VAJİNAL MANTAR VARKEN İLİŞKİ ?

selenaax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
7
1
1
25
Vajinal mantarım var doktır hiç test yapmadan bakarak kandida mantarı olduğunu söyledi candimax verdi vajinal fitil olarakta flucan verdi. Fitil tedavim bitti pek bir belirti yok ama vajina dışında hafif beyazcıklar var fitil kaynaklımı anlamadım. Cinsel ilişkiye girsem sorun olurmu emin olamadım. Mnatarın geçtiğini nasıl anlarım ve cinsel birliktelikte sorun olurmu bu durum

Vajinal mantarım var doktır hiç test yapmadan bakarak kandida mantarı olduğunu söyledi candimax verdi vajinal fitil olarakta flucan verdi. Fitil tedavim bitti pek bir belirti yok ama vajina dışında hafif beyazcıklar var fitil kaynaklımı anlamadım. Cinsel ilişkiye girsem sorun olurmu emin olamadım. Mnatarın geçtiğini nasıl anlarım ve cinsel birliktelikte sorun olurmu bu durum
banada candida dedi akıntıdan aynı hapı ama farklı fitili kullandım ilaçlar bitti akıntım asla yok ama vajina icinde beyazcıklar var sizin gibi doktor ilac kullanırken ilişkiye girme dedi. ilaclar bitti ama korunmasız cesaret edemedim tekrarlar diye sizde öyle yapın isterseniz emin olasıya kadar

Back