Ben mutassıp değilim. Ailem beni böyle yetiştirdi, fakat kaç yaşıma geldim onlardan ayrı yaşıyorum artık. Her ne kadar kendi kararlarımı artık kendim alabilsem de geçmişin izlerini farkında olmadan bilinçaltımdan sökemiyorum belki de, bunu söylemeye çalışıyorum.Ailem mutaassıp diye başlayıp erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyorum diye devam edep garip bir konu. Ya mutaasssıp kelimesinin anlamını bilmiyorsun ya da ailen mutaassıp değil.
Yoo bütün evlilikler ve ilişkiler de arkadaşın anlattığı gibi değil.aylarca birlikte olunmayan evlilikler de var.ya da haftada 1 defa falan.her insan da ayni değil.eee temenniler olması yönünde tabi ki.yani herkes de öyle bu konularda sorunsuz insanlar değil.Hahahahhs ya harikasın çok güldüm buna
Yaşayamamak zaten bizim ilişkimizde de bu açıdan büyük sıkıntılara yol açtı. Yani bu durum bizim için de normal değil tabi ki. Sadece şundan bahsediyorum, çok ağır bir dönemden geçtim. Annemle babamın evliliği de, arkadaşlarımınki de yani normal olan tüm evlilikler sizinki gibidir zaten muhtemel jenerasyon farketmeksizin. Ama ben kolay şeyler yaşamadım, bu hastalık mahvetti beni. Ve kendimi bildim bileli hep çok düşünen, çok çalışan, çok mükemmeliyetçi bir çocuk oldum. Hani normal ailelerde anne ve baba çocuğu düşünür ya, ben çocukken bile anne ve babamı düşünür yanlış yaptıkları yerlerde onları uyarır, onları üzecekler diye korkardım. Bizimkiler fazla iyi niyetlidir, ikisi de kendi ailelerinde hep sömürülen insanlardır. Kısacası ömrüm düşünmekle geçti. Anneyi babayı, üniversite, sınav, iş stresi, akademik kariyeri vs daha burada anlatamadığım pek çok şeyi. Yani bu stres seviyesiyle alakalı olabilir bu diye düşünüyorum aseksüellikten ziyade. Ve öyle olsa hep böyle olmaz mıydım, yani ben hep stresliydim evet ama stresim son yıllarda arttıkça bu kadar uzaklaştım bu duygulardan. 20 Li yaşlarımın başlarında bu yoktu.
Ağzımdan almışsınız, saolun. Ben de bunu kastediyorum. Acaba farkında olmadan bu duygular bilinçaltımı mı etkiliyor bunun da katkısı var mı bunu anlatmaya çalışıyorum.Ben mutaassıbim dememiş ki.mutaassıp olmak istiyorum da dememiş.ailemin yanlış yetiştirme tarzından kurtulmak istiyorum diyor zaten.
Yine birileri yakışıklı kocalarıyla sevişiyor diye ortadan ikiye ayrılan ferhansKonu Sahibi kendi sevgilisini yere göğe sığdıramayınca sen de altta kalmamak için kendi kocamı öveyim dedin öyle mi?çok belli oluyor yalnız.çok komiksin .kadınlar ne kıskanç yaratıklarız.ama buraları okumadan da edemiyoruz nedense.kendimize acı çektirmeyi seviyorum.nasil olsa kimse görmeyeceksin salla gitsin
Benim de yakışıklı sevgililerim var hem de birden fazla.oldu mu? Nasıl olsa kimse görmüyor?Yine birileri yakışıklı kocalarıyla sevişiyor diye ortadan ikiye ayrılan ferhans
Senin hayal dünyanı yeterince okuduk zaten burda, tekrar yazmana gerek yoktu.Benim de yakışıklı sevgililerim var hem de birden fazla.oldu mu? Nasıl olsa kimse görmüyor?
