• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişkiden zevk almak

48papatya

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
7
0
16
Muğla
slm arkadaşlar benim sorunum çok büyük ben 15 yılık evliyim 3 çocuğum var . Ama cinsel ilişkiden zevk alamıyorum ne yapmam gerkiyor bilmiyorum.eşimi çok seviyorum 16 yıldır ona sanki dün gibi aşığım .Ama hiç zevk alamıyorum bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim şimdiden teşekürler.

canım,hormonal olabilir..mesela testosteron hormonu eksikliği cinsel isteği azaltıyormuş.
bende de aynı durum var ama hiç şikayetçi değilim,sadece çocuğum olmuyor ona üzülüyorum.
senin 3 çocuğun varmış,ne güzel..hiç dert etme bence cinselliği

canım teşekür ederim inşallah Allah sanada istediğin gibi istediğin kadar çocuk verir.cinsellik belki benim için okadar önemli değil ama eşim için önemli onu çok seviyorum ama zevk alamayınca zevkde veremiyorum herne kadar zevk aldığımı söylesemde o biliyor .almadığımı.

Doktorlar bunun psikolojik destekle atlatılabileceğini söylüyor. Şimdiye kadar böyle geçmiş belki ama bundan sonra böyle devam etmesine izin vermeyin. Bir psikologla yapacağınız birkaç seansın faydası olacaktır diye düşünüyorum. Onun dışında kendi kendinize aşabileceğini sanmıyorum çünkü eminim ki bunca yıl çok çabalamışsınızdır. O yüzden bir bilene yani psikoloğa danışıp yardım almakta fayda var.

hayır gitmedim benden çok eşim bu konuda çok araştırma yaptı bana cinselliği yaşata bilmek için çok uğraştı halada öyle bu konuda çok kitap okudu bana ta okumamı tavsiye ediyor ama ben okuyamıyorum nedendir bilmem ilgimi çekmedi .zaten pek kitap okumasını da sevmem eşimde sizin gibi düşünüyor beni bir psikoloğa götürmeyi veya jinekolğa götürüp durumu annatmayı istedi hep ama ben biraz daha bekleyelim kendi kendimize çözeriz dedim bu konuda konuşmakda hep çok utandım burada yazıyorum ama yüzyüze kesinlikle bunları konuşamam eşim çok anlayışlı çok sevecen ama ben bu konular her zaman çok utanmışımdır .bunun başka bir yolu yokmu çaresizim........................

Dr gitmezsen nasıl çözeceksin kendi kendine çözebilse idin 16yıldır çözerdin bence vakit kaybetme dr git bunda utanılacak birşey yok kocanın canını sıkma daha fazla adam çok önemsiyorki kitap okuyor araştırma yapıyor sende çabala eşini seviyorsan yada eşin başka zevk arayışlarına gidebilir değil mi

slm arkadaşlar benim sorunum çok büyük ben 15 yılık evliyim 3 çocuğum var . Ama cinsel ilişkiden zevk alamıyorum ne yapmam gerkiyor bilmiyorum.eşimi çok seviyorum 16 yıldır ona sanki dün gibi aşığım .Ama hiç zevk alamıyorum bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim şimdiden teşekürler.

sevgili arkadaşım 15 yıldır hiç mi zevk almadınız odaklanamıyor musunuz geçmişte yaşadıgınız bir travma var mı yada ilişki süresinden mi şikayetçisiniz eşiniz mi ilgisiz sizce sorun ne

Dr gitmezsen nasıl çözeceksin kendi kendine çözebilse idin 16yıldır çözerdin bence vakit kaybetme dr git bunda utanılacak birşey yok kocanın canını sıkma daha fazla adam çok önemsiyorki kitap okuyor araştırma yapıyor sende çabala eşini seviyorsan yada eşin başka zevk arayışlarına gidebilir değil mi

bencede utanılacak birşey yok benimde vardı böyle bir sorunum anksiyete çıktı aytül hanımda tedavi olduk şimdi hiç bir sorunum yok

]sevgili arkadaşım 15 yıldır hiç mi zevk almadınız odaklanamıyor musunuz geçmişte yaşadıgınız bir travma var mı yada ilişki süresinden mi şikayetçisiniz eşiniz mi ilgisiz sizce sorun ne

camım ya bazen zevk alıyorum ama orgazım nedir nasıl birşey bilmiyorum bildiklerim sadece eşimin bana bu konunun uzmanı dr yazdığı kitaplardan okuduğu şeyler.Eşim diyor ki sadece vücudunla değil beyninle de sevişmelisin am yapamıyorum dikkatım çaok çabuk dağılıyor örneğin tam o anda altkat komşumda bir tıkırtı gelse herşey bitmişdir benim için o kadar yani......

camım ya bazen zevk alıyorum ama orgazım nedir nasıl birşey bilmiyorum bildiklerim sadece eşimin bana bu konunun uzmanı dr yazdığı kitaplardan okuduğu şeyler.Eşim diyor ki sadece vücudunla değil beyninle de sevişmelisin am yapamıyorum dikkatım çaok çabuk dağılıyor örneğin tam o anda altkat komşumda bir tıkırtı gelse herşey bitmişdir benim için o kadar yani......

]sevgili arkadaşım 15 yıldır hiç mi zevk almadınız odaklanamıyor musunuz geçmişte yaşadıgınız bir travma var mı yada ilişki süresinden mi şikayetçisiniz eşiniz mi ilgisiz sizce sorun ne

anlıyorum ozman kafanızdan halletmeniz gerek önce

hayır gitmedim benden çok eşim bu konuda çok araştırma yaptı bana cinselliği yaşata bilmek için çok uğraştı halada öyle bu konuda çok kitap okudu bana ta okumamı tavsiye ediyor ama ben okuyamıyorum nedendir bilmem ilgimi çekmedi .zaten pek kitap okumasını da sevmem eşimde sizin gibi düşünüyor beni bir psikoloğa götürmeyi veya jinekolğa götürüp durumu annatmayı istedi hep ama ben biraz daha bekleyelim kendi kendimize çözeriz dedim bu konuda konuşmakda hep çok utandım burada yazıyorum ama yüzyüze kesinlikle bunları konuşamam eşim çok anlayışlı çok sevecen ama ben bu konular her zaman çok utanmışımdır .bunun başka bir yolu yokmu çaresizim........................

Çok haklısınız ben de çok utanırım bir başkasıyla yüz yüze konuşmaya. Ama 15 yıl gibi bir süreden bahsediyorsunuz, bu yaşlarınızın böyle geçmesine izin vermemelisiniz. Bayan bir psikologtan yardım almayı deneyin derim. İlk seansta bu konuyu konuşmanız şart değil. Kendinizi bu konuda açmaya ne zaman hazır hissederseniz o zaman konuşursunuz. Sonra da neden bu kadar geç kalmışım dersiniz :)

Sanirim kendini rahat birakamadigin için
Doktora gitmek istemiyorsan simdilik yoga yapmayi deneyebilirsin
Kesinlikle isiye yarayacaktir
Hem cinsel istegini artirrir hem orgazm olmani saglayabilir

Uzman bir doktor işi çözer. Kadın ya da erkek olmasının bir önemi yok.

Back