'ın bulunduğu ev ve burç nasıl bir cinsel yaşamımızın olduğunu, nelerden hoşlandığımızı veya neleri sevmediğimizi gösterir.

Mars'ın diger gezegenlerden aldığı açılar da çok önemlidir. Mesela Neptün'den gelen sert açılar cinsel sapmalara veya bulanık fantazilere sebep olabilirken, Plüton'dan gelen açılar karanlık fantezilere sebep olur, hatta bazen sadist veya mazoşist eğilimler de verebilir.

Astrolojide her gezegenin bir olgunlaşma yaşı vardır ve bu Mars için 28. yaştır.
Bu yüzden hepimiz 28. yaşımıza kadar Mars'in biraz daha ham halini deneyimler ve anca 28 yaşından sonra bu konularda pişmiş olur ve olgunluk kazanırız.

Son düzenleme:
Yine astrolojide 8.ev cinsellikle ilgilidir
Fiziksel aşk – cinsellik ve üreme – de 8.evin konusudur. (Astrolojide beşinci ev aşk, yedinci ev evlilik, sekizinci ev ise sekstir- hepsi farklı evlerdedir.)
Yani aslında bakmamız gereken ve önemli olan ev 8.ev ve Mars gezegeninin hangi burçta olduğudur .

Sadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
Boğa ve akrep der susarım :dondurma:

Bence hiç ilgisi yok, 42 yaşında saçlarının da maşallahı var performans ve isteğinin de, isteğine cevap verebileyim diye takviye alıyorum 😂😂😂 burcunu da yazayım aklınız kalmasın boğa burcu olur kendileri.

Genetik miras bence, eltiyle dedikodu yaparken konu oraya geldi de ondan biliyorum, babalarının ne olduğunu zaten biliyoruz kv ölünce yenisini bulmak için yapmadığımı bırakmadı 😂😂😂😂
ben zaten saçları alnından açılmaya başlayanların cinsel performansı ve isteği iyi yazmışım sadece, saçları gür olanın az yazmamışım ki maşallah ne diyim:KK70:

X