- 9 Haziran 2020
- 86
- 39
- 34
Hiç açılmayacak bir kapı gibi geliyor artık banaSayimizin azımsanmayacak kadar fazla olduğunu biliyoruz da cozum bulamiyoruz bulan varsa yazsin bizde mutluluga acilan kapıyı kesfedelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç açılmayacak bir kapı gibi geliyor artık banaSayimizin azımsanmayacak kadar fazla olduğunu biliyoruz da cozum bulamiyoruz bulan varsa yazsin bizde mutluluga acilan kapıyı kesfedelim
Dr icin zorlayın en iyisi her gun basina kakin yoksa anlamayacak gibiler bende denicemHiç açılmayacak bir kapı gibi geliyor artık bana
Sertlesme problemi icin kendi kafana gore ilac mi kullanmak gerek? Psikolojik degilPeki doktora gitmeden ameliyatlık durumu olduğunu nerden anlamış ?Sertleşme problemi için ameliyata gerek yokki.
Ben halen anlamıyorum burdaki kadınları ve eşlerini.Eşim ürolog doçent oldu yardımcı olmak için tavsiyede bulundum ilaç söyledim ama nafile kimse anlamıyor.Özelden yazıp teşekkür edenlerde oldu.Vatandaşın 1 haftadır başı ağrıyo dr. gidiyo dr.bakmadan arveles yazıyo ertesi gün ağrı geçiyor.Yav kafası çalışan biri başı ağrıyınca girer eczaneye bir ağrı kesici alır çıkar.Bu durumda böyle sertleşme varsa ilaç alıcak geçicek.Bazen burdaki konuları okuyunca şoka giriyorum 2 senedir sertleşme sorunu var 5 senedir var yahu hiç mi eczaneye girip sormak aklınıza gelmiyor ?Bim den şok tan alışveriş yapıyolar kimyasalın kansorejinin kralını yiyolar yediriyolar bir ilaç alcak vay efendim dr.soralım :)))
İlişkiye girmiyor mu ozmnayni konu ayni laflar ayni sonuc .bi gidemiyor herseyoule guzel evliligimiz ama yatak odasi onenli konu...ameliuatlik isim var diyo cekiniup.gidelim diyo bise oluyo kaliyo.ay nolacak bole