- 10 Mart 2022
- 344
- 121
- 27
- Konu Sahibi Cicegim34_
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayçiçek yağı kaşıntı ve yanma yapar zaten sizin zeytinyağı ya da tereyağı kullanmanız gerekiyordu.EŞİM İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİM ZAMAN KAYGANLAŞTIRICI OLARAK AYÇİÇEK YAĞI KULLANIYORUM AZ BİŞEY AMA O BENDE SONRASINDA KAŞINTI VE YANMA YAPIYOR. YANİ 2 SENE VAJİNİSMUS HASTALIĞI GEÇİREREK YENMİŞ BİRİ OLARAK SANKİ KAYGANLAŞTIRICI OLMAZSA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ALIŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM. SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ VARMI ARANIZDA BÖYLE YAŞAYAN.
Neden şaka olsun ki. İki senedir vajinismus tedavisi gördüm. Nasıl zorlu yollardan geçtim tahmin bile edemeyebilirsiniz. Neler deneyimledim bi bilseniz.Şakasınızdır diye düşünüyorum.
Vajinismustan bahsetmiyorum ki, sıvı yağ neden?Neden şaka olsun ki. İki senedir vajinismus tedavisi gördüm. Nasıl zorlu yollardan geçtim tahmin bile edemeyebilirsiniz. Neler deneyimledim bi bilseniz.
Ayçiçek yağı kaşıntı ve yanma yapar zaten sizin zeytinyağı ya da tereyağı kullanmanız gerekiyordu.c
Ciddi mi söylüyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz. Yani ben muhtemelen durex'in vajina KAYGANLAŞTIRICIsından alıcam sanırımAyçiçek yağı kaşıntı ve yanma yapar zaten sizin zeytinyağı ya da tereyağı kullanmanız gerekiyordu.
Bebe yağı ve diğer kullandıklarım da kötü yapıyordu sıvı yağ biraz daha iyidi ama şimdi son ikidir oda aynı yapmaya başladıVajinismustan bahsetmiyorum ki, sıvı yağ neden?
Tabi ki de dalga geçiyorum ama en azından zeytinyağı sıvı yağdan daha iyidir diye düşünüyorum.Ciddi mi söylüyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz. Yani ben muhtemelen durex'in vajina KAYGANLAŞTIRICIsından alıcam sanırım
Belki de artık kayganlaştırıcısız devam etmeniz gerekiyordur?EŞİM İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİM ZAMAN KAYGANLAŞTIRICI OLARAK AYÇİÇEK YAĞI KULLANIYORUM AZ BİŞEY AMA O BENDE SONRASINDA KAŞINTI VE YANMA YAPIYOR. YANİ 2 SENE VAJİNİSMUS HASTALIĞI GEÇİREREK YENMİŞ BİRİ OLARAK SANKİ KAYGANLAŞTIRICI OLMAZSA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ALIŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM. SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ VARMI ARANIZDA BÖYLE YAŞAYAN.
Artik alma zamani geldi mi diyorsunuz yaniCiddi mi söylüyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz. Yani ben muhtemelen durex'in vajina KAYGANLAŞTIRICIsından alıcam sanırım
Yoh canım acele etmeCiddi mi söylüyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz. Yani ben muhtemelen durex'in vajina KAYGANLAŞTIRICIsından alıcam sanırım
Hormon arttıran haplar var isteğide arttırınca öyle takviyelere gerek kalmıyor dr gidip bu durumu halledin aslında vajinismus tedavisi gördüyseniz size uygun bişeyler önermişlerdir diye düşünüyorumAy kızlar dalga geçmeyin ben naptığımı biliyormuyum Allah aşkına
Kayganlaştırıcı kullanmak tabiki istemiyorum. Ama öylede kuru kalıyor bazen ilişki zorlu oluyor. Akıntıda yapıyor haliyle bu durum. Doktora gitmem gerek.
Niye istemiyorsun, bu bir utanç meselesi mi senin icin? Dünyanın en doğal şeyi.Ay kızlar dalga geçmeyin ben naptığımı biliyormuyum Allah aşkına
Kayganlaştırıcı kullanmak tabiki istemiyorum. Ama öylede kuru kalıyor bazen ilişki zorlu oluyor. Akıntıda yapıyor haliyle bu durum. Doktora gitmem gerek.
Bunun için üretilmiş kayganlaştırıcılar var onu alamadınız hadi bebek yagı vs sürersin en azından sıvı yag nedirAy kızlar dalga geçmeyin ben naptığımı biliyormuyum Allah aşkına