cinsel muhabbet,sexting vb.

Sizce evlenmeden önce böyle şeyler yaşamak normal mi

• Normal

OY: 42 54,5%
  • Değil

OY: 35 45,5%

• Ankete Katılan
    77

RachelGreen-

yüzde 98 mutluyum ve yüzde 2 kıskanıyorum
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
42
33
selamlar.
bir konu hakkında sizlere danışmak istiyordum.
Sevgilimle 2 yıllık beraberliğimiz var ve henüz aileler arası tanışma vs olmadı ciddilik yok yani.
Bir konuda karar vermede zorlandım o yüzden buraya yazmaya karar verdim.
Sizce evlenmeden önce sexting yapmak,görüntülü sexting,sesli cinsel muhabbetler yapmak çok mu yanlış bir şey? Bir şeyler yaşamak istiyoruz ama
ben sanki bunları yaptıktan sonra bir daha mutlu olamayacakmışız gibi hissediyorum.
Evlenmeden önce bu tarz şeyler yaşayıp evlenip mutlu olanlarınız var mı aranızda

Uzak mesafe ilişkisi mi? Yoksa bekaretten vazgeçmediğiniz için mi böyle yapmak istiyorsunuz?

Yuzunu gostermeden olabilir zamaninda bende cok yaptim normal mi degil mi diye sormussun zaten yaptigim halde ben degil diyorum bazen cok pismanlik duyuyorum ama asiri istek olunca insan o anlarda mantikli dusunemiyor

Neden yuz gozukmemeli diyorum Bi keresinde teyzemin torunu cuma mesaji atacam derken yanlislikla nisanlisinin ciplak fotosunu atmıştı toplu mesajdan Allahtan kizi yuzu gozukmuyordu ama ben kizla samimi olduğum icin anladim yani bu sekilde bi durumla bile karsilasmamak icin yüzlerin gozukmemesi gerektigini düşünüyorum

İki yıldır birliktesiniz ve hiç mi bir kıvılcım olmadı Size öyle geliyorsa öyle yapın yani iki sene beklemişsiniz zaten

Bence gayet normal belki ben bekar olmadığım için diyorum eşim sürekli işi gereği şehir dışında oluyor bizde görüntülü sexting yapıyoruz çok da keyifli ama partnerinizle aranızda ciddi bir durum yoksa doğru bulmam nedeni de karşıdaki kişiye güvenemem o konuda

Erkekler ufacık bir ayrılık tartışmada bunu koz olarak kullanabilir. Ayrılmak istersiniz elimde görüntülerin var diyebilir ailene gösteririm seni rezil ederim vb. Bir sürü şey ama güveniyorsanız bilemem biz eşimle nişanlıyken yüzeysel şeyler de yaşıyorduk telefonda sanal sex de yapıyorduk hatta hala 1 hafta ailemin yanına gitsem mesajla fotoğrafla falan oluyor gayet de heyecanlı ilişkiye renk katan şeyler ama dediğim gibi güven çok önemli çoğu arkadaşım bu konudan dolayı tehditle şantajla karşılaştı aman dikkat

Öyle şeylere çok kalkışma Birgün olurda ayrılırsınız o görüntüleri tehdit amaçlı kullanabilir. Bunlar tehlikeli işler.

Olmaması anormal olur zaten. Yani görüntülü olarak belki önyargılı olabilirsiniz ama mesajla neden olmasın.

asla güvenme asla yapma aslaaaaa

Yapma, evlenince hevesin kaçar

Hiç hoşlanmam öyle konuşmalı seks yazismali seks filan. Sinir basıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…