CİNSEL İLİŞKİDE KAYGANLAŞTIRICI

Mune Mune abla konu yanlış yerde :/

Cinsel ilişki için özel kayganlaştırıcılar var yahu ayçiçek yağı sürülür mü ;((((

Keşke Hindistan cevizi yağı deneseydin. Antifungal özelliği var vajinal mantara da iyi geliyor kaşıntıyı alıyor.
Ben lalaluna tavsiye ederim.
Google a lalaluna kayganlaştırıcı yaz çıkar. %100 bitkisel yağlardan yapılmış ve cidden etkili.

gerçekten bunu soruyor musunuz? Bir de kaşıntı yapıyor demişsiniz. Başka ne yapacaktı? Sizce ayçiçek yağının işlevi orada mı kullanmak? Hangi çağda yaşıyoruz ya? Alsanıza kayganlaştırıcı hiç mi duymadınız?

Yuuhh ayçiçek yağı ne alaka ya eczaneden vajinal PH’sini bozmayan kayganlaştırıcı veya kremlerden alın herşeyin bi amacı var sonuçta 🤦🏻‍♀️
Niye istemiyorsun, bu bir utanç meselesi mi senin icin? Dünyanın en doğal şeyi.
Sakin saçma sapan ayçiçek yağı faaln kullanma ya, bakteriye mantara davetiye.
Git gratise, seç beğen al gözüne hoş gelen bir tanesini.
Mehrii34 Mehrii34 ve duayen 🤗 yenGEnC yenGEnC 'in önerlerini dikkate alın.

Kayganlaştırıcı adı vermeyeceğim ama vajinal pH'yı ve florayı bozmayan, hatta istek artırıcı koku aromalı, su bazlı (Vajinanaızı suyla yıkayınca temizleniyor, ayçiçek veya zeytinyağını sabunla temizlemeniz gerekir, bu da vajinal florayı bozar.), bitkisel içerikli, az kimyasallı çok güzel kayganşlaştırıcılar var. Eczaneden ve Gratis gibi marketlerin cinsel sağlık ürünleri reyonlarından bulabilirsiniz. Satıcı tezgahtar kızlardan ek bilgi ve öneri alabilirsiniz, size uygunu seçmek için soru sorabilirsiniz. Kızlar yardımcı oluyor.

EŞİM İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİM ZAMAN KAYGANLAŞTIRICI OLARAK AYÇİÇEK YAĞI KULLANIYORUM AZ BİŞEY AMA O BENDE SONRASINDA KAŞINTI VE YANMA YAPIYOR. YANİ 2 SENE VAJİNİSMUS HASTALIĞI GEÇİREREK YENMİŞ BİRİ OLARAK SANKİ KAYGANLAŞTIRICI OLMAZSA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ALIŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM. SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ VARMI ARANIZDA BÖYLE YAŞAYAN.
Öncelikle bağırmadan yazın. Ayçiçek yağını oranıza buranıza sokup kaşıntı yanmayla kaldığınıza şükredin. Bu iş için icat edilmiş özel kayganlaştırıcı jeller var zaten. Onları kullanmalısınız diye icat etmişler zaten yemeklik yağları genital bölgelerinize sokun diye değil 🙄

Eğer doğal bir yağ arıyorsanız hindistan cevizi yağı hem doğal kayganlaştırıcı, hem de mikrop öldürücü özelliği var. Mantar da olmazsınız.

EŞİM İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİM ZAMAN KAYGANLAŞTIRICI OLARAK AYÇİÇEK YAĞI KULLANIYORUM AZ BİŞEY AMA O BENDE SONRASINDA KAŞINTI VE YANMA YAPIYOR. YANİ 2 SENE VAJİNİSMUS HASTALIĞI GEÇİREREK YENMİŞ BİRİ OLARAK SANKİ KAYGANLAŞTIRICI OLMAZSA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ALIŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM. SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ VARMI ARANIZDA BÖYLE YAŞAYAN.
Üstüne de iki yumurta kır, oturur yersiniz🤣🤣 yıllarca vajinismus tedavisi için aşçıya mı gittiniz? Kayganlaştırıcı diye bir şey duymadınız mı? Vajina içini yara yaparsınız, mantar olur.

Üstüne de iki yumurta kır, oturur yersiniz🤣🤣 yıllarca vajinismus tedavisi için aşçıya mı gittiniz? Kayganlaştırıcı diye bir şey duymadınız mı? Vajina içini yara yaparsınız, mantar olur.
Yumurta yeteri kadar var o sürdüğü yerde ayriyeten gerek yok 🤣

Üzerine birde yumurta kırdın mı tadınmaz yenmez, ciddi ciddi birde yazmış ya, bunun için üretilmiş binlerce kayganlaştırıcı varken yani nerden aklına geldi ayçiçek yağının vajina içinde...

X