merhaba hanımlar size hayatımı baştan anlatmak istiyorum uzun olabilir ama inşaallah okursunuz sonuna kadar ve bana yardım edersiniz
Öncelikle 3 yıllık bi ilişkim var. Benim takıntılarım 3 yıl önce başladı ilk baş kızlık zarı takıntısıyla sevgilimle bişi yaşamadığıö halde bu takıntıdan kurtulamadım anneme söyledim annemle dertleştim annemle doktora gittik hatta doktor beni rahatlattı sonra sevgilime söyledim boşuna kafana takma ne önemi var ben seni bilmiyor muyum dedi %90 a yakın geçti bu takıntım hemşirelik öğrencisiyim sonralarda bende hastalık korkusu başladı beraberinde el yıkama takıntısı ve tuvalet temizleme takıntısı bunlar halen devam ediyor sonra sevgilimle bi konuşmamızda güven konusu açıldı sonra ben kendi kendimi sorguladım acaba güvenini sarsacak bişi yaptım mı diye ve ieski sevgililerimi düşündüm onunla bunu yaptım mı daha ileri gittim mi diye bir de şu takıntılarım var görsüğüm bir erkekten etkilendim mi diye dönüş dönüp bakıyorum etkileniyor muyum siye aynı zamanda bir ara karşı tarafın cinsel organına bakma takıntım vardı şiödi asıl sorunuma geliyorum son bir haftadır başımın etini kemiriyor bir film izledim afedersiniz kadın masturbasyon yapıyodu ve kocasını düşünmüyodu yaparken başka erkekleri düşünüyodu bunu sevgilime anlattım yanlış bişi yaptığı dedi sonra bu bende yer edindi acaba ben başkasını düşünerek masturbasyon yaptım mı diye bir kaç yıl önce biraz özel olacak ama annemle babamın seslerini duymuştum beynimde görüntüler oluşmuştu onları ilişkiye girerken kafamda canlandırmıştım sonra kafama tövbe babamla benim görüntülerim geldi benim şimdi aklıma sanki bu görüntüler geldiğinde masturbasyon yapmışım fikri geldi aklıma babam ve ben geldiğinde masturbasyon yaptığımı düşündüm çünkü o sıra yapmıştım ama be düşünerek yaptım hatırlamıyorum yani neden yaptım ses duyunca etkilendim ondan mı yoksa babamla görüntümüzü düşünerek mi ve şu an çok kötüyüm sanki babamdan etkileniyormuşum gibi geliyor sarıldığında filan kaç kere ağladım anneme ihanet ediyormuşum gibi geldi üç dört gündür kafama bunları takıyorum ve iki gece babamla ilgili rüya gördüm birinde uyandığımda zevk alıyodum galiba ve ben de uyanınca masturbasyon yaptım çok suçlu hissediyorum yardım edin