Babasını kardeşini nerden bılıyorsunuzBen de eşim de terazi burcuyuz ve eşim baya düşkün hemde performans iyibence burçtan değil aile genetiği önemli babası kardeşi hepsi öyle
hahahahhahaAaaaa 26 sında kör oldum tuz yüzünden... Bundan mış zaaar kızlar haksız değil söylim jajsjsjaja
sizin tuz amacına ulaşamamış,Asiri tuzlu yerim. Oyle ki yemeklerin tadina bakmadan tuz eklerim. Ama libidom sifir. Puffff
Nasıl nasıl çok tuz yiyene noluyormusve fazla tuzlu yemek libido fazlalığının göstergesiymiş...
haydar dümen'le cinsellik vol 1 burda sonlandı efenim yarın görüşmek üseree hggjj
cinsellik ihtiyacı çok oluyürNasıl nasıl çok tuz yiyene noluyormus
Amanın bööooo bende diyorum bizim adam neden böyle yemeklere tuz atmaktan eve tuz yetiştiremiyoruzcinsellik ihtiyacı çok oluyür
boğa burçları cinselliğe düşkün burçlardırSadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
sizin tuz amacına ulaşamamış,
amacına ulaşsaydı siz yemiycektiniz daha fazla tuzlu. ihtiyacınız olmıycaktı çünkü
demeyin öyle
Ben öleyim ya.
Evet çok tuzlu yiyenlerde östrojen hormonu fazla salgılandığı için cinsellik ihtiyacı fazla istercinsellik ihtiyacı çok oluyür
yay çapkınlığıyla ün salmış bir burç bekleniiirrr
size denk gelmiştir veya haritasına etki eden burçlar başkadıraslında yay erkeği çok sadık tır , yada bana öyle denk geldi bilmiyorum
Kaynanam anlatıyor tabiBabasını kardeşini nerden bılıyorsunuzkardesıni belki eltiniz anlatmıştır da babasını??? Kaynanann anlatacak hali yok ya
bi yerde de şey duymuştum; erkeklerde saç seyrelmesi (erkenden 25-30 yaşlarında başlarken vs) cinsel istek ve performans yüksekliği demekmiş. alnın iki tarafından açılması
Bende boğa burcuyum ve grupta başka boğa burcu olan var mı?
Boğa ve akrep der susarımSadece merak ettim arkadaşlar. Lütfen konuyla dalga geçecek şahsiyetler gelmesin . Hayatınızda gördüğünüz cinselliğe düşkün ve performansı iyi burçlar hangisi? Tabiki her burç aynı değildir ama kişinin burcu eğilimlerini etkiliyor diye düşünüyorum
ben zaten saçları alnından açılmaya başlayanların cinsel performansı ve isteği iyi yazmışım sadece, saçları gür olanın az yazmamışım ki maşallah ne diyimBence hiç ilgisi yok, 42 yaşında saçlarının da maşallahı var performans ve isteğinin de, isteğine cevap verebileyim diye takviye alıyorumburcunu da yazayım aklınız kalmasın boğa burcu olur kendileri.
Genetik miras bence, eltiyle dedikodu yaparken konu oraya geldi de ondan biliyorum, babalarının ne olduğunu zaten biliyoruz kv ölünce yenisini bulmak için yapmadığımı bırakmadı