evetSizin bu konulardan muzdarip oldugunuzu başka konulardaki yorumlarınızdan biliyorum. Tam olarak sorun nedir? Orgazm mı olamıyorsunuz, eşiniz mi sıkıntılı?
merhaba eşim de sertlesememe durumu varSorun ne tam olarak
Kaç yaşında eşinizmerhaba eşim de sertlesememe durumu var
39 yasında aslında etkileyecek bi çok etken var fakat doktora gitmiyor ameliyatlik durumum var diyor .hep ayni konu hep ertleeme...çocuğum olsun istiyorum ilişki tam sağlanamadığından zorlasiyrKaç yaşında eşiniz
Takıp çıkarılabilen bişey olsa alıp kadınlar götürecek doktora bile zaten,bunun nesi var fabrika ayarlarına geei döndürün diye, o seviyeye geldikKadınlar bir şey olunca koşa koşa gidip açıyor bacaklarını, sezeryan oluyor, rahim filmi çektiriyor, türlü acı çekiyor bu adamların da ne kıymetli malı var ya doktora gösteremiyorlar. Bir kadın kadar cesaret ve onur yok bunlarda.
Yerinizde olsam yukarıdaki cümleyi aynen söylerim yüzüne, çocuğu olmayan sorunu olan siz olup doktora gitmeseydiniz kesin boşardı sizi. Bir kızılcık sopası alıp hepsini gideceğim dövme artık diye yalvarana kadar dövesim var
Aynen öyle, bir de ereksiyon probleminin o kadar farklı sebepleri var ki, kolestrol şeker tansiyon dolaşım sistemi sorunları bile ereksiyon problemi yapıyor, o aslında nelere işaret haberleri bile yok. Canlarından olacaklar malzemeyi doktor görmesin diyeTakıp çıkarılabilen bişey olsa alıp kadınlar götürecek doktora bile zaten,bunun nesi var fabrika ayarlarına geei döndürün diye, o seviyeye geldik
Adamlarınki altından bizimkiler teneke anasını satayımAynen öyle, bir de ereksiyon probleminin o kadar farklı sebepleri var ki, kolestrol şeker tansiyon dolaşım sistemi sorunları bile ereksiyon problemi yapıyor, o aslında nelere işaret haberleri bile yok. Canlarından olacaklar malzemeyi doktor görmesin diyebenimki böyle bir sorunu utanıyorum alt mesajıyla çözmekten kaçsa burnundan getiririm
ah ah konusuyoruz tamam felan ama yine erteleme ...aynen biz kadinlar nlerele micadele ediyoruz..basimdan miyom ameliuati gecti gittim hallettim sukur ama adam bi gorunmiyor..nolacak bakalimKadınlar bir şey olunca koşa koşa gidip açıyor bacaklarını, sezeryan oluyor, rahim filmi çektiriyor, türlü acı çekiyor bu adamların da ne kıymetli malı var ya doktora gösteremiyorlar. Bir kadın kadar cesaret ve onur yok bunlarda.
Yerinizde olsam yukarıdaki cümleyi aynen söylerim yüzüne, çocuğu olmayan sorunu olan siz olup doktora gitmeseydiniz kesin boşardı sizi. Bir kızılcık sopası alıp hepsini gideceğim dövme artık diye yalvarana kadar dövesim var
Siz net bir tavır koymazsanız sonsuza kadar böyle devam edecekayni konu ayni laflar ayni sonuc .bi gidemiyor herseyoule guzel evliligimiz ama yatak odasi onenli konu...ameliuatlik isim var diyo cekiniup.gidelim diyo bise oluyo kaliyo.ay nolacak bole
Var maalesef.. Sizde hala bir çözüm bulamadınız mımerhaba arkadaşlar Eşinizle her şey harika güzel iken yatak odasında mutsuz olanlar bur damı...
Naptiniz merak ettim benimde esimde ayni durum var yeni evliyiz o 41 yasinda ben 35 :/ ev arkadasi gibi hissediyorum yemegini temizligini yapan ..Var maalesef.. Sizde hala bir çözüm bulamadınız mıtam 2 hafta oldu adamın hiç aklına gelmiyo düşünmekten kafayı yicem artık binlerce kez konuştum ev arkadaşı istemiyorum kocam olduğunu hissettir kadın olduğumu unuttum dedim hep aynı laflar tamam düzelicek ama sonuç yok ciddi bi şekilde konuşup boşanmak istediğimi söylicem