Cinsel isteğim çok az :( istek arttırıcı önerisi lütfen:((

gebelikte kullanilmaz degil mi?
ayni dertten muzdaribim..hele simdi hamileyim dokunsa rahatsiz oluyorum..
Aslında gebelikte cinsel istek de artış olur ama kadınlar için böyle birşey varmı bilmiyorum erkeklere genelde baklava ceviz fındık yedirrirler ben ce bunları bir deneyin fındık ceviz birde çaksir köku suyu ama hamilelikte icilirmi bilmem

ben henüz ilk haftalardayım..mide bulantilari ile mücadele..3.aydan sonra gebelikte istek artiyor deniyor..bilmiyorum..
ben genel olarak zevk almıyorum sanırım ondan..

İsteksizlik ile ilgili her ne kadar bu psikolojik değil deseniz bile aslında bilinç altında yatan psikolojik bir etkendir isteksiz olmanız..çünkü cinsellik bizim temel ihtiyaçlarımızdan biri yeme içme uyuma gibi
Ben eski vajinismısum kısa bir süre önce tedavi oldum ve terapistim bana Asıl cinsel organımın beynim olduğunu söylemişti .. ve gerçekten beynimde zihnimde bilinçaltımda bi şeyleri iyileştirdikten sonra vajinismusu yendim afedersiniz ama klitorol ve vajinal orgazmı bile çok kısa sürede yaşar hale geldim. :) ve bunun kaynağı beynim ..

ben henüz ilk haftalardayım..mide bulantilari ile mücadele..3.aydan sonra gebelikte istek artiyor deniyor..bilmiyorum..
ben genel olarak zevk almıyorum sanırım ondan..
Zamanla alisacaginiz bir durum bu birliktelik oldukça hangi hareketten zevk alacağını çozersin ve zamanla daha istekli olursun

Teşekkür ederim çok aydınlatıcı

Senin yolun iyiymişş profil resminden belli salak salak yazacağına okusaydın. Aktif değildim senin gibi hergün yapmıyordum demek!!

yahu Niye bu kadar sinirleniyorsun sinirlenince hemen saldırıya geçiyorsun ben mesajımda tavsiyede bulundum aşağılayıcı bişey söylemedim ki ablacım nasıl dayanıyosun dedim ne var bunda azıcık şakaya espriye açık olun ne bu kan emici gibi ya bana hemen saldırmışsın benim hergün cinsel yaşantım olmadı evlendim eşimle yaptım eleştirini de kabul etmiyorum hanımefendi

Tarih boyunca cinselliği bastırmaya yardımcı olduğuna inanıldığından ingilizcede bitkinin adı iffetli anlamına gelen "chaste" olarak bilinir. medical park sitesinde yazıyor nasıl istek arttırıcı bu

psikiyatrist yada jinekolog luk bir durum değil ki. Kendimle sorunum yok. Aktif cinsel yaşama alışamadım. Ama eşim için daha istekli olmak istiyorum.
Troidlerdeki sorun, demir eksikliği, b12 Nin düşük olması , bağırsak sorunları cinsel istek azlığına yok açabilir. O yüzden mutlaka doktora görünüm. Kilo sorununuz var mı, sürekli yorgun mu hissediyorsunuz, ön sevişmeyi yeterince yapıyor musunuz? Islanma konusunda sorununuz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…