- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- Konu Sahibi Bayanpolyannaa
Size öncelik veriyor mu ? Sizi onemsiyor mu ilişki sırasında ? Ön sevişme uzun mu ? Kendi işini halledip kalkıp gidiyor mu bunlar önemli saysam bir sürü soru çıkarda uzatmak istemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür yarabbelaleminime ki huzur sahibi evli bir bağyanım.Aaa Mevre çok ayıbladım seni.
Nimed küçümsenir mi hiç?
Elbedde huzurdur. Dünya barışı ve adaled için herkese çük, her eve çük.
Ben de alırım bi taneAaa Mevre çok ayıbladım seni.
Nimed küçümsenir mi hiç?
Birden fazla çük taleb edebiliyoz mu eve? Ben çok huzur istiyorum evime.Aaa Mevre çok ayıbladım seni.
Nimed küçümsenir mi hiç?
Birden fazla çük taleb edebiliyoz mu eve? Ben çok huzur istiyorum evime.
Aynı yaştayız aynı durumdayız ebn evliyim ve ilk tanıştığım kişiyle evlendim ve 5 yıldır hiç zevk yok aramızda bir elektrik de yok olmayınca olmuyor malesfKızlar Merhaba ben daha yeni üye oldum sormak ile sormamak arasında çok gidip geldim ama hep aklımın köşesinde beni rahatsız ediyor. 23 yaşındayım ve 5 yıllık bir ilişkim var. Ve bu ilk ilişkim benim evliliğe giden bir ilişki.Cinsel olarak çok bilgisiz ve tecrübesizdim ve hayatımdaki tek erkek o oldu. ilişkimizin 3.yılında gerçekleşti ilk birliktelik. O zamandan beri Cinsel ilişki sırasında zevk alamama orgazm olamama sorunum var. OKB ve anksiyetem var yani her şeyi takan düşünen biriyim. İlişki sırasında da rahatlayamadığımı düşünüyorum aklım hep dolu. Evliliğe giden bir yolda olduğum içinde bu durum beni korkutuyor çünkü zevk alamadığım için isteksizlikte oluyor ve bu karşımdakini de kötü etkiliyor. Belli bir süre sonra artık bunu olması gereken bir görevmiş gibi düşünmeye başlıyorum ve bu beni daha çok üzüyor. Ve evlilik yaklaştıkça kafamda binbir düşünce geçiyor hayatımdaki ilk erkek olduğu için acaba doğru mu, uymuyor muyuz, sorun bende mi gibi. Sevgilimi seviyorum ama bu durum hep aklımda cinsel bir uyumsuzluk olabilir mi diye. Olan takıntılarım ve anksiyetem için zaten psikiyatristte gidicem bu konu içinde danışmak istiyorum ama daha fazla bekleyemedim.
İlk tanistiginda da elektrik yok muyduAynı yaştayız aynı durumdayız ebn evliyim ve ilk tanıştığım kişiyle evlendim ve 5 yıldır hiç zevk yok aramızda bir elektrik de yok olmayınca olmuyor malesf
Anneye bak vay canınaevet haklısınız hepiniz. Ama işte 5 yıllık ilişki gayet sevgi ve saygı içinde evliliğe giden yani. o yüzden çok canımı sıkıyor. dediğinz gibi ilk bir doktora gidicem psikiyatritte. Ve sizin bahsettiğiniz her şey bende var neredeyse. tabuları olan bir insandım biraz da geri kafalı ilk zamanlar çok kastım çok sıkıldım. belki de ondan sonra bende gelişen bir şey oldu hiç bilmiyorum. Annem ile arkadaş gibiyizdir her şeyimi anlatırım ona bana ben bile 30umdan sonra zevk aldım diyor zamanla olan bir şey falan diyor ama pek sanmıyorum.
İşte cinsellikteki o uyum olmayınca da evliliğin yine pek bir manası kalmıyor. Sonra Müge Anlıda izliyoruz mükemmel anadolumuzun pirüpak insanlarının ensest ilişkilerini. Yok kaynım bana kaydı, yok dayımla kaçtı falan filan. Bu kişiler de sorsan etek giydi bacağı göründü diye kadınlara oro*spu der. Öyle namuslu öyle dinine bağlı hepsiEvlenmeden cinsellik şartmı o zaman evlenmenin ne manası kalıyor evlilik zaten cinsellik tatmin etmek başta manasız bı konuşma bence
Vardı sonradan hiç olmadıİlk tanistiginda da elektrik yok muydu
Allah yardımcınız olsun ne diyeyimVardı sonradan hiç olmadı
hayatımda okuduğum en kötü tavsiyelerden biri ten uyuşmazlığı takma kafana değil ayrılık sebebidir bilginizeTen uyuşmazlığı olabilir kafana takma
evlenmek = seks yani gözünüzde. hmmm değişik kafalar sadece sevişebilmek için evlenen yani mutsuz ve amaçsız bir ablaEvlenmeden cinsellik şartmı o zaman evlenmenin ne manası kalıyor evlilik zaten cinsellik tatmin etmek başta manasız bı konuşma bence
Sart degil bencede, ama kesinlikle sans oluyor o sekilde.. tuttu tuttu, tutmadiginda ayvayi yiyorsun. Evliligi yurutmek zaten zor birde cinsellik eklenince dahada cekilmez olur. Ha sadece cinselligi iyi diye biriylede evlenilmez zatenEvlenmeden cinsellik şartmı o zaman evlenmenin ne manası kalıyor evlilik zaten cinsellik tatmin etmek başta manasız bı konuşma bence
Bu işkence gibi bir şeyVardı sonradan hiç olmadı
Cinsellik yaşamadığım adamla neye güvenerek evleneyim?Evlenmeden cinsellik şartmı o zaman evlenmenin ne manası kalıyor evlilik zaten cinsellik tatmin etmek başta manasız bı konuşma bence
Zaten boşanıyoruz şimdi bi anlamı kalmadıBu işkence gibi bir şey