- 6 Haziran 2019
- 5
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi Zeynep0118
Etrafında baba rolü yok mu ?Merhaba.oğlum için çok endişeleniyorum. Oğlum 5 buçuk yaşında sürekli kız gibi davranıyor. Kız kıyafetlerine özeniyor pembe rengi seviyor kız oyuncaklarıyla oymak istiyor erkek oyunları oynamıyor oyunlarında anne rolünü üstleniyor. Bu sene anaokuluna başladı hep kızlarla oynuyor. Hareketleri hep kız gibi(yürürken, dans ederken vs.) bu durumla karşılaşan varsa lütfen cevap verebilir mi. Karşılaştıysanız ne yaptınız. Geçici midir bu durum ne yapmalıyım lütfen yardım ediinnn
Gerçekten kaygı verici bir durum size hak veriyorum. Benim de erkek evladım var büyüyünce böyle olsa çok üzülürüm ve çözümüne bakarım. Lakin bu durumun evveline bakmak lazım gelir. Baba, dayı, amca vs gibi rol model aldığı kimse yok mu? Çevresindekiler genelde kadın ve kızlardan mı oluşuyor?Merhaba.oğlum için çok endişeleniyorum. Oğlum 5 buçuk yaşında sürekli kız gibi davranıyor. Kız kıyafetlerine özeniyor pembe rengi seviyor kız oyuncaklarıyla oymak istiyor erkek oyunları oynamıyor oyunlarında anne rolünü üstleniyor. Bu sene anaokuluna başladı hep kızlarla oynuyor. Hareketleri hep kız gibi(yürürken, dans ederken vs.) bu durumla karşılaşan varsa lütfen cevap verebilir mi. Karşılaştıysanız ne yaptınız. Geçici midir bu durum ne yapmalıyım lütfen yardım ediinnn
Ana okulundaki sınıf öğretmeni ve rehber öğretmenin bu konudaki fikrinize yorumu nedir?Merhaba.oğlum için çok endişeleniyorum. Oğlum 5 buçuk yaşında sürekli kız gibi davranıyor. Kız kıyafetlerine özeniyor pembe rengi seviyor kız oyuncaklarıyla oymak istiyor erkek oyunları oynamıyor oyunlarında anne rolünü üstleniyor. Bu sene anaokuluna başladı hep kızlarla oynuyor. Hareketleri hep kız gibi(yürürken, dans ederken vs.) bu durumla karşılaşan varsa lütfen cevap verebilir mi. Karşılaştıysanız ne yaptınız. Geçici midir bu durum ne yapmalıyım lütfen yardım ediinnn
Hayır etrafında kadın kadar erkeklerde var babası,amcası ,babasının amcaları, çocukları vs. Çok var yaniGerçekten kaygı verici bir durum size hak veriyorum. Benim de erkek evladım var büyüyünce böyle olsa çok üzülürüm ve çözümüne bakarım. Lakin bu durumun evveline bakmak lazım gelir. Baba, dayı, amca vs gibi rol model aldığı kimse yok mu? Çevresindekiler genelde kadın ve kızlardan mı oluşuyor?
Erkeklerde varEtrafindaki herkes kadinmi?