Cinselliğe düşkün burçlar hangisi ?

kız bacım yaa senın ki yanlış burç yada benım kocanın ki , :kızgın:
Bilmiyorum ki belki yükselenle alakalıdır dicem ama bence yeme içme ile alakalı. Allah razı olsun cevizi fındığı fıstığı cevizli sucukları yiyip yiyip bana saldırıyor Saldırmadığı zamanda evdeyse eli kolu durmuyor :KK48:

Ay susun susun bir yay burcu erkeği de bende vardı. Farkında olmadan boynuzlarım çıkmış. 😂 Bende kafamın iki tarafı neden bu kadar kaşınıyor diyordum. 😂 Meğerse ikinci telefonu bile varmış. :KK70: instagram hesabım yok demişti onu buldum 1500 küsür takipçisi varmış playboy’umuzun. :KK70: Neyse ki çok ilerlemeden kurtuldum. Verilmiş sadakam varmış.🤦🏼‍♀️
Allah razı olsun kuzum içimden fesat bir kız çıkardın :oha:

Sadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
Boğa-ikizler iki burç tam bir çılgın 😅

Dün baktım yükseleni boğa imiş o_O
bence siz onu iyi besleyin bay kaymak reçel fındık fıstık yedirin.adam da potansiyel vardır :KK70:

bir de bence bazı erkeklerin bilinçaltında kadına zarar veriyorum gibi bir algıda var. ya da başka bir travma olabilir.kadınların ne kadar bu konuda çekingeleri varsa hani vajinusmus yaygınsa erkeklerinde bilinçaltında annelerinden ya da çevreden aldığı bir duygu olabilir.
bir de vajinusmus olan kadınların mesela kocaları da farkında olmadan bunu taklit ediyormuş taklit derken uyum sağlıyor mesela erkekte de sertleşememe sorunu çıkıyor.yani bir şekilde uyumlanıyor. bu biraz uç bir örnek oldu ama mesela siz atıyorum ilişkiyi başlatmadıysanız bunu aynalıyor ya da kenddince istemediğinizi düşünüyor.isteseniz bile ne biliyim yorulduğunuzu düşünüyor vs olabilir. ya da bunu talep eden olarak algılıyor da olabilir.
şahsen ben mesela birisinden bir şey isterken biraz zorlanırım.hani erkek olsam da belki bu durum benim ilişkimi etkileyecekti.

sadece örnekle açıklamak istedim yanlış anlamayın lütfen .

Son düzenleme:
Erkekte boğa kadında akrep diye biliyorum. Boğalar cidden ateşliler ama aşk olmadan sevişmeye karşı burçlar akrepler biraz daha uçanı kaçanı :KK45:

Başakla evliyim ilk yıllar üstüne atlardım aşk böceği modunda hep sevişelim fln....
Kaçıyordu sanki. Şimdi yakaladı mı affetmiyor. Ama 6sene sonunda böyle oldu.

Kızlar çekilin her burçta tecrübe sahibi çapkın victoria ablanız geldi 😂 yatakta on kaplan gücünde olanlar , akrep-aslan-koç ,senin çabanla çıldırıp güç toplayanlar yay-başak- oğlak , mıymıylar terazi-ikizler -kova, soyunmana değmezler balık-yengeç , boğayı bilmiyorum işallla onuda takipteyim öğrenmeye az kaldı 🤣
hepsi için isteyene detaylı bilgi veririm...

Kızlar çekilin her burçta tecrübe sahibi çapkın victoria ablanız geldi 😂 yatakta on kaplan gücünde olanlar , akrep-aslan-koç ,senin çabanla çıldırıp güç toplayanlar yay-başak- oğlak , mıymıylar terazi-ikizler -kova, soyunmana değmezler balık-yengeç , boğayı bilmiyorum işallla onuda takipteyim öğrenmeye az kaldı 🤣
hepsi için isteyene detaylı bilgi veririm...
yaa balık yengeç nedennn :KK70: sizin burcunuz ne?

X