Kız yok öyle deme uzaklık zor. Bide yeni tanıyosun sen. Ekleme canım bırak o eklesin.Benım ıcın mesefaler uzaklık onemlı degıl sevdıkten sonra.Ama suan ortada daha bırsey yok ama kalbımden gecen anında olunca ınsan bı garıp mutlu oluyor.İnş olur ben cok beyendım cocuguu.Facede eklessem cok korkuyorumm.Benı beyendını hıssettım ama korkuyrm yınede.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardım,fikirlerinize ihtiyacım var.
- Konu Sahibi minaaam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ağustos 2014
- 181
- 30
- 38
: ) Tabiki zordur uzaklaklık canım ama sevdıgının senınle olması ,sevdıgını bılmesı bıle yetebılıyor.Suan bızım aramızda hıc bırsey yok.Yanı hoslanmıs beyenmıs olabılır ama benım bıseyler yapmam lazım.Hanı facede eklemekten zıyada onu harekete gecırebılcek birşeyler yada ne bilim başka bişeler ama :) o bişeler ne bilmiyorum .Of aklımdan çıkmıyor hiçKız yok öyle deme uzaklık zor. Bide yeni tanıyosun sen. Ekleme canım bırak o eklesin.
- 6 Ağustos 2014
- 181
- 30
- 38
Tabi ki dediklerin doğru.Ama onu harekete geçircek birşeyler yapmam bulmam lazım ne olabılır hıc bı fıkrım yok .Aklımdan çıkmıyor hiç ya offfffbekle o eklesin.burda okuduklarımızdan öğrendik erkekler ilk adımı kızdan görünce hep böyle olacak sanıyor,sonra kız "sevgilim aramıyor,sorumsuz,hep ilk adımı benden bekliyor" diye şikayet ediyorlar.bekle bakalım zamana bırak acele etme
canım senden etkilenmişse zaten kendiliğinden harekete geçerki.senin bişey yapmana gerek yokTabi ki dediklerin doğru.Ama onu harekete geçircek birşeyler yapmam bulmam lazım ne olabılır hıc bı fıkrım yok .Aklımdan çıkmıyor hiç ya offfff
- 22 Ekim 2014
- 135
- 101
- 43
sen bu çocuğu ekle konuş akabinde yine bana hüsran yine bana hasret var yine bana sensiz geceler düşman eyvahhh diye kayahana bağlarsın yavru zaten fazla kız ekliymiş allah aşkına bi mantıklı düşün ne kadar sağlam pabuç olacak ki bu bebe ??? bacım sana abla tavsiyesi eskiye dönme bu çocuğuda salla gitsin kendine yeni birini bul. bu çocuğa bakma sebebin tamamen boşluktannnnnn başka bişey değil tecrübe konuşuyo burdaaaaaaaİyi akşamlar öncelikle .:)
Derdim şu.
Sevgilimle ayrıldım.2-3 ay oluyor.Ve bana geri dönmek istiyor.AMA ben kabul etmedım kafam cok karısık onu affedemem.cok tukettı benı ve sanırım bendekı sevgısınıde.
Artık eskı ben degılm.Kendıme bile şaşıyorum .Dayanamayıp arayan ayrılmak ıstemeyen ben artık ıstıyorum.Demek ki bende kopmuş birşeyler.(2 yıl olmştu)
Asıl konumda şu .Arkadaşım aracıgla bır tanıdıgını görmüştüm facede.İlk başta sacma sapan gıbı gelıyordu kımseyı ıstemıyordum hayatım da ama bılmıyorum benı garıp bı heyecan sardı.
Ve o çocugu instagramdan ekledım ve kabul ettı.Faceden eklemedım.Instagramda ekledım zaman arada bakıyordum sonra gun gectıkce daha cok bakıyordum.Noluyor bana bilmiyorum.Ve cocuk benden hoşlandımı bılmıyorum ama gece yarısı bır resmımı eklemıstım.İçimdende o geçiyordu.2sn sonra bıldırım geldı baktım kı o beyenmış resmimi ve baska resmımı de beyenmıstı..Ve ınstagramında oyle cok kız eklı bırıde degıl.Ben suan ne yapsam ,ne etsem bılmıyorum.
Çokmu kafaya takıyorum bılmıyorum ama yıllardır ılk kez boyle guzel bır duygu hıssettım..Eskı sevgılım demekkı benı cok yıpratmıs tuketmıs artık onla olmak ıstemıyorum hıc bıse dusunemıyorum.Bana sarkı yapmıs yollamıstı ,guzel ama olmuyor bende bırsey.
Faceden eklemelımıyım napmalıyım bılmıyorum bana akıl verın.
Kızlar yardım edın ne yapayım ben.Instagramaekledıgım ccocuk hosuma da gıttı .içimde değişik heycanlar hissediyorum.
Bu facebook, ınstagram nereye gidiyor yaa. Yüzyüze görüşüp aşık olmak vardı önceden, ben mi yaşlandım anlamıyorum ki daha 26yım ama. Birini eklemek,hoşlanmak; sevgili olduktan sonra yazmadı,beğenmedi diye trip atmak... Ne boş işler Allah aşkına.Konu sahibi sakın yanlış anlama,şahsi olarak yazmıyorum.Sadece çok kötü bir gelecek bizi bekliyor,yazık. Aşk hayatını geçtim,arkadaşlık akrabalık bile sanal yürüyor artık.Yakında bayramlaşmayı,komşuluk ilişkilerini de ordan hallederiz
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
- 6 Ağustos 2014
- 181
- 30
- 38
sen bu çocuğu ekle konuş akabinde yine bana hüsran yine bana hasret var yine bana sensiz geceler düşman eyvahhh diye kayahana bağlarsın yavru zaten fazla kız ekliymiş allah aşkına bi mantıklı düşün ne kadar sağlam pabuç olacak ki bu bebe ??? bacım sana abla tavsiyesi eskiye dönme bu çocuğuda salla gitsin kendine yeni birini bul. bu çocuğa bakma sebebin tamamen boşluktannnnnn başka bişey değil tecrübe konuşuyo burdaaaaaaa
Çok kız ekli değil canım orayı yanlış anlamışsın.Bu cocuk en yakın arkadaşımın kirvesi,aynı köylüsü diyebilirim.Aileler birbirlerini tanıyorlar ve iyi olduklarını biliyorlarmış.Tabi ailesi iyi ama çocuk ne kadar iyi bilinmez.Burda olsa zaten yüz yüze görüşme fırsatı olabilirdi.Bilmiyorum artık hayırlısı.
- 6 Ağustos 2014
- 181
- 30
- 38
Bu facebook, ınstagram nereye gidiyor yaa. Yüzyüze görüşüp aşık olmak vardı önceden, ben mi yaşlandım anlamıyorum ki daha 26yım ama. Birini eklemek,hoşlanmak; sevgili olduktan sonra yazmadı,beğenmedi diye trip atmak... Ne boş işler Allah aşkına.Konu sahibi sakın yanlış anlama,şahsi olarak yazmıyorum.Sadece çok kötü bir gelecek bizi bekliyor,yazık. Aşk hayatını geçtim,arkadaşlık akrabalık bile sanal yürüyor artık.Yakında bayramlaşmayı,komşuluk ilişkilerini de ordan hallederiz
Haklısın aslında ama şuanki şartlar böyle ,burda olsa böyle değişik işler içine girilmezdi.:)