CİNSEL İLİŞKİDE KAYGANLAŞTIRICI

EŞİM İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİM ZAMAN KAYGANLAŞTIRICI OLARAK AYÇİÇEK YAĞI KULLANIYORUM AZ BİŞEY AMA O BENDE SONRASINDA KAŞINTI VE YANMA YAPIYOR. YANİ 2 SENE VAJİNİSMUS HASTALIĞI GEÇİREREK YENMİŞ BİRİ OLARAK SANKİ KAYGANLAŞTIRICI OLMAZSA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ALIŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM. SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ VARMI ARANIZDA BÖYLE YAŞAYAN.
Ayçiçek yağı kaşıntı ve yanma yapar zaten sizin zeytinyağı ya da tereyağı kullanmanız gerekiyordu.

Son düzenleme:
Ayçiçek yağı kaşıntı ve yanma yapar zaten sizin zeytinyağı ya da tereyağı kullanmanız gerekiyordu.c

Ayçiçek yağı kaşıntı ve yanma yapar zaten sizin zeytinyağı ya da tereyağı kullanmanız gerekiyordu.
Ciddi mi söylüyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz. Yani ben muhtemelen durex'in vajina KAYGANLAŞTIRICIsından alıcam sanırım

Ciddi mi söylüyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz. Yani ben muhtemelen durex'in vajina KAYGANLAŞTIRICIsından alıcam sanırım
Tabi ki de dalga geçiyorum ama en azından zeytinyağı sıvı yağdan daha iyidir diye düşünüyorum.

EŞİM İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİM ZAMAN KAYGANLAŞTIRICI OLARAK AYÇİÇEK YAĞI KULLANIYORUM AZ BİŞEY AMA O BENDE SONRASINDA KAŞINTI VE YANMA YAPIYOR. YANİ 2 SENE VAJİNİSMUS HASTALIĞI GEÇİREREK YENMİŞ BİRİ OLARAK SANKİ KAYGANLAŞTIRICI OLMAZSA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ALIŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM. SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ VARMI ARANIZDA BÖYLE YAŞAYAN.
Belki de artık kayganlaştırıcısız devam etmeniz gerekiyordur?

Yoh canım acele etme 😂😂😂
Bacım vajinanın florasının anasını aglatmıssndır o yagla.. asidiktir yaglar neden yapıosnz yahu

Ay kızlar dalga geçmeyin 😃😃 ben naptığımı biliyormuyum Allah aşkına 🥺
Kayganlaştırıcı kullanmak tabiki istemiyorum. Ama öylede kuru kalıyor bazen ilişki zorlu oluyor. Akıntıda yapıyor haliyle bu durum. Doktora gitmem gerek.

Kayganlaştırıcı kullanmak tabiki istemiyorum. Ama öylede kuru kalıyor bazen ilişki zorlu oluyor. Akıntıda yapıyor haliyle bu durum. Doktora gitmem gerek.
Hormon arttıran haplar var isteğide arttırınca öyle takviyelere gerek kalmıyor dr gidip bu durumu halledin aslında vajinismus tedavisi gördüyseniz size uygun bişeyler önermişlerdir diye düşünüyorum

Niye istemiyorsun, bu bir utanç meselesi mi senin icin? Dünyanın en doğal şeyi.
Sakin saçma sapan ayçiçek yağı faaln kullanma ya, bakteriye mantara davetiye.
Git gratise, seç beğen al gözüne hoş gelen bir tanesini.

Utanç meselesi mi aslaa öyle bir durum değil, yani benim gibi her ilişkide kayganlaştırıcı jel gibi şeyler kullanan varmıdır bilemem tabiki. Ama almam gerektiğini biliyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Bunun için üretilmiş kayganlaştırıcılar var onu alamadınız hadi bebek yagı vs sürersin en azından sıvı yag nedir 🙄

X