slm arkadaşlar benim sorunum çok büyük ben 15 yılık evliyim 3 çocuğum var . Ama cinsel ilişkiden zevk alamıyorum ne yapmam gerkiyor bilmiyorum.eşimi çok seviyorum 16 yıldır ona sanki dün gibi aşığım .Ama hiç zevk alamıyorum bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim şimdiden teşekürler.
Dr gitmezsen nasıl çözeceksin kendi kendine çözebilse idin 16yıldır çözerdin bence vakit kaybetme dr git bunda utanılacak birşey yok kocanın canını sıkma daha fazla adam çok önemsiyorki kitap okuyor araştırma yapıyor sende çabala eşini seviyorsan yada eşin başka zevk arayışlarına gidebilir değil mi
]sevgili arkadaşım 15 yıldır hiç mi zevk almadınız odaklanamıyor musunuz geçmişte yaşadıgınız bir travma var mı yada ilişki süresinden mi şikayetçisiniz eşiniz mi ilgisiz sizce sorun ne
camım ya bazen zevk alıyorum ama orgazım nedir nasıl birşey bilmiyorum bildiklerim sadece eşimin bana bu konunun uzmanı dr yazdığı kitaplardan okuduğu şeyler.Eşim diyor ki sadece vücudunla değil beyninle de sevişmelisin am yapamıyorum dikkatım çaok çabuk dağılıyor örneğin tam o anda altkat komşumda bir tıkırtı gelse herşey bitmişdir benim için o kadar yani......
hayır gitmedim benden çok eşim bu konuda çok araştırma yaptı bana cinselliği yaşata bilmek için çok uğraştı halada öyle bu konuda çok kitap okudu bana ta okumamı tavsiye ediyor ama ben okuyamıyorum nedendir bilmem ilgimi çekmedi .zaten pek kitap okumasını da sevmem eşimde sizin gibi düşünüyor beni bir psikoloğa götürmeyi veya jinekolğa götürüp durumu annatmayı istedi hep ama ben biraz daha bekleyelim kendi kendimize çözeriz dedim bu konuda konuşmakda hep çok utandım burada yazıyorum ama yüzyüze kesinlikle bunları konuşamam eşim çok anlayışlı çok sevecen ama ben bu konular her zaman çok utanmışımdır .bunun başka bir yolu yokmu çaresizim........................
camım ya bazen zevk alıyorum ama orgazım nedir nasıl birşey bilmiyorum bildiklerim sadece eşimin bana bu konunun uzmanı dr yazdığı kitaplardan okuduğu şeyler.Eşim diyor ki sadece vücudunla değil beyninle de sevişmelisin am yapamıyorum dikkatım çaok çabuk dağılıyor örneğin tam o anda altkat komşumda bir tıkırtı gelse herşey bitmişdir benim için o kadar yani......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?