- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.662
- 26
-
- Konu Sahibi Cicegim34_
Utanç meselesi mi aslaa öyle bir durum değil, yani benim gibi her ilişkide kayganlaştırıcı jel gibi şeyler kullanan varmıdır bilemem tabiki. Ama almam gerektiğini biliyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için
Salça da koysun yemek olur zaten.İnternet çağında bilgiye erişim bu kadar hızlıyken birilerinin vajenine ayçiçek yağı sürüp sarımsak sokması çok korkunç değil mi?
Bundan sonra duysam şaşırmam.Salça da koysun yemek olur zaten.
Yuuhh ayçiçek yağı ne alaka ya eczaneden vajinal PH’sini bozmayan kayganlaştırıcı veya kremlerden alın herşeyin bi amacı var sonuçta
Niye istemiyorsun, bu bir utanç meselesi mi senin icin? Dünyanın en doğal şeyi.
Sakin saçma sapan ayçiçek yağı faaln kullanma ya, bakteriye mantara davetiye.
Git gratise, seç beğen al gözüne hoş gelen bir tanesini.
Soğan eksik.Salça da koysun yemek olur zaten.
Öncelikle bağırmadan yazın. Ayçiçek yağını oranıza buranıza sokup kaşıntı yanmayla kaldığınıza şükredin. Bu iş için icat edilmiş özel kayganlaştırıcı jeller var zaten. Onları kullanmalısınız diye icat etmişler zaten yemeklik yağları genital bölgelerinize sokun diye değilEŞİM İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİM ZAMAN KAYGANLAŞTIRICI OLARAK AYÇİÇEK YAĞI KULLANIYORUM AZ BİŞEY AMA O BENDE SONRASINDA KAŞINTI VE YANMA YAPIYOR. YANİ 2 SENE VAJİNİSMUS HASTALIĞI GEÇİREREK YENMİŞ BİRİ OLARAK SANKİ KAYGANLAŞTIRICI OLMAZSA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ALIŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM. SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ VARMI ARANIZDA BÖYLE YAŞAYAN.
Onu da soğan suyuyla tamamlıyolar zaten o yüzden tarife ekstra soğan eklenmemiştirSoğan eksik.
AhahahahhahahahahahahhahaAyçiçek yağı kaşıntı ve yanma yapar zaten sizin zeytinyağı ya da tereyağı kullanmanız gerekiyordu.
Üstüne de iki yumurta kır, oturur yersinizEŞİM İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİM ZAMAN KAYGANLAŞTIRICI OLARAK AYÇİÇEK YAĞI KULLANIYORUM AZ BİŞEY AMA O BENDE SONRASINDA KAŞINTI VE YANMA YAPIYOR. YANİ 2 SENE VAJİNİSMUS HASTALIĞI GEÇİREREK YENMİŞ BİRİ OLARAK SANKİ KAYGANLAŞTIRICI OLMAZSA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ALIŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM. SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ VARMI ARANIZDA BÖYLE YAŞAYAN.
Ben kuyruk yağı diye biliyorumAyçiçek yağı kaşıntı ve yanma yapar zaten sizin zeytinyağı ya da tereyağı kullanmanız gerekiyordu.
Yumurta yeteri kadar var o sürdüğü yerde ayriyeten gerek yokÜstüne de iki yumurta kır, oturur yersinizyıllarca vajinismus tedavisi için aşçıya mı gittiniz? Kayganlaştırıcı diye bir şey duymadınız mı? Vajina içini yara yaparsınız, mantar olur.