Sana birşey söyleyeyim mi? Kıskançlık olarak algılama ama anlattığın profil aşırı abartılı.dünyada kimsenin bu kadar mükemmel anlatılacak bir insan olduğuna inanmıyorum doğrusu.atma ziya kısmına giriyor artık.bu yüzden arkadaşların da konuda pek ilgi göstermediğini hissediyorum. Empati yapamıyoruz ki bu mükemmel bir erkek bulan kadın durumunda.ve evet belki de kıskandığımız için.keşke daha kendine dönük anlatsaydın sorununu.en basitinden evde boş boş oturuyor seninle.hem doğer anlattığın kişiler de çok ama çookkkk yakışıklı nasıl oluyor? Ben kıvanç tatlıtuğa bu kadar âşırı aşırı çookk çokkk şahane yakışıklı derim o da dünyaca ünlü oyuncu zaten.ya da standardın çok düşük.O kadar o kadar teşekkür ederim ki. Ben kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum burda. Ama birinin de kalkıp bana çözümü var bak demesi o kadar geldi ki. Çok saolun. Ben de bu konuyla savaşmak istiyorum. Kaç yaşında insanlarız, o heyecanlar vs çok güzel insan hissetmek istiyor fakat ben huzura da çok inanırım. Yanındayken bu kadar huzurlu olduğum birini kaybetmek istemiyorum. Çok teşekkür ederim önerileriniz için
Ne tarz bir psikolojik sorunu var acaba. Merak ettim. Biraz daha uğraşsan benimle çözerim aslında.Konu Sahibi kendi sevgilisini yere göğe sığdıramayınca sen de altta kalmamak için kendi kocamı öveyim dedin öyle mi?çok belli oluyor yalnız.çok komiksin .kadınlar ne kıskanç yaratıklarız.ama buraları okumadan da edemiyoruz nedense.kendimize acı çektirmeyi seviyorum.nasil olsa kimse görmeyeceksin salla gitsin
Psikolojik destek aldığın zaman danışman size yatkın olduğunuz sorunları söyler aslında. Bir teşhis koyuldu mu?Hahahahhs ya harikasın çok güldüm buna
Yaşayamamak zaten bizim ilişkimizde de bu açıdan büyük sıkıntılara yol açtı. Yani bu durum bizim için de normal değil tabi ki. Sadece şundan bahsediyorum, çok ağır bir dönemden geçtim. Annemle babamın evliliği de, arkadaşlarımınki de yani normal olan tüm evlilikler sizinki gibidir zaten muhtemel jenerasyon farketmeksizin. Ama ben kolay şeyler yaşamadım, bu hastalık mahvetti beni. Ve kendimi bildim bileli hep çok düşünen, çok çalışan, çok mükemmeliyetçi bir çocuk oldum. Hani normal ailelerde anne ve baba çocuğu düşünür ya, ben çocukken bile anne ve babamı düşünür yanlış yaptıkları yerlerde onları uyarır, onları üzecekler diye korkardım. Bizimkiler fazla iyi niyetlidir, ikisi de kendi ailelerinde hep sömürülen insanlardır. Kısacası ömrüm düşünmekle geçti. Anneyi babayı, üniversite, sınav, iş stresi, akademik kariyeri vs daha burada anlatamadığım pek çok şeyi. Yani bu stres seviyesiyle alakalı olabilir bu diye düşünüyorum aseksüellikten ziyade. Ve öyle olsa hep böyle olmaz mıydım, yani ben hep stresliydim evet ama stresim son yıllarda arttıkça bu kadar uzaklaştım bu duygulardan. 20 Li yaşlarımın başlarında bu yoktu.
Yok o kendinden başka kimsenin seks hayatı olduğuna inanmıyor. Şimdiye kadar hiç sevilmediği için de sevginin ne olduğunu, hiç güvenilir bir adamla olmadığı için güvenin ne olduğunu, sırtını hiç başka birine yaslayamadığı için huzurun ne olduğunu bilmiyor. Kendi çarpık hayatıyla kıyaslıyor herkesi ve her şeyi.Ne tarz bir psikolojik sorunu var acaba. Merak ettim. Biraz daha uğraşsan benimle çözerim aslında.
Dur kızdıralim seni azıcık
Aşık insanlar birbirini beğenir zaten okuduğunu anlamama sorunun mu var? Ayrıca konu sahibi alınmamış yazdığıma kibar yanıt vermiş. Sen kötü bir gün geçiriyorsun da saldırmak için beynin sana oyunlar mi oynuyor ne dersin
Evet ya maalesef çok kıskancım.kendimden başka hiçbir kadının iyi birşeylere sahip olmasını kaldıramıyorum.ama nedense buraları okumaktan da vazgeçemiyorum.keşke dünyada tek sevişen kadın ben olsam.ne yapsam olmuyor ya.hep daha iyisi var hep daha iyisi var.Ne tarz bir psikolojik sorunu var acaba. Merak ettim. Biraz daha uğraşsan benimle çözerim aslında.
Dur kızdıralim seni azıcık
Aşık insanlar birbirini beğenir zaten okuduğunu anlamama sorunun mu var? Ayrıca konu sahibi alınmamış yazdığıma kibar yanıt vermiş. Sen kötü bir gün geçiriyorsun da saldırmak için beynin sana oyunlar mi oynuyor ne dersin
inanıyorum ama kıskanıyorum.benden başka hiçbir kadın erkekler, seks ve aşkla ilgili şeyler yaşasın istemiyorum.bende de okb var.ilaç kullanıyorum ama zamanla tolerans gelişiyor.ben de kendimden memnun değilim.kim böyle hırs içinde yaşamak ister ki.Yok o kendinden başka kimsenin seks hayatı olduğuna inanmıyor. Şimdiye kadar hiç sevilmediği için de sevginin ne olduğunu, hiç güvenilir bir adamla olmadığı için güvenin ne olduğunu, sırtını hiç başka birine yaslayamadığı için huzurun ne olduğunu bilmiyor. Kendi çarpık hayatıyla kıyaslıyor herkesi ve her şeyi.
Çatlasan da patlasan da bütün dünya çatır çatır sevişiyor şekerim. Çoğu da senin yaşadıklarından çok daha fazla haz alıyor muhtemelen. Çünkü insanlar aşkla sevişiyor.inanıyorum ama kıskanıyorum.benden başka hiçbir kadın erkekler, seks ve aşkla ilgili şeyler yaşasın istemiyorum.bende de okb var.ilaç kullanıyorum ama zamanla tolerans gelişiyor.ben de kendimden memnun değilim.kim böyle hırs içinde yaşamak ister ki.
Deli o deli, ne bakıyorsun sen ona? Her konuya böyle yorum yapıyor. Tamamen kıskançlığından.Yani şurda derdimi açtım gerçekten konu nerelere geldi. Kendi hayatımı ya da sevgilimi övmek niyetinde biri gibi mi görünüyorum karşıdan. Gecenin 5 inde yazmışım el insaf. Pek çok ilişkim oldu, etrafımda eş dost akraba pek çok insanın ilişkisine şahidim ve bu kadar bana uygun, beni el üstünde tutan, kendi de bir o kadar kıymetli birine sahip olmak evet gerçekten büyük şans ve konu da bu zaten, benim yok yere sevdiğim insanı kaybetmek istememem, onu kaybetmek istemediğim için burada dertleşmek istedim. Onun nasıl biri olduğunu anlatmadan kendimi nasıl net ifade edebilirdim? Bu zaten konunun ta kendisi. Ne alaka yok kıvanç tatlıtuğ mu vs. Allah herkesin gönlüne göre versin, ben niye durduk yere hesap açıp kendimi öveyim. Bu kadar keskin olmak zorunda değilsiniz. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben konuyu kapayayım en iyisi.
Bu kadar aşırı yakışıklı adamı bulup sevişememek de farklı bir yetenek.bence sevişirsen o büyü bozulacak.Yani şurda derdimi açtım gerçekten konu nerelere geldi. Kendi hayatımı ya da sevgilimi övmek niyetinde biri gibi mi görünüyorum karşıdan. Gecenin 5 inde yazmışım el insaf. Pek çok ilişkim oldu, etrafımda eş dost akraba pek çok insanın ilişkisine şahidim ve bu kadar bana uygun, beni el üstünde tutan, kendi de bir o kadar kıymetli birine sahip olmak evet gerçekten büyük şans ve konu da bu zaten, benim yok yere sevdiğim insanı kaybetmek istememem, onu kaybetmek istemediğim için burada dertleşmek istedim. Onun nasıl biri olduğunu anlatmadan kendimi nasıl net ifade edebilirdim? Bu zaten konunun ta kendisi. Ne alaka yok kıvanç tatlıtuğ mu vs. Allah herkesin gönlüne göre versin, ben niye durduk yere hesap açıp kendimi öveyim. Bu kadar keskin olmak zorunda değilsiniz. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben konuyu kapayayım en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?