- 13 Mart 2012
- 51
- 3
-
- Konu Sahibi ToprakSu79
psikiyatrist yada jinekolog luk bir durum değil ki. Kendimle sorunum yok. Aktif cinsel yaşama alışamadım. Ama eşim için daha istekli olmak istiyorum.Doktora gitseniz daha iyi olmaz mı
bunu kendi kendine yapmak için de istek olmalı:/Sık sık kendinle ilgilenerek tatmine alıştırmayı önerir doktorlar. Vücut alışık olmadığı bişeyi istemez yani bu normal. Çok geç tanışmışsınız cinsellikle beyin alışık olduğu şekilde davranma eğilimi gösteriyor. Her gün mastürbasyonbunun ilacı bu
Senin derdine derman olmaya geldim AnnemAçtığım konuyu düzenledim, umarım yardımcı olacak arkadaş vardır. şimdiden teşekkür ederim
kaç sene beklemiş merak ettimeşinizle beraber olurken hiç haz almıyor musunuz yahu ne biliyim bi kokuş bi öpüş bunlar sizi cezbetmiyor mu ?
beğenilmekten zevk alıyorsanız eğer cinsel yaşamdanda alırsınız aslında kendinizi keşfetmeniz lazım.
abla hadi evlilik neysede cinsel yaşam için nasıl bekledin onca sene yahu taş olsa çatlar vallahi
HAJAHAJAJAJHAJAJAHAHJAH ABLACIM GECE GECE HİÇÇÇ AMA HİÇ GÜLESİM YOKTU ADET SANCIMLA BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜNSenin derdine derman olmaya geldim Annem
Hayıt Tohumu Senin derdine derman olacaktır
Aktardan hayıt al onları havan da bi güzel ez kaynamış klorsuz suya at Demle 7 dk iç...
Adama Tecavüz edersin
Basiteşmeyin ikinizde burası kaliteli bir sayfa sizin gibiler atılır.KÇ
kaç sene beklemiş merak ettim
çok basitsiniz çok. kaşarlar nasıl belli ediyor kendini.KÇ
kaç sene beklemiş merak ettim
Bu nasıl bi tabir böyleçok basitsiniz çok. kaşarlar nasıl belli ediyor kendini.
Ben aktif cinselliğim yokdu dedim ama a bu tarz insanlar kaç sene beklemiş deyip güldü 40 yaşında nşr anneyim ben. basitlik bu yardım için buraya yazan kişiye gülmek espiri konusu yapmaya çalışmak.Kaç sene beklediğinizi merak etmiş ne var ki bunda zaten başta yazmış sonra düzenlemişsiniz konunuzu önce okuyanlar ayrıntıları bildiği için ona göre yorum yazmış düzenlemeden öncesine yetişemeyenler bilenlere ayrıntı sormuş kaç sene diye ..bunun kaşarlıkla ne ilgisi var basitlikle ne ilgisi var ?
Anladım o zaman onlarda ayıp etmişlerBen aktif cinselliğim yokdu dedim ama a bu tarz insanlar kaç sene beklemiş deyip güldü 40 yaşında nşr anneyim ben. basitlik bu yardım için buraya yazan kişiye gülmek espiri konusu yapmaya çalışmak.
Senin yolun iyiymişş profil resminden belli salak salak yazacağına okusaydın. Aktif değildim senin gibi hergün yapmıyordum demek!!eşinizle beraber olurken hiç haz almıyor musunuz yahu ne biliyim bi kokuş bi öpüş bunlar sizi cezbetmiyor mu ?
beğenilmekten zevk alıyorsanız eğer cinsel yaşamdanda alırsınız aslında kendinizi keşfetmeniz lazım.
abla hadi evlilik neysede cinsel yaşam için nasıl bekledin onca sene yahu taş olsa çatlar vallahi
Senin derdine derman olmaya geldim Annem
Hayıt Tohumu Senin derdine derman olacaktır
Aktardan hayıt al onları havan da bi güzel ez kaynamış klorsuz suya at Demle 7 dk iç...
Adama Tecavüz edersin