Arkadaşlar ben 1 sene 3 aylık evliyim evliliğinin ilk senesi vajinismusla geçti eşimle tam anlamıyla cinsel birliktelik yaşayamadık 1 sene boyunca. Evlenmeden önce böyle bir problemim yoktu eşimle ilk gecemizi iple cekiyorduk her ne kadar daha önce cinsellik yaşamamış olsam da istek vardı ne zaman ki evlendik ilk gece ben kendimi kastım yapamadım ondan sonra korku ve cinsel isteksizlik oluştu psikolagada gittim yarı da bıraktım yaklaşık 1 ay önce evde kendim aparatlarla vajinismusu yendim artık eşimle normal bir şekilde cinsellik yaşıyoruz hiç acı da duymuyorum defalarca ilişkiye girdik şu zamana kadar ama ben hiç bir şekilde zevk alamıyorum iliskiden de sevişmeden de öyle bir an önce yapalım olsun bitsin istiyorum hiç bir şekilde istek zevk olmuyor sırf eşim mutlu olsun diye yapıyorum ve gebelik düşünüyorum özellikle de çocuk olsun diye ama hep bir eksik var benim cinsle hayatım hep böyle mi olacak bununla ilgili nasıl bir yol izleye bilirim kendim biseyler yapabilir miyim yoksa doktorami gitmeliyim